Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hnisavec
    Dark Souls séria je ideálny príklad, ktorý dokazuje, že grafika nie je až taká dôležitá. Oveľa doležitejšie je art grafika, art cítenie, ktoré i pri slabšej grafike robí Dark Souls nádhernou a nezabudnuteľnou hrou. Možno okašlať mega pixely, mega textúry v BF4, keď to má výživovú hodnotu ako jedlo z fast foodu. Dark Souls je popritom i so slabšou grafikou umelecké dielo z Louvru, parádný štavnatý steak :)
    • Keyz
      Tak moc bych nepřeháněl...

Je to prostě velká HC hra a o to lepší, že dnes takových her moc není. Navíc je to japonské a máš tam tedy různě vtipná a zajímavá stvoření.
      Umělecké dílo dokonce Louvru? To by to muselo přinést něco opravu nového jako přelomová umělecký díla.
      Vlastně v té hře, jde hlavně o to HC. Již samotná možnost chodit to dokola a mít to ještě více HC to potvrzuje. To není nic extra složitě vymyšleného ani vrcholný příběh o kterém by se psalo řadu let, jako například o starých RPG typu Baldur's Gate anebo Wolf 3d, doom a další.

Ale již podruhé přiznávám, že jsem to dohrál jednou, protože hrát věci opakovaně a navíc stejně mě většinou nebaví. A tedy tomu podle HC fandů nemohu vůbec rozumět a dokonce, jsem to vlastně ani nehrál, protože hra (asi zcela jiná hra a ne pouze obtížnější) začíná na NG+. I když uvidíme za několik let :)
      • Keyz ty jsi to dohrál tak do půlky podle včerejšího chatu :D
      • Hnisavec
        a kto tu hovorí o HARDCORE??? hovorím o umeleckom cítení a navrhnutí sveta, o kreativite a vízii geniálneho game directora lol :D. Prirovnanie k Louvru je nonplus ultra a myslím, že sedí. Dark Souls rozhodne je medzi hrami umelecké dielo. K tej obtiažnosti tak to platí pre casual hráčov, ja som to napr. prešiel na lvl.1, pre mňa je tá hra piece of cake, po 2000 hodinách v Demon´s Souls, ale i tak som tam párkrát mal chuť vyhodiť bluray s Dualshockom z okna, takže rozhodne ťažká je a pre bežného hráča i hardcore ;) ....i keď to je 5x ľahšie ako splatinovať Demon´s Souls na 4 prejdenia :D
        • Zajímavé, že se všichni fixujou na Louvre a ne na ten šťavnatý steak. Mmmmm, steak.
        • Stravit 2000 hodin v jedne hre chce poradnou davku demence. Bez urazky. A prirovnat DS k Louvru znamena, ze jsi bud moulik, ktery v Louvru nikdy nebyl nebo mas esteticke citeni vesnickeho kopace.
          • Hnisavec
            vidlák je skôr ten kto nechápe metafore :D imho urážať niekoho za názor na hru je strašne detinské. Koľko máš rokov? 10? *2* *3* Hrám, čo ma baví a zrovna PvP v DS je ozaj výzva a žiadne brainless CSko
  • Hnisavec
    kto chce ozaj hardcore RPGčko, nech si zaobstará Demon´s Souls a hodí si to do Pure Black charakter i svet....:) alebo ani netreba a skúste to bez wiki :)
  • Grafika je podle mě ok a sedí k té hře. Samozřejmě to není žádný zázrak, ale podle mě má něco do sebe.
  • Pete.palis
    Pavel...samý gameplay a břitva na holení vzala roha *1*
  • Miserius
    Ale ne pánové, bavilo mě na to koukat... Já chtěl Pavlovi pomoct tak jsem radil, nedělal jsem jen wiki chytrolína *1* (sám jsem měl týden volno po vydání a jen a jen to pařil a na vše musel přijít sám páč na wiki ještě nebylo nic) Jedničku jsem dohral tak 8x (max NG+4) a proto me prijde ze je dvojka jednodussi... Opravdu na ten prvni pruchod DS2 jsem mel problem jen s par partama nepratel a asi 2 bossama a zbytek hry az primitivni (primitivni na pomery Souls serie)
    Možná jsem se tim, že jsem nahrál stovky hodin, připravil vlastně o ten pravej zážitek z celýho druhýho dílu, ale zase teď dvojka na NG+ je už pěkně těžká, místama těžsí než jednička
    • Luke
      Dyť jo. Díky za ten tip s tím dědulou! :)
    • No, tak Pavel hral jako opravdova lama. To mu teda dlouho trvalo, nez pouzil u tech obru luk.
      • Luke
        To víš, David se dlouho rozmýšlel proti dvěma goliášům. :)
    • Kde ten čas berete, že dokážete klidně i 8x dohrát hru, která zabere tak cca 30 hodin (možná i víc)? Klidně mi nějakej můžete darovat, jestli máte navíc.
      • Miserius je nolifer obecný
      • Miserius
        Vysoká škola no *1* Ale ne... 30 hodin ti to zabere poprvé, podruhé tak 15 a pak už to člověk proběhne za 8 hodin... Jsou speedruny co netrvaj ani jednu hodinu. Taky je ta hra uz starsi takze jsem to vše nenahrál během pár dnů...
        • COŽE? První (a jediné!) dohrání 70 hodin. :-D No jo, to si holt člověk na začátku nečte žádný tipy a myslí se, že našel dobré fleky na farmení duší. :D Jinak i jednička měla velký skill spike, do určité doby to bylo peklo, ale popravdě nejtěžší boss pro mě bylo asi duo gargoylů. Těsně před nimi jsem přešel na gamepad, naučil se to ovládat a další bossové už celkem šly. Bohužel jsem hodně koukal, abych nepřišel o dobré zbraně, takže jsem si např. nechtěně nacheatoval Nita tím, že jsem tam měl už ready Holy zbraň (nějaký palcát, tuším), takže souboj o dost jednodušší. Jinak se ale všechno poměrně dalo. Až na Gwynna, ten byl pro mě fakt peklo a nakonec jsem ho nějak umikroval přes kámen. :-D
  • Prosím jakej je rozdíl když v DS hrajete jako živej člověk anebo "zombík"? Jaké to má výhody být živý? Díky.
    • Miserius
      Jako živej člověk si mužes zavolat na pomoc hráče nebo NPC na vyklizení lokace nebo (častěji) na pomoc se zabitím bossem (každý pomocnik pridava bossovi 50% dmg a hp) + v jednicce (ve dvojce to je i kdyz jsi nemrtvy) muze na tvuj vpodstate singleplayer zautocit hrac kterej ma za ukol te zabit a musís se pokusit ho porazit
    • Luke
      Plné zdraví a multiplayer.
    • WhySoSad
      Můžeš si přivolat NPC nebo jinýho hráče na pomoc, můžes se invadovat do světa jiných hráč a tak podobně :)
  • Autoři hry si z nás opět děljí srandu. Říkali, že ve verzi pro PC půjde oproti DS1 "používat" klávesnici s myší a tady ve videu opět tvrdí, že se dá smysluplně používat jen gamepad. *16* Ať jdou do...
    • A kdo by taky dobrovolně hrál na kancelářském vybavení?

Fakt mi ta PC komunita, která pořád nadává na konzolisty a jejich hry začíná lézt krkem - když si ani sami neumí vytáhnout hlavu ze zadku a uznat že klávesnice+myš je užitečná tak na FPS a strategie - to bych musel být opravdu velký sebemrskač abych s tím hrál jiné žánry...
      • Neurážej mojí programovatelnou herní myš ty pózere. Mě konzolisti nevadí, jenom hlupáci a hlupákem nedělá člověka to na čem hraje
      • C-BEAM
        musím uznať, že dnes sú hry natoľko zkryplené, teda ehm uspôsobené na gamepady, že ich prestáva zmysel hrať na kombinácii myš+klávesnica.
        • Tady je typicka konzoloidni prasarna - otaceni kamery misto otaceni osoby. Proto se musi fixovat na nepritele. Jinak DS 1 sla dohrat na klavesnici, ale diky dementnimu ovladani to byl opruz.
          • prudislav
            DS1 dohráno na NG+2 na K+M bez problému ;-)
      • Keyz
        Uznávám, že je nejlepší volant na všechny hry. *3*

Osobně jsem využil výhod gamepadu pouze u fotbalu, nhl a nba. Vše hráno na konzoly.
        Stejně jako knipl u letadel.

Zde se to asi bude hrát OK, když to jde nastavit. Má to par tlačítek není to specifické jako auta apod.

Navíc se obávám toho, že ti něco začíná lézt krkem. Víme jak to dopadlo, když Adolfovy něco začínalo lézt krtkem. Aby to nedopadlo, že opravu bude existovat pouze jeden ovladač jak na hraní, tak na psaní. Gamepad.
        • prudislav
          No na youtubu jsou i lidi co hrajou Dark Souls PTDE i na to volantu , což mě donutilo to zkusit taky a zatim jsem o gargoylů :-D

https://www.youtube.com/watch?v=OKWJf3wwFIs

Jinak podle Duranteho(tvůrce DSfixu) jde hrát dvojka na M+K mnohem líp něž jednička s mousefixem
      • Mylý Ádo, mě se na "kancelářském" vybavení hraje víc než dobře a nikomu ho narozdíl od Tebe nevnucuji. Nevím kde v mém příspěvvku čteš nějaké nadávky na konzolisty. Možná by to chtělo zajít na oční a nechat si předepsat silnější brýle.
  • Malá technická.. ten starší "fps" kousek, co kluci pouštěli je čtvrtý King's Field pro ps2. Předchozí tři vyšli ještě na ps1.
  • Možná by to pak nebylo HC :)

Přece nemůže být HC hra co je navíc hezká :)
  • Tohle je plivanec vsem PC hracum. Jak tvurci slibovali, ze se soustreduji HLAVNE NA PC VERZI, kde ta hra bude vypadat super !!!! Ti se musi ted hodne smat, jak nas obelhali !
    A tohle ? Obycejna konverze z konzoli !
    Chapu, ze vyjadreni, ze na konzole museli hru osekat kuli hardwaru obstoji. ...Ale co reknou na PC verzi ? To jsem fakt zvedavej !
    Ja beru Dark souls 1ku, jako jednu z nejlepsich her pro PC.
    Objednanou mam i 2ku. A urcite ji dohraji.

Ale mam vztek. *8* Tahle hra je bude dobra hratelnosti.
    Ale proc nemuze mit i hezkou grafiku ? *11* *11* *11* *13*
    • up_er
      Pokud potrebjes hezci grafiku aby te ta hra uspokojila tak proc nehraje neco jinyho?
      Tahle hra nikdy nebyla a o grafice a nikdy nebude.
      A navic ta grafika je hezka nechapu co lidi potrebujou aby pord neremcali....nechapu to.
      • Podivej se na to, jak grafika v te hre vypadala pocas predvadeni...
        Byla mnohem hezci, nez je ted.
        ...Tobe by ta puvodni "hezci" grafika vadila ? ......me ne !
    • Možná by to pak nebylo HC. :)

Přece nemůže být HC hra co je navíc hezká :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit