Přejít na výpis diskuzí
Games.cz speciál - komentovaný záznam z představení Xbox One
21.5.2013 | Redakce Games.cz
226 příspěvků
-
jen pro info:
xbox: 8gb ram, DRAM, 18 GB/s
ps4: 8gb ram, GDDR5, 176 GB/s -
-
jenomže GDDR5 je grafická paměť ňoumo
-
-
Jak jsi na to prisel? :-) Pameti je naprosto jedno kdo a jak ji pouzije a Sony ji u PS4 pouzije jako systemovou ram.
-
Normalne ano, ale zde bude pamet sdilena, vzhledem k tomu, ze je pouzito APU Jaguar. PC verze tuhle moznost mit nejspis nebudou, ale objevily se spekulace, ze vyssi rada APU Kaveri taky bude umet pouzivat GDDR5 jako sdilenou pamet.
-
-
-
Tento Xbox bude obrovsky krok spat, vsetky nove funkcie, ktore tam nacpali budu pre US only, ostatok sveta to nezaujima a tym padom z toho bude Xbox360 vo fail designe, nie dik, mam xbox360, ale tento rok to vidim na PS4.
-
kdyz jsem prvne videl WiiU tak jsem si rikal jaka je to sragora, ale tad kdyz vidim ps4 a xbox..krabice s milionem funkci, kde se ztraci pojem herni konzole, zacina mi bejt to Nintendo sympaticky.
-
-
Nintendo je o generaci zpet. HW vykonove na urovni dnesnich konzoli, ale disk nebo ethernet je externi - to je fail. A to ze WiiU neprehraje ani dvd film, to je dalsi fail a ne vyhoda. V online sluzbach je nintendo rovnez pozadu. Herni nabidka, furt toci stejne znacky, ostatni davaji ruce pryc, dalsi fail. Software ma priserne odezvy a ma radu nedoresenych problemu, jako nemoznost prenest ucet z konzole na konzoli, dalsi fail. Nechapu cim ti je vlastne sympaticke :-).
-
-
To, že Wii U nepřehraje filmy, nevadí člověku, který má vedle televize hi-fi věž co umí přehrávat filmy, počítač co umí přehrávat filmy a DVD.
V online službách je nintendo pozadu - to jsis přečetl v nějaké diskuzi, že? Podívej se, jaké mají online služby na 3DS a WiiU. Levné, kvalitní hry, dema která fungují, můžeš si stahovat hry přímo do konzole - co víc má XBox nebo Sony?
Furt točí stejné značky - opakující značky jsou pouze Mario, Zelda a pokemon, jinak jsou všechny značky originální, neustále se mění. Další rádobyargument nintendo haterů. A k čemu mi jsou nudné hry od EA či jiných značek když mám skvělé hry od NIntenda? A prosím, žádné argumenty tipu "Wii U nemá hry" (http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Wii_U_games) -
-
Mám BluRay v PC a PS3, ale raději si to spouštím na konzoli, ... důvod? Softwarové přehrávače BluRay disků jsou děsný voser a furt to chce nějaký aktualizace, u PS3 no problemo, snad až na ten hluk u FATky ... bůůůů.
-
-
nepapouskuj co vsichni vime...slo mi jen o to ze Wiiu nejvic pripomina klasickou herni konzoli..tot vse.
-
-
Nejak jsi mi neprozradil, co je ti na tom sympaticke? Imho to Nintendo s tim lowendem tentokrat uz prepisklo a nizky vykon je na tom ten nejmensi problem.
-
-
Sympaticky mi na tom je to ze Nintendo se nejvic podoba klasicke konzoli a ne domacimu robotu co umi vsechno. nesympaticky mi je to ze ps4 i xbox kombinujou veci co mam doma 2x i 3x a nepotrebuju je..a jen tak bokem na nich jdou hrat i hry.
-
-
Nevim co myslis klasickou konzoli, ale PS4 se profiluje jako herni zarizeni, nikoli jako domaci robot, co umi vsechno. PS4 je zamerena na hry, ale samozrejme umi veci, ktere jsou uz dnes normalni, jako treba prehrat film, kdyz ma optickou mechaniku. Zda se mi, ze se snazis nedostaky WiiU, ktere jsou dusledkem extremniho setreni Nintenda vyzdvihovat jako klady.
-
-
-
-
-
-
http://i.imgur.com/iPEJc7x.jpg
Nějak si nepamatuju, že by po Sony konferenci vznikalo tolik homorných záležitostí... *15* -
-
Ano, to je skutečně umění, vzít lo-res rip z obrazovky a porovnat ho se screenem ze hry v maximálním rozlišení na maximální detaily - ale účel to splnilo, zasmál jsem se.
