Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pc nikdy zdimat nepujde,neni to jednotny system!A ten operacni system to jeste pekne brzdi!A tisice konfiguraci!Je to marny! preci je to jen pracovni nastroj!Bez netu pc neumi nic!
  • hooooooooodne vyssi cenou!+ za 8000 tis monitor.naka 22,24 palcu?v dnesni dobe,tak to je old school pc a o to nestojim!
  • Hele klid fracku!Na tom tvim pc neni gt6 ani the last of us!Sama hnusna multiplatform hra,ktera si krome Metra u me nezaslouzi davat tolika penez do takovy skrine!A na to dalsi me staci notebook zapar tisicovek,abych si na pc zahral stary klasiky,kdy jeste pc za neco stalo!HL1,2 pocinaje a Stalker konce,tim konci pro me i pc game!Naka DOTA?OLD school game?predelavky s XBOX?s tim jdi..........!To he hnus velebnosti!
  • SnakePlisken
    Hlavně, že po konferenci Sony každý nadával a teď se děje to samé, jen se pěje chvála na Sony.
  • spoock
    stačilo by, kdyby herní PC stálo to, co konzole a hry by ho ždímaly na max. celých 7 let, žýdný problém s padáním hry (BSODy), otravným instalováním služeb, které nechci, apod.
    jinak PC mám moc rád ;)

jo a ještě by na ty PCčka musel někdo ty hry minimálně konvertovat, protože i když je tam dost her, Uncharted, Metal Geary ani Infamous tam portovat nikdo nebude. *13*
  • By mě zajímalo, kolik lidí prodává hry kvůli tomu, aby si mohli koupit jiné... Osobně si myslím, že většina. A ty vyhypované hry jako CoD se budou prodávat i tak. Jen až je lidi dohrají, tak je nebudou moct prodat a tím pádem si nekoupí další hru, kterou by mohla být třeba nějaká náročnější z tebou jmenovaných.
  • Zajimal by me graf Xbox 360 vs Playstation 3 *15*
  • zdeeneek
    *1*
  • Malleth
    Tohle mě rozsekalo:
    The PS4 is clearly the better than the XBOX ONE as 4 is greater than 1. This graph will make it clearer: https://twitter.com/KazHiraiCEO/status/336910138478837760/photo/1
  • PC zvladne to samy co konzole + hodne dalsich veci. Je to vykoupeno vyssi cenou. Ale tezko chtit, aby nekdo kdo nezvlada ani psani umel pracovat s PC.
  • Paul_cz
    Správně se tomu má říkat Xbone.
  • nekromant33
    long story short... nová generace konzolí vám do obyváku donese relativně výkoné (v době vydání) pc s tv tunerem. enjoy
  • tak ty hry delej na pc sam!!!!me by pc take muselo ohromit,abych na nej presel jako na herni system!no nevim,the last of us na to neni,gt6 take ne,snad nekdy priste..... *1*
  • spoock
    Jaký je prů###ser MS? Strašně špatný feedback. Vůbec se neptají, co chce zákazník, co ho zajímá a jak to všechno využije. Už z politiky jejich OS je zcela evidentní, že jdou kupředu, ale asi se míjejí s tím, co chce zákazník. Drze hlásí, že chcou za všechno, opravdu za všechno peníze, dokonce i za ten bylbý Skype je budou chtít, aniž bych hrál jejich online hry a koukal na TV.
  • spoock
    Mám BluRay v PC a PS3, ale raději si to spouštím na konzoli, ... důvod? Softwarové přehrávače BluRay disků jsou děsný voser a furt to chce nějaký aktualizace, u PS3 no problemo, snad až na ten hluk u FATky ... bůůůů.
  • teda panovej, mate pekne shitskej prehravac, jak v html5, tak ve flashi se to neustale seka a neda se na to divat (a to nemam zadnej slabej komp). chtel jsem se na to podivat u vas, ale budu se muset jit podivat jinam
  • XBOX - 0
    XB1X - 1
    XBIX
    xbox one

mindblown
    oficialne to odteraz volam ixbix
  • Malleth
    http://i.imgur.com/88AFAKN.gif
  • To, že Wii U nepřehraje filmy, nevadí člověku, který má vedle televize hi-fi věž co umí přehrávat filmy, počítač co umí přehrávat filmy a DVD.
    V online službách je nintendo pozadu - to jsis přečetl v nějaké diskuzi, že? Podívej se, jaké mají online služby na 3DS a WiiU. Levné, kvalitní hry, dema která fungují, můžeš si stahovat hry přímo do konzole - co víc má XBox nebo Sony?
    Furt točí stejné značky - opakující značky jsou pouze Mario, Zelda a pokemon, jinak jsou všechny značky originální, neustále se mění. Další rádobyargument nintendo haterů. A k čemu mi jsou nudné hry od EA či jiných značek když mám skvělé hry od NIntenda? A prosím, žádné argumenty tipu "Wii U nemá hry" (http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Wii_U_games)
  • Tak aspoň se v nějakém tom traileru mihl Karlův most, když už nic... kvůli tomu si to ale určitě nekoupím

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit