Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: Cestujeme do pravěku ve Far Cry Primal
23.2.2016 | Redakce Games.cz
50 příspěvků
-
Na téhle hře je jediná dobrá věc. A to ten trailer, kde hraje Chelsea Wolfe.
-
Dohrál jsem Far Cry 3 na stoprocent.Čtyřka už mě nebavila protože to bylo to samý jenom s horším příběhem a tohle už fakt hrát nebudu.Příběh tam zase vlastně není zas tam jsou ty uchylný drogový mise,úkoly typu zachraň rukojmí rozeseté po mapě atd.Prostě to je čtyřka v jiném prostředí s naprosto stejnými otravnými úkoly jako minule za mě 6/10
-
FC3 byl fajn napad, asi chytli nakeho dobreho designera a dobrej napad pac tam vse fungovalo, zaporak, silene postavy, cernej humor, nezapomenutelne mise (paleni policek se skrillexem), a tuna velejsich misi na vypln casu, prozkoumani prostredi....datadisk FC4 taky dobry, ale uz se do nej o neco vic musim nutit (proste to same podruhe, ale na line odpoledne super)...jenze toto, uz z videi bylo jasne ze je to blbej napad a navic uz potreti jen chabe iterovat napady z FC3/4 je nic moc :/ chce to zpatky toho cloveka co zaridil skok z FC2 na FC3 a udelat podobnej
-
A co třeba když vyměnili dalekohled z dřívějších dílů za sovu aha aha to je nápad co přece nebude v pravěku týpek s dalekohledem :-)
-
-
Protože pohled na svět z očí sovy/označování cílů sovou dává mnohem větší smysl...
Není nutné tam za každou cenu cpát mechaniku, kterou není jak logicky implementovat, jen pro to, aby tam byla.
-
-
Far Cry: Lesopark
-
Hrál jsem první FarCry a docela jsem se u toho bavil svého času, ale ani jeden z následovníků mě neoslovil až do chvíle, kdy ohlásili Primal. Tak si nechám zajít chuť a případně sáhnu po doporučovaném Blood Dragon. Očekávání jsem naštěstí bůh ví jaká neměl i proto, že mám na disku výživný Forest.
-
-
Blood Dragon je jen o stylizaci, po hratelnostní stránce je to taky totální výplach a nuda.
-
-
Jako parodie je to naopak vynikající.. *5*
-
bože to je paskvil, 20 minut a dost, to "dobití" kempu je asi tak max co zvladnu, stejne jako Pavel, ten je aspon real, nechapu jak tomu moh dat Volejnik 7/10... nechapu, FUJ!
-
-
jj, sova nekomu ukousne hlavu, vypusti pumu a jeden sip a je dobyto
-
-
neustalej wall hack a one hit kill je taky jistota, kdyz jde do "tuhyho" vypustis nejakou selmu a pokropis to sovou, nehodis ani jeden ostep a je vyhráno. Fakt uuuzasny :) Krom toho, pravek je tak supr obdobi jenze ubli to pojali jako 10-5k př.nl což je taky supr nápad vážně... takže prostředí vypadá prakticky jako dneska někde mimo civilizaci... já se těšil na pravěk kua, takže stromovitý přesličky atd, ne nějakej trapnej lesopark :(
-
-
jo, to me taky zklamalo, ze to je jak vylet do zoo akorat se zarostlejsi faunou a florou
ohen neustale po kapsach... -
-
škoda no, snad treba ten Ark bude lepší...
-
-
no kdyz jsme u ostepu, ten kdyz uz hodil a nekoho trefil, tak instantni mrtvola odletela aspon 5m, jako by dostala facku od bagru *5*
-
-
-
-
To je ale kravovina...myslel jsem ze něco horsiho nez FC 3 a 4 byt nemůže, ale v UBI se prekonali:)
-