-
No vypadaj skoro stejne..akorat ten s xboxu ma nekvalitni obrazek..bejt v ty kvalite co ten z Crysis..budou ty obliceje rovnoceny
-
-
Mel bys zajit k ocnimu doktorovi
-
-
proc..vidim dobre..navic mi prijde ze ta hlava z xboxu ma vic polygonu..hlava s Crysis je nahore porad dost hranata a usi taky..xbox to ma lepsi
-
-
COOOO?! :DDDDD
Jako tyvole bejt Doom jednička ve stejný kvalitě, jako Crysis, tak jsou taky rovnocený.. Nebo cos tim chtěl k*rva říct? *15* -
-
Jak muzes byt tak nechapavy? A proc se tomu tlemis?
-
Tym chcel povedat, ze zatialco prvy obrazok je strihnuty z Crysis 3 v obrovskom rozliseni, priamo z hry a mozno este aj upraveny photoshopom (mozno nie, ale obrazkom na internete netreba verit), druhy obrazok je strihnuty zo streamu v bohvieakom rozliseni (imo tak 480p), ktory ukazoval hru v bohvieakom rozliseni (pravdepodobne 720p), ktora je este len vo vyvoji.... nejake dalsie otazky?
-
-
http://i.imgur.com/sYsa6pu.jpg ne.. nemám žádné další otázky :DDD
-
-
Ono nejde o porovnávání obrázků, ale grafiky. Já nejsem žádnej benchmark onanista a je mi to celkem u p... Ale říct milionům lidí live, že z xboxu one vytlačej "rocket science level stuff" a ukázat videa, který ani nejsou gameplay, ale vypadaj stokrát hůř než BF3 na předchozí generaci... TO je zhovadilost. *3*
-
Neviem, co sa mi presne teraz snazis dokazat. Ja si XBox kupovat nebudem, idem do PS4. Hrac Call of Duty (alebo FPS vseobecne) nie som ani nahodou. Ale to nic nemeni na fakte, ze porovnavat takto obrazky je uplna zhovadilost.
-
-
-
kvalita obrazku..ten z xboxu je v horsi kvalite nez ten z Crysis..takze to porovnani je dost mimo
-
-
-
-
No jsem zklamaný. Nejsem fanda XBOXu, ale na to jsem se podívat chtěl z toho důvodu co čeká PS4 a je to celkem děs. Neukázali vůbec nic. Žádné Gameplaye, neřekli ani jestli je potřeba být Always Online. Konference o ničem ! Jediné co se mi na tom líbí je název XBOX ONE. PS4 podle oficiálního Teaseru odhaluje, že PS4 bude ve tvaru krychle. To mě také zklamalo až nasralo. Doufám, že to nebude ! Ale je to Teaser, tak uvidíme. 10. Června má být PS Konference, tak jsem zvědavý ! *3*
-
Kdyby radši vytáhli ty chujoviny jako sledování filmů a facebook apod. hodili tam o 30% silnější hardware a gamers friendly věci a udělali druhou "konzoli" speciálně pro tyhle TV věci tak by vydělali víc peněz a hráči by byli spokojení. Navíc ukážou sporty (nic nového) a 3 hry ze kterých jsou 2 staré značky a jen CoD mělo ingame záběry tak je to průšvih. No snad něčím překvapí na E3
-
Nechci všem kazit náladu, ale hlavní představení Xboxu je až na prezentaci E3. Ale jak to tak čtu, tak i když Sony udělalo v podstatě to samé, co Microsoft, tak Sony je lepší.
-
-
Sony ukázalo jednak hry a druhak, i když možná pro někoho zbytečný, tak ale featury, který s hraním souvisej. Né který souvisej se sledováním televize. Sony nestrávilo hodinu představováním furt stejnýho voice controlu (kterej je srsly stupidní i sledovat, natož používat), Microsoft ano. Sony představilo herní konzoli pro takovýho standardního konzolovýho hráče.. Microsoft ukázal krabičku pro standardního televizního vepřováka, co se rád kouká na sport a hraje COD..
http://i.imgur.com/oNbf6Nt.jpg -
-
Hlavně, že po konferenci Sony každý nadával a teď se děje to samé, jen se pěje chvála na Sony.
-
Menuj mi tie predstavene hry na ps4, lebo pozeral som cely stream a teraz si nespominam uz ani na jednu, ale mam stale v pamati tie uzasne prezentacie a uzasny marketing, kde mi opat hovorili, aka je ps3 zla, zastarala a aka je ps4 uzasna a ukazovali grafiku kvalite na pc spred 3 rokov, ak vynechavam rendery..
Aha, prepac, este som sa pri ps4 dozvedel, ze maju uzasny novy gamepad a vytvorili herny facebook, inak sony ukazala velke hovno, a ano, zabudol som, este som videl jeden nadherny render z Killzone 4 :D -
-
Já ti nic vyjmenovávat nebudu, se na to mrkni. Ale ofc, pro fanboye Microsoftu nemá na jejich "rocket science level stuff" nic. http://i.imgur.com/hMJDFpk.gif *3*
-
-
nj a hlupy fanboy sony len kopiruje cudzie gify..ziadny argument, nic k teme, zufale pokusy zaujat, je mi ta takmer aj luto
-
-
Driveclub, Killzone, inFamous, Destiny, The Withnes, Knack a multiplatformy WatchDogs, AC4.
Dale oznamili ze nebude vyzadovano online pripojeni a ze nebudou blokovany bazarove hry, pricemz se zdalo temer jiste, ze MS tak ucini a Sony toho vyuzije a prizpusobi se, nyni je tomu naopak.
Dale oznamili ze jako systemova ram bude pouzita GDDR5, coz je technologicky unikat.
Dale oznamili, ze konzole bude umet na pozadi nahravat videa bez vlivu na vykon (ma kvuli tomu zvlastni procesor navic), tedy to pro co si na PC potrebuje koupit prinejmensim Frap a pusobi to zhoubne na vykon. Ze bys na pc trvale nahraval video a ukladal ty nejlepsi momenty, o tom si muzes nechat jen zdat.
Dale predstavili vyrazne vylepseny gamepad s novymi featurami a predevsim odstranenymi nedostatky, na ktery si hraci stezovali u Dual Shocku 3.
Konference Sony byla pozitivni a takto byla i verejnosti prijimana. Konference Microsoftu je horka pilulka i pro XBox fanboye. -
-
ano, sony bolo prijate dobre, preto im po predstaveni ps4 klesli akcie a vysmiala ich vacsina ako teraz ms..na pc si nic na nahravavanie kupovat nemusim, a ani vykon to nezere tak ako prezentujes. klasicke jejdasovska demagogia bez faktov
-
PS4 hry http://www.youtube.com/watch?v=x7QhUL8NUK4
-
-
-
No aby ses pak nedivil, až uvidíš PS4.....
-
-
Jako tu krabici? Hele to jsem si řikal taky.. Ale po představení Xbox ONE (fakt skvělý jméno btw) bych si koupil PS4 i kdyby vypadala jako takový to žertovný hovno, co položíš šéfovi 1.dubna na stůl. *3*
-
-
Aha.....A já myslel, že se člověk rozhoduje, až jsou finální produkty představené. No nic.
-
-
-
-
podle mě si hroznej xyz ale dnes s tebou souhlasim
-
-
Je to smutny, ale nejzajimavejsi na tom byla ta ukazka CoD *1*
-
-
To jo, bude tam hodně psů.
http://i.imgur.com/sYsa6pu.jpg (to už tu snad někdo dokonce postoval)
-
-
Microsoft confirms all discs must be installed to HDD to play; secondhand owners must pay an unspecified fee.
Posledni hrebicek do rakve... -
-
Nerozumiem kde presne je v tom problem? Steam to robi uz niekolko rokov...? Hry su proste priputane k tvojmu uctu, ked chces hrat inde, prihlasis sa na svoj ucet na inom Xboxe...
-
-
Vsak je taky steam zlo :-).
-
Konzole doted naprosto vklidu podporovali bazarovej prodej, ps4 taky nebude proti...v tom vidim problem...
-
-
Ja to poviem takto. Pri Call of Duty, Fife a podobnych hrach je mi srdecne jedno. Ale pri tituloch, ktore mam rad, ale su to skor niche tituly (z poslednej doby napr. Dragon's Dogma alebo Ni no Kuni), fakt mam osobny zaujem na tom, aby si ludia kupovali nove hry, tym podporovali vydavatelov, ktori potom podporia vyvojarov a objednaju od nich dalsi diel, pripadne ine podobne hry. Skutocne mi priam VADI, ze hry ako Persona, Dragon Quest, Star Ocean etc sa prestahovali na handheldy, namiesto toho aby nadalej vznikali na tie hlavne konzoly. A piratstvo + 2nd hand predaj su hlavne dovody. Pretoze CoD (ne)predane kusy nevadia, mensim hram ano.
A preto, z kompletne sebeckych dovodov, som rad za kazdy pokus obmedzenia piratstva a 2nd hand predaju a trosku ma sere, ze Sony z toho vycuvalo. Kazdopadne, chapem ze niektorym ludom to moze vadit, ale ako som povedal - na druhu stranu som rad ze sa do toho konecne MS pustili... -
-
By mě zajímalo, kolik lidí prodává hry kvůli tomu, aby si mohli koupit jiné... Osobně si myslím, že většina. A ty vyhypované hry jako CoD se budou prodávat i tak. Jen až je lidi dohrají, tak je nebudou moct prodat a tím pádem si nekoupí další hru, kterou by mohla být třeba nějaká náročnější z tebou jmenovaných.
-
-
-
-
-
http://i.imgur.com/LL3Nf.png
-
-
prvního dubna už bylo, ne?
-
-
a pardon, špatný vlákno.