Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to bude spis vyzkum na tema, kdo tu veri anonymnimu, za divcinu vydavajicimu se, nicku...
  • Ahoj, omlouvám se že to není uplně k Mafii, ale zpracovávám diplomku na herní téma a byla bych vám všem vděčná, kdyby jste mi věnovali vteřinku (není to nic dlouhého) a zkusili vyplnit tenhle herní dotazníček. Díky moc! https://goo.gl/forms/hjn9Gtnposa1HvUJ2 *14*
  • Tak, zde jde vidět, jak dlabou na český fanoušky.
  • *Nezmizela, *přímý
  • Nezmizeli, jen videa nebyla ani nejsou uvedeny, takže jdou přehrát pouze přes přímí link. Takže například zde https://youtu.be/w5O0kOQTx70
  • Nějak mě zaráží, že někdo srovnává příběh GTA (hra, která se nebere moc vážně, vlastně bere vše spíše s nadhledem) s původní Mafií (kterou bych považoval za celkem vážnou hru, nepočítám-li smutnou postavičku Pauliho a Ralpha). To je jako srovnávat filmy of M. Baye právě s M. Scorsesem, z jehož filmů jak píše Forte hra vychází (což jí nemám absolutně za zlé, protože to vypráví svým vlastním stylem).
  • Všimli jste si někdo, že právě z youtube kanálu Mafie 3 někdo odstranil všechny český videa?
  • to je Mafia 3??
    Spíš ManHunt 3, nee ??
  • corfer
    Od Poláčka dál je podobných svinstev plný i LEVEL. Co se dá dělat, když kritiku neomylní chlapci ze serveru Games.cz berou jako rýpání a s těmihle výtkami si tak maximálně vytírají prd*l... Oni na to dojedou...
  • *Games playe
  • Taky vám přijde Haden Blackman jako nafoukanej americkej buran, kterej si zahrál první polovinu mafie II, jedničku přeskočil a teď dělá jakej je odborník? Viděl jsem nějaký video, ve kterým pořád opakoval "I'm big fan of Mafia II...", jo jasně, a proto to dělá úplně jinak, než to bylo ve dvojce.
    P.S. Kód, kterej mám opsat, abych tohle mohl napsat je "SER" :D
  • Co do FC, do Gams playe
  • I přes všechen ten "hate" jsem na to stejně zvědavý. Včera jsem rozjel Deus Ex MD a zatím moc nadšený nejsem, působí to jako datadisk k HR, ale jsem na začátku, tak doufám... Mafie to moje rozčarování z posledních herních pecek snad rozptýlí.
  • závidí páč už za měsíc budou inkasovat prachy a von musí makat ať nesklame předplatitele něčeho co možná ani nedokončí *1*
  • DonVirtuous
    Vávru do FC po 7 říjnu. Děkuji
  • PreidaQ
    Není. Sám jsem to automaticky nevnímal, protože jak si člověk hodně zvykne na angličtinu, tak to dokáže podvědomě tolerovat i v češtině. Ale jak na to Mickey upozornil, tak vidím, že je to neskutečná češtinářská prasárna a jestli ti to připadá v pohodě, je načase ihned seknout s angličtinou a jít se radši zpátky věnovat rodnému jazyku.
  • Tak to demo vyzere biedne. Mafia II mala lepsiu grafiku a tie FPS dropy hroza...ved sa to tam trha v kazdom zabere. Viem, ze to je pravdepodobne PS4 verzia (podla buttonov), ale ked uz aj na konzoly nevedia spravit plynulu hru tak je to vysmech vsetkym hracom.
  • Paulcz
    Jenže první Mafie působí poměrně přirozeně, není to nějak extra přehnaný a je to slušně odvyprávěný. V GTA to je úplně naopak a tady u Mafie 3 to působí podobně, akorát je rozdíl v tom, že M3 je odpad i ve všem ostatním zatímco GTA je výborná hra i přes špatnej příběh.

Další věc, že M1 dělali nezkušený lidi, takže silná inspirace ve filmech a knihách se dá očekávat, zatímco scénáristé v GTA už mají něco za sebou a přitom tvoří podprůměr (většinou zejména od cca druhé poloviny hry), teda až na charaktery, který ve IV a V slušný a zábavný. Příběh v GTA se dá shrnout zhruba tak, že někdo nutí někoho k něčemu co nechce dělat a na konci se objeví nejhorší nepřítel lidstva - tajný agenti. Každopádně byli nejotravnější..

Při hraní GTA V jsem měl pocit, že hra má úžasný potenciál, protože dokáže vytvořit hodně bohatý svět ve spojení s perfektním herním enginem, jenže mise a prostředí okolo nich je zbytečně přehnaný. Komornější a realističtější pojetí (ovládání aut, zpracování zbraní, přestřelek) by tomu dalo šťávu a potřebnou uvěřitelnost, atmosféru, dramatičnost atd. Bohužel tady asi funguje špatná dedukce v tom, že dělat šílenosti nebo zabít 50 lidí v jedné misi je zábavnější.
  • Semeno, taky temeno, rameno, koleno a vemeno. Aneb kdo si dneska na tu starou recenzi vzpomene...
  • Hra nejlépe funguje v přestřelkách a příběhových scénách. Hoši, to je opravdu fenomenální zjištění zavánějící týmem amerických vědců, kteří se podíleli na objevu roku, tedy že sem*no je nízkokalorické. *6* BTW sem*no je zakázané? A jinak jste v pořádku?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit