Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak Blizzard právě odhalil pátý battleground: heroesfan.cz/novinky/novy-battleground-garden-of-terror/1/
  • to tyrkysove nevyžehlené pyžamo bylo opravdu nutný?
  • Jack1947
    Nevím no, MOBA hry asi nebudu moct aspon né v takové podobě co vycházejí. Tohle nebude vyjímkou zůstanu radši u SMITE tam je to všechno narovinu, 3rd person a i přestože se to nedá skoro hrát mne to baví.

Klikání mne nebaví zkusil jsem Strife a vidím že tohle rozhodně asi nebude to co by me bavilo. (o grafiku nejde ta plní svůj učel).
  • Prijde me to takovy zmateny, moc hrrr. Me prave vyhovuje ze je Dota je takova pomalejsi, tohle na me bude mit asi moc velky tempo, ale napady sou tam zajimavy to jako jo.
    • Overwatch
      Zmatené ani ne, ale je pravda že to je výrazně rychlejší a intenzivnější, než Dota 2. Což je fajn - komu vyhovuje rychlost, může hrát Heroes, komu spíš pomalejší rozjezd a má na to čas, může hrát Dotu. Slovy Kevina Butlera: "You know who wins? Everyone!" :)
  • petr88
    pro všechny hráče, co jsou v Heroes of the Storm, tak mnoho dobrých informací najdete v češtině na heroeszone.cz
    • Na českém a slovenském internetu najdeš lepší stránky, které se věnují Heroes of the Storm. *3*
      • Souhlas, třeba Heroesfan.cz dokonce i streamuje alfu. navíc jsou myslím oficiální, takže mají asi lepší informace
        • petr88
          obě zatím nejsou nic moc, hrdiny nemá hotový nikdo, kalkulátor skillů taky ne, půlku informací se musíš dočíst akorát v angličtině, jestli jsou fan oficiální, tak je to nejhorší oficiální stránka, co jsem kdy viděl. Na tabletu ani telefonu to vůbec nejde zobrazit, to si asi dělají srandu *16* na heroeszone aspoň můžu mrknout v práci přes telefon
          • Doslechl jsem se, že zase pomlouváš a snažíš se o trapnou reklamu... Hrdiny máme hotové všechny, kalkulátor talentů jaksi teď nemá smysl, ale věř, že až bude potřeba, tak ho budeme mít. Ano, máš pravdu, půlku informaci u vás lidi nenajdou a musí jít na stránky v angličtině, nebo si to přečíst u nás. Nevím na čem si to zobrazuješ, na mobilu i tabletu to funguje úplně v pořádku a nikdy si nikdo nestěžoval, dokonce to mám odzkoušené i na hrozném prohlížeči playstation vity. Takže nás tu prosím přestaň špinit a první si ukliď na svém písečku, dokud nějaký máš.
            • petr88
              @itharael: Ten web není můj a co se tam streamuje je na lidech, kteří to streamují, když to někoho baví, tak proč nestreamovat i jiný hry. Nechápu moc ten rage. Jako kdyby za to někdo z nás měl prachy :D Navíc tu napíšu svůj názor a hned je oheň na střeše...
            • petr88: To víš, pro samou alfu a streamování není čas opravovat talenty, které se stejně pomalu co týden mění. Ale hrdiny máme všechny, abych opravil to, co jsi napsal nahoře. Jinak jestli si tu chceš poměřovat penisy, tak jsi na špatné adrese, tady to nikoho nezajímá. Ty máš svůj web, my svůj. Jo a na telefonu i tabletu mi to záhadným způsobem běhá krásně, takže nevím, v čem je u tebe problém. Vy přinášíte rádobyvtipné obrázky, stream Diabla a cosplay Malthaela, my informace o Heroes of the Storm. Každý má něco, nazdar.
            • petr88
              hrdiny nemáte aktuální, skilly ani talenty taky ne. Kompatibilní s telefonem nebo tabletem taky nejste, tak v čem jsem pomlouval? Jestli bereš teda že máte hotový lore, tak to mají heroeszone taky
          • Zase někdo, kdo se snaží jen vytvořit hate... Takové lidi by tu měli rovnou banovat. Je hezké, že náš web tak odsuzuješ, ale příště si alespoň sežeň fakta.
            Jo a na zobrazení webu na telefonu potřebuješ nějaký smartphone. Je jasné, že na 10 let starých telefonech to nepůjde.
          • heroesfan má všechny hrdiny hotový co tak koukám. A na tabletu mi to běhá pěkně, tak nevim co meleš
      • petr88
        nemyslím, že jsou lepší. Informace jsou všude stejný :) Možná, že je to rychlejší na těch, co jsem psal
  • blbost. maximalne zjednodusene pre deti
    • Super, tak to jsi jejich cilovka *1*
  • Která MOBA hra Adamovi přijde nejlepší?
    • Overwatch
      Objektivně je pro mě momentálně nejlepší Dota 2, ale subjektivně mi spíš vyhovují změny a úpravy, které jsou v Heroes of the Storm.
  • Kedaro
    Tahle MOBA se mi líbí, v LOLku mě štval F2P model kde jsem musel na jednoho hrdinu hrát měsíc, v Dotě zase délka her, u HOTS jsem se bál akorát kupování hrdinů a vypadá že to není tak hrozné.
    • hehe a hral si LOLko vubec jajen ze to hraju 2 mesice nevrazil sem dotoho ani korunu a uz mam Brauma a yosua kterej stoji 6000 a ktomu dalsi asi 4 postavy takze prosimte nelzi jo dik
    • Overwatch
      Fakt je to v pohodě. Za to pohodové víkendové hraní jsem si vydělal na čtyři hrdiny. Takže netřeba se bát že by byly ceny v goldech nějak přestřelené a nedostupné.
    • Jack1947
      SMITE tam hraješ jen pár dní, navíc se dalo získat GEMS zadara takže to značně urychlilo aj pár skinů je zdarma - kvůli tomu jsem musel překonat svoji nechut/nenávist k Fejsu a taky (menší) Twiteru... na druhou stranu kdo vám dá něco zdarma.
    • Ono se celkem hodí mít drahé champy v rankedech. Když hráč proti tobě neowní jednu lajnu, nebude mít všechny dotyčné champy. A to využiješ v countrepicku. Ale je pravda že na normálky by se mohl týdenní výběr zvětšit.
      • Na smurfech mám třeba 16-20 champů, všechno 450-3150 a nemám problém :P
    • Oficiální zkratka hry je Heroes, Hots je zkratka pro datadisk ke Starcraftu 2. *3*
      Jinak souhlasím, momentálně mi chybí dvě úrovně do 40, což je maximální úroveň a mám koupenou přes polovinu hrdinů, vše vydělané hraním a plněním questů. Takže určitě tu nehrozí to, že by si musel farmit měsíc na hrdinu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit