Přejít na výpis diskuzí
Games.cz speciál - komentovaný záznam z představení Xbox One
21.5.2013 | Redakce Games.cz
226 příspěvků
-
Ježiš.. nechci nic řikat. Ale tyhle sra*ky s ovládáním jsou fakt hrozný. To jako bude hodinu ukazovat, jak se s tim dá v podstatě "alttabovat"? Nemluvě o tom, že to hlasový ovládání je hrůza už jen sledovat...
-
SetXBox
-
V 19:00 , v tu dobu koukám na Primu na zprávy, to se mi nehodí. No jo neuvidim další mrzáckou krabičku, to mi jen pomůže.
-
jsem teda hodně zvědaví. minulou generaci sem vlastnil obě konzole. a xko mě hodně přirostlo k srdci, škoda že po 2 letech šlo do křemíkového nebe *11*
-
Dá si někdo bingo? http://i.imgur.com/aIeSJC1h.jpg
-
Sofiina volba - na hrej.cz chystaji taky primy prenos *1*
-
-
gametrailers anyone? *3*
-
re-play chtěl taky streamovat. Nevím jak to nakonec dopadlo, ale já zůstávám věrný Games *1*
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=d0EKwMYCt8Q rozhovor s Filipem Suchomelem *4*
-
no tak ja som fanboy xboxu :D a zaujíma ma čo microsoft predstaví ake nové tituli tam budu (dufam ze halo5 ) ake budu poziadavky a rozdiely medzi PS4 a ak ps4 nezrusilo bazarove hry tak ani xbox by nemal a s tym furt online my to je jedno aj tak som furt pripojeny na wifi :D
-
Jaký je časový plán? Aby představení nebylo někdy v 8 hodin a předtím mnoho keců, jak to někdy bývá.
-
-
Když budou plácat PR býkoviny, tak vás kluci z redakce snad zabaví.
-
-
Nevím, co je na XBoxu tak zajímavého. Parametry budou skoro stejné jako na PS4, možná bude mít integrovaný kinect, možná bude muset být pořád online (za poplatek, samozřejmě), bude to přesocializovaný krám se spoustou stupidních funkcí a zpoplatněnými základními funkcemi. Jak taková věc může tak prosperovat, to mi nejde do hlavy... A že by GoW byla tak silná značka...
Edit: Jo, ale koukat se budu, nechci si nechat ujít Microsoftí obviňování, omlouvání se a chlubení se kravinama. Ne že by PS4 mělo nějaké extra fíčůry, i když tam se taky ještě uvidí... -
-
Vždy, když člověk vidí tvůj Manga avatar, může očekávat smršť pravd ještě před jejich odhalením.
-
-
To jo, náhledl jsi mi skrz kreslený profilový obrázek do duše a odhalil jsi můj záměr tu zde zcela vážně informovat o vymoženostech nového XBoxu *15*
-
-