Přejít na výpis diskuzí
Games.cz speciál - komentovaný záznam z představení Xbox One
21.5.2013 | Redakce Games.cz
226 příspěvků
-
vypada to strasne
http://www.wired.com/images_blogs/gamelife/2013/05/xbox-analysis.jpg -
-
no mne osobne je jedno ako to vyzera, podstatne je co to dokaze, a toho sa obavam, i ked musim povedat ze zase tento dizajn, leskle plochy, matne sive plochy, mozno na policke pod televizorom bude vyzerat lepsie, ako biela 360ka *3*
-
no lol... hlavní exluzivita bude hotline miami na VHSce.
-
-
Naprosto tragicka konference. Cele to na me pusobilo jako rychlokvaska, honem honem dohnat Sony, honem honem ukazem krabici, Sony ji jeste nepredvedlo, tak at sme prvni alespon v necem.
Klidne se vsadim ze ta krabice byla prazdna, bez HW a slo o nejaky predbezny navrh a designer se opravdu vyradil, ty nevidane a originalni tvary, nemohl jsem se vynadivat :) -
-
No na to ze odlozili konferenci aby mohli zareagovat na Sony, tak nevim co tam delali. Nejvice by me zajimalo kolik vědců ovládalo Xbox když ten cápek na podiu dělal jako že to reaguje kinect... kinect nerozezná člověka od hrníčku na stole a žádná společnost by si nikdy nedovolila polovinu konference postavit na takle nespolehlivym zarizeni...
-
-
ty seš nějakej chytroučkej
-
-
...He is back! *15*
-
-
-
-
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry-a-herni-systemy/302510-microsoft-miri-vysoko-obycejnou-konzoli-promenil-ve-stredobod-obyvaciho-pokoje.html
Xbox One. To je název nové generace televizní konzole od společnosti Microsoft
Novinky to svoji naprostou neznalosti omylem nazvali spravne, televizni konzole, nic vic, nic min... -
-
imo to tak nazvali schvalne, pretoze to tak skutocne je. Dobry nazov.
-
-
Xbox jede, Sony se muze jit bodnout *1*
-
-
Jo kdybych si nekdy jeste snad chtel koupit set-top box, tak si klidne tuhle krabici za 7 stovek koupim. :) Ale na hrani to s touhle hruzou nevidim.
-
-
Jsou to windows 8 nejsou to windows 8 ?
-
Plus minus jsem neco takoveho cekal, odklod od "jednouceloveho" zarizeni na hrani her a priblizeni mltimedialnimu centru obyvaku, popravde me by se tento progres i libil kdyby veskere funkce co odprezentovali fungovali u nas. Libi se mi koncept "All in one" a to ze vyhodim veskere settop boxy apod a v obyvaku necham TV a jednu krabici, a klidne bych bral season pass na TV ale takovy ze si presne navolm ktere kanaly chci a ktere nikoliv, k tomu pujcovnu filmu . Ovladano jednim ovladacem (gamepadem), zadna zmet kabelu ale jeden do zdi druhej do TV.......No asi budu muset pockat az vyhraju sportu a necham si udelat konzoli na zakazku :D
-
-
A jake set-top boxy chcete probuh odhazovat, kdyz DVB-T/C ma uplne kazda televize a DVB/S/S2 skoro kazda.
-
-
No tak já mám třeba televizi (teď nevím přesně asi možná obráceně :D ) která umí jenom DVD-T a kabelovku od UPC která má čtečky z podporou jenom DVD-C takže mám televizi z digitálním příjmačem ale musí být napojená na set-top box...
Ovšem tohle Xbox nevyřeší
-
-
-
jedním slovem: zoufalost
co se týče nového x boxu set top, tak mi docela konvenuje jeho čistej (neutrální) design až na ten proužek mechaniky. Ten na mě působí vyloženě rušivě a evokuje návrat do devadesátých let. Dále nechápu tu multitaskingovou přepínací funkci, ale to si asi žádá doba. Seriál Halo jde mimo mě, asi proto, že celou sérii vnímám jako neskutečně přehypovanou nevkusnou ptákovinu. A call of duty? Do tý přidali 20k polygonů, psa a hraní za černocha... -
Hry budou vyžadovat instalaci a po ní už nebude třeba mít disk v mechanice, takže always online je podle mě jasný.
-
-
nic jasného není, steam má to samé nainstaluješ hru u disku aktivuješ a pak se můžeš klidně přepnou do off-line režimu
-
-
http://i.imgur.com/KTteljF.png
-
A já jsem spokojen. Obě společnosti (zatím) nepředstavily žádné zajímavé exkluzivity, po kterých bych toužil, masivní grafický pokrok se nekoná, takže moje postarší železo nebude trpět multiplatformními tituly, momentální konzole zlevní a ovladač od Xboxu vypadá použitelně (zatímco Sony stále nedošlo, že člověk by rád při hraní nedostával křeč do rukou). Co víc si přát.
-
-
masivni graficky pokrok se nekona. Jasne, co vic si prat... *7*
-