Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • přesně, ta scéna s přestřelkou na letišti z Goodfellas nebo závody formulí z Kmotra, to se nedá zapomenout *1*
  • Hlavně že ten Váš MassEffect byl originalita sama ;)
  • Je to hezké, že i Bohuslav Sobotka dostal malou roli... přeci jen, je to v zásadě pořád česká hra, že?
  • a jeje gramar nazzi..
  • Tak teď si je zadupal chlape :D
  • Myslíš přepis Scorseseho Goodfellas s pár scénama z Kmotrů? No prostě mástrpís, co ti budu povídat..
  • Paulcz
    A co příběh Mafie 1?
  • Paulcz
    Docela by mě zajímalo co na tohle veledílo říká tvůrce značky :) Fightclub!
  • jj zato příběh GTA je jak od Hemingwaye..
  • Mart9
    Je to v pohodě nadpis
  • Jack1947
    Gangsterka 3 a její příběhové a přestřelkové intermezzo *4* (tahle pasivní ignorace chybného názvu Mafia3 je tak děsně povznášejicí *5* )
  • Jack1947
    Cereálie a vápník ne ? :O no teda *12*
  • achjo ty voskové figuríny sou dost třesné ... takových peněz to stálo, času měli a pak tohle to ......
  • kovar.jakub
    Videoukázka jsou sestříhané záběry z openworldu (krom asi první půlminuty, která se odehrává ve stejné misi, ale při hraní tudy prezentující nešel) - v rámci mise je AI zjevně vychytaná lépe (i tady se AI taky snažila minimálně v té první minutě obejít, resp. chlapec za oknem, ti první dva nekryjící se mohli být jen špatně načasované "překvapení").

Liší, je příběhová, neodpouští a nenapovídá tak moc, jako ostatní. Proč se hned odlišovat UI, když známé rozložení funguje?

Je docela možné, že je tam jiná zbraň, nicméně slovíčko Škorpion spolu se siluetou zbraně probliklo při nákupu u dealera asi na půl vteřiny.
  • MickeyMutant
    Nezapomněl, to už je ráno automat - céčko tisícovku, multivitamín, minerály.
  • "Gamescom ukázka [hry] Mafia III".... nevim, zda se mi to v pohode? Ze ty jsi si zase zapomnel vzit rano prasky a prudis tu?
  • Jsem zvedavý na hardcore mod, kde tvůrci ohlásili, že nepřátele budou používat k oneshotkillům hlavního hrdiny banany.
  • Příběh? Hraji za gang který vraždí mafiány a vede to královna údů.
    To je teda něco extra....
  • Záběry z Mafia III na Gamescomu:
    https://www.youtube.com/watch?v=tM0y-RgySJw

Nerozumím, čemu víc věřit - pan Jakub Kovář z Games.cz mi tady píše, že se postavy kryjí za objekty a kooperují spolu. Ale já ve videoukázce ze hry Mafia III (viz výše) vidím tupé kachničky, které si nabíhají na smrt ala Moorhuhn. Prostě vybíhají postupně na volné prostranství a hráč je střílí jednoho po druhém jako slepice.

Pan Jakub Kovář mi dále píše, že hra se "od jakékoli konkurence výrazně liší".
    Ano? Ve videoukázce (viz výše) vidím stejný cheatvision jako v téměř všech současných open world hrách, stejně tupou a pasivní A.I., stejně tak čtvercová GPS minimapa v rohu, stejně tak vyskakující nápisy přes půl obrazovky upozorňující hráče na umístění interaktivních prvků, na aktuální status, na úkoly, na zbraně... vždyť je to jako přes kopírák z ostatních městských akcí, akorát se mění dekorace (grafický design jednotlivých hlášek). Jaké lišení? Mafia III se naopak poslušně zařadila do škatulky "generická městská akce" a snaží se evidentně co nejméně vyčnívat.

A mimochodem, v Mafii III není samopal vz. 61 Škorpion. V Mafii III je "Czech Version B-65", což je něco, co rámcově Škorpiona připomíná, ale Škorpion to není.
  • MickeyMutant
    "Gamescom demo Mafia III naznačilo..." vs. Demo třetí Mafie z Gamescomu naznačilo...

Přečtěte si někdy nahlas aspoň ty titulky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit