Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: Adam hraje alfu MOBA hry Heroes of the Storm
15.7.2014 | Redakce Games.cz
52 příspěvků
-
Dokázal by někdo vytetovat tu ženskou co má Tychus na rameni ???
-
-
http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2013/212/9/f/kyla_velassi_by_stebo88-d6g4c2l.jpg :)
-
-
Ou shit, přesně tohle jsem potřeboval, díkes.
-
-
Snad http://images.sodahead.com/polls/001026745/girl5_stick_figure_xlarge.jpeg
-
-
Jo dík přesně tuhle :-)
-
-
-
Tahle MOBA se mi líbí, v LOLku mě štval F2P model kde jsem musel na jednoho hrdinu hrát měsíc, v Dotě zase délka her, u HOTS jsem se bál akorát kupování hrdinů a vypadá že to není tak hrozné.
-
-
hehe a hral si LOLko vubec jajen ze to hraju 2 mesice nevrazil sem dotoho ani korunu a uz mam Brauma a yosua kterej stoji 6000 a ktomu dalsi asi 4 postavy takze prosimte nelzi jo dik
-
Fakt je to v pohodě. Za to pohodové víkendové hraní jsem si vydělal na čtyři hrdiny. Takže netřeba se bát že by byly ceny v goldech nějak přestřelené a nedostupné.
-
SMITE tam hraješ jen pár dní, navíc se dalo získat GEMS zadara takže to značně urychlilo aj pár skinů je zdarma - kvůli tomu jsem musel překonat svoji nechut/nenávist k Fejsu a taky (menší) Twiteru... na druhou stranu kdo vám dá něco zdarma.
-
Ono se celkem hodí mít drahé champy v rankedech. Když hráč proti tobě neowní jednu lajnu, nebude mít všechny dotyčné champy. A to využiješ v countrepicku. Ale je pravda že na normálky by se mohl týdenní výběr zvětšit.
-
-
Na smurfech mám třeba 16-20 champů, všechno 450-3150 a nemám problém :P
-
-
Oficiální zkratka hry je Heroes, Hots je zkratka pro datadisk ke Starcraftu 2. *3*
Jinak souhlasím, momentálně mi chybí dvě úrovně do 40, což je maximální úroveň a mám koupenou přes polovinu hrdinů, vše vydělané hraním a plněním questů. Takže určitě tu nehrozí to, že by si musel farmit měsíc na hrdinu.
-
-
Která MOBA hra Adamovi přijde nejlepší?
-
-
Objektivně je pro mě momentálně nejlepší Dota 2, ale subjektivně mi spíš vyhovují změny a úpravy, které jsou v Heroes of the Storm.
-
-
Vypadá to dobře :) uvidime za dlouho dobu az to vyjde ale .. proč ne ?
-
Pěkné video, hra nevypadá vůbec špatně. Zajímala by mne HW náročnost a jak je to s last hitama, za ty dostává hráč teda pouze zkušenosti ??? Ty mounti mě osobně připadají zbytečný, je možno je zabít a tím třeba i oslabit hráče o tuto výhodu ??? Kolik bude ve finální verzi hrdinů ??? Za reálné peníze lze koupit nějakou výhodu oproti hráčům kteří nechtějí investovat reálné peníze ??? Díky za odpovědi.
-
-
Hw nároky zatím nejsou, viz https://us.battle.net/support/en/article/heroes-of-the-storm-system-requirements
Ale náročné to fakt není, vychází to z SC2, takže obecně řečeno pokud rozjedeš SC2, tak s Heroes of the Storm asi nebudeš mít problémy. -
HW náročnost, trošku vyšší jak Starcraft 2, last hity ve hře nejsou, stačí být blízko smrti miniona. Zkušenosti jsou společné, takže je dostane celý tým. Mounti se nedají zabít, mě přijdou užiteční, rozhodně tam nepřekáží a je to zajímavá změna oproti jiným MOBA hrám. Hrdinové budou stále přibývat, v den spuštění by měl rád Blizzard okolo 60 hrdinů. Ne, žádné výhody se nedají koupit za reálné peníze, pouze kosmetické úpravy.
-
-
No, tvrzení, že je HS více týmová hra než DOTA nebo LoL je hodně přitažený za vlasy. Tvrzení, že se nemusí "soupeřit" se spoluhráči o lasthity vyvolalo úsměv na rtech. *15*
-
-
Je to fakt jen dojem po jednom víkendu, ještě uvidíme. Ale fakt je ten, že v Dotě se prostě o ty last hity se spoluhráči občas přetahuješ...
-
-
v tom případě to jsou, ale špatně hrající spoluhráči... není to (ne)výhoda hry, naopak je to už i z tohoto důvodu vysoce strategický prvek. Nejen umět dobře lasthitovat, ale také nechat ho nechat umět přenechat spoluhráči.
-
-
-
pro všechny hráče, co jsou v Heroes of the Storm, tak mnoho dobrých informací najdete v češtině na heroeszone.cz
-
-
Na českém a slovenském internetu najdeš lepší stránky, které se věnují Heroes of the Storm. *3*
-
-
Souhlas, třeba Heroesfan.cz dokonce i streamuje alfu. navíc jsou myslím oficiální, takže mají asi lepší informace
-
-
obě zatím nejsou nic moc, hrdiny nemá hotový nikdo, kalkulátor skillů taky ne, půlku informací se musíš dočíst akorát v angličtině, jestli jsou fan oficiální, tak je to nejhorší oficiální stránka, co jsem kdy viděl. Na tabletu ani telefonu to vůbec nejde zobrazit, to si asi dělají srandu *16* na heroeszone aspoň můžu mrknout v práci přes telefon
-
-
Doslechl jsem se, že zase pomlouváš a snažíš se o trapnou reklamu... Hrdiny máme hotové všechny, kalkulátor talentů jaksi teď nemá smysl, ale věř, že až bude potřeba, tak ho budeme mít. Ano, máš pravdu, půlku informaci u vás lidi nenajdou a musí jít na stránky v angličtině, nebo si to přečíst u nás. Nevím na čem si to zobrazuješ, na mobilu i tabletu to funguje úplně v pořádku a nikdy si nikdo nestěžoval, dokonce to mám odzkoušené i na hrozném prohlížeči playstation vity. Takže nás tu prosím přestaň špinit a první si ukliď na svém písečku, dokud nějaký máš.
-
-
@itharael: Ten web není můj a co se tam streamuje je na lidech, kteří to streamují, když to někoho baví, tak proč nestreamovat i jiný hry. Nechápu moc ten rage. Jako kdyby za to někdo z nás měl prachy :D Navíc tu napíšu svůj názor a hned je oheň na střeše...
-
petr88: To víš, pro samou alfu a streamování není čas opravovat talenty, které se stejně pomalu co týden mění. Ale hrdiny máme všechny, abych opravil to, co jsi napsal nahoře. Jinak jestli si tu chceš poměřovat penisy, tak jsi na špatné adrese, tady to nikoho nezajímá. Ty máš svůj web, my svůj. Jo a na telefonu i tabletu mi to záhadným způsobem běhá krásně, takže nevím, v čem je u tebe problém. Vy přinášíte rádobyvtipné obrázky, stream Diabla a cosplay Malthaela, my informace o Heroes of the Storm. Každý má něco, nazdar.
-
hrdiny nemáte aktuální, skilly ani talenty taky ne. Kompatibilní s telefonem nebo tabletem taky nejste, tak v čem jsem pomlouval? Jestli bereš teda že máte hotový lore, tak to mají heroeszone taky
-
-
Zase někdo, kdo se snaží jen vytvořit hate... Takové lidi by tu měli rovnou banovat. Je hezké, že náš web tak odsuzuješ, ale příště si alespoň sežeň fakta.
Jo a na zobrazení webu na telefonu potřebuješ nějaký smartphone. Je jasné, že na 10 let starých telefonech to nepůjde. -
heroesfan má všechny hrdiny hotový co tak koukám. A na tabletu mi to běhá pěkně, tak nevim co meleš
-
-
-
nemyslím, že jsou lepší. Informace jsou všude stejný :) Možná, že je to rychlejší na těch, co jsem psal
-
-
-
Pekny letsplay, bylo by fajn hrat vzdy ve 2 pusobi to mnohem lip a oddelite se tim od milionu letsplayeru z youtubu. Ale jinak i kdyz pravel hraje sam tak se kvalita zlepsuje.
"palec nahoru"