Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme betu Pillars of Eternity, duchovního nástupce Baldur's Gate
23.9.2014 | Redakce Games.cz
75 příspěvků
-
nudnejšieho patróna ako Smejki aby pohľadal *7* *7* geez...ešte že ste mu aspon zatrhli recenzie tu....btw s Vávrom si určite rozumie...
-
-
Zatrhnout by měli hlavně tebe! Smejki je sympaťák.
-
-
nie je to s nim uplne zle, ale zase sympatak? :) no tak ...
-
-
ani bych nerekl, je takovej klidnej a to se hodi ke klidne hratelnosti kterou ta hra ma
-
-
Prosim vas kluci , priste si to predem pripravte, na to se skoro neda koukat, pomalu nevite co delate. Jinak hra super, uz se tesim *4*
-
Bral bych tahové souboje :) Realtime s pauzou mi nesedí.
-
-
pokud to bude jako BG, nebo ID, což je vzhledem k použití infinite enginu víc než pravděpodobné, tak v menu půjde nastavit, aby se to pokaždé akci pauslo=tahový systém
-
-
Souboje jsou realtime a pauzovatelné; potud shodné jako původní Infinity hry. Navíc lze klávesnicí přidávat/ubírat rychlost čili si lze operativně upravovat i během bojů; a to až do jakéhosi "slow motion" módu....
-
-
aha takže pauza v menu nastavit nejde? mě to žíly netrhá já to nikdy nepoužil, protože mi to přišlo jako nesmysl a ztráta času, ale pro některé lidi to určitě bylo plus, v baldurovi když se zakliknuli v menu podmínky pausy všechny akce tak se z toho během souboje stala čistokrevná tahovka
-
-
*zakliknuly ach ten můj češtin
-
-
-
-
Taky bych radši TB. Co jsem koukal na videa z bety, tak ty boje jsou hrozně chaotický.
-
-
Počkajte si na Torment -- tam budú súboje plne ťahové *3*
-
zaleži na tom kdo hraje, tohle je klasika ktera byla uz v dragon age
-
-
uz v dragon age? :OO :DD ...
-
-
-
-
Videl som gameplay aj v lepsej kvalite a musim povedat, ze hry sa neviem dockat, aj ked ocividne hra je este nedokonala, ja som presvedceny, ze bohvie kedy to vydaju, do tej doby bude 99% chyb a nedostatkov odstranenych resp. doplnenych a zvysne percento v najhorsom dopatchuju po vydani, hlavne ak sa bude jednat iba o nejake minoritne zalezitosti. Nedopozeral som cely tento hodinovy gameplay, uz len kvoli dlzke, ale aj a to hlavne kvoli tomu, ze keby som pozeral cele tak by som sa nemohol dockat vydania a to si nemozem pripustit, ked tu je onedlho LoG 2 a este teraz hram Wasteland 2, takze aj tak trpym :D.
-
-
Som unaveny, upravil som text 3x a stale to nie je nejak ono, kaslat na to idem spat :D.
-
-
smejkal je sympaticky človek a jeho članky kdysi patrili k tomu nejlepšímu na tiscali (po vavrovi) ale odkkdy se dal na hulení travy tak ty texty uz nedavaj smysl *9*
-
-
Náhodou to hraje efektivně.. prostě vemeš-pošleš.
Edit: Reakce na maxe. -
podle toho jak to hraje zrejme ješte zadne rpg nikdy nehrál a jen keca *7*
-
-
chlape co to pises za kraviny kdyz nademnou nekdo stoji nedej boze kamera tak sem taky v prdeli a z hrani nic nemam. Potrebuju svuj klid a pohodicku:) tady borec to ma evidetne stejny.... navic jak sem videl to video tak sem byl dojaty je to fakt jak BG2 a nemuzu se dockat az to vyjde takze k tomu prijde totalni nervozitu:) *9*
-
Tazko povedat mozno sa viac sustredil na komunikaciu ako na hranie, potom sa niet comu cudovat.
-
-
-
graficky je to fakt pekná, umelecky vypiplaná, záležitosť. Tak pekné dungeony som ešte asi nevidel.
-
-
O to větší škoda, že se na pěkné kulise pohybují oškliví 3D panďuláci
-
-
je to stylizace, mne ta rozmazanost nevadí a dava to prostor pro predstavivost
-
Su osklivy, ked to je len na 720p, pozrel som video na 24" v 720p to nevyzera tak dobre ako 1080p minimum. Ale aj ked pozeram na video na ign v 1080p my ty pandulaci nepripadaju vobec ale vobec skaredy. Mas bud velmi citlive oci na kazdy nepodstatny detail alebo jednoducho musis mat vsetko uplne dokonale, uvedom si take nieco neexistuje a neverim, ze niekedy bude. Bud prijmes to ako to bude a ked mas rad RPG tak si hru aj napriek vyhradam urcite rad zahras alebo si das znova stary BG ci nieco ine co ja viem co.
-
-
Jak tam ukazoval postavu v menu, tak vidíš že to má nemá tak dobré detaily. Na to nemuší být citlivý. To je vidět zcela jasně. Nehodnotím ani vyhlazovaní atd... Je to beta ale ty postavy to je opravdu rozdíl.
I když pořád lepší jak Wasteland 2 kde to je ještě horší. *16* I vojáček z RTS Wargame je o mnoho lepší a vypadá jako vojáček. :) A to je prosím RTS! -
-
Njn, vidis si citlivy, pretoze mne napr. vo wasteland 2 nevadia modely postav, ano nie su pekne, ale ani neurazia ja ked popravde aj ja by som uvital kus krajsie modely, ale ako som pisal vo wastelande my to tak nevadi, tam ma taha dopredu nieco ine ako grafika cisto. A urcite mas pravdu stym Wargame, RTS velmi nehram, iba zriedkavo.
-
-
-
-
-
Dík za info. Vypadá to velice nedoděláno. To vydání do koce roku je optimistické.
Souhlas, že 3D modely nevypadají zrovna skvěle. Navíc když si dali práci s 2D prostředím, tak to je dost velký rozdíl. -
-
Souhlas. 3D modely na té úžasné 2D krajině bijou do očí. Na betě se toho moc hodnotit nedá vzhledem k chybám a chybějícím věcem. Věřím ale tomu, že na konci to bude vypadat mnohem lépe.
-
-
Wow to fakt vazne 3D modely biju do oci na 2D krajine, logicky by aj mali bit ci ne ? Este som nevidel hru v ktorej by tomu tak nebolo napr. Sacred co ma tak rychlo napadlo. Tu tie 3D modely uz nie su predsa len tak skarede, takze ked sa to dalo strpiet v Sacred, nevidim dovod preco by to tu neslo. Chyby a veci chybajuce, sa urcite doplnia o to nemam strach.. Uznaj vsak, ze jednoducho 3D modely by islo zamaskovat iba ak by vyzerali ako 2D ci opacne keby 2D prostredie vyzeralo ako 3D, ked dobre tusim oni sa snazia o tu druhu moznost, tzn aby sa prisposobilo prostredie k postavam, dufam, ze konecny vysledok bude vyhovovat aj ludom ako ste vy dvaja s Keyzom, ja teda verim, ze ano a nepokazia to. Wasteland 2 si myslim sa podaril celkom dobre. Ked sa aspon tak podary aj toto, tak budem spokojny.
-
-
Mě teda víc než 3D modely vadí ty předimenzovaný efekty, kdy postavy vypadají jak zapálené vánoční stromky.
-
Jo jde o to přizpůsobení, jak píšeš. Ale ta 3D část ještě dostane update, toho se nebojím. A i kdyby to zůstalo tak jak je, tak 3D grafika je pro mě až to poslední. Spíše doufám, že vychytají ty souboje.
-
-
Ked suboje budu ako v ID ci BG seriach, tak my to vadit nebude, ako pises este musia na tom zapracovat, ale uz aj teraz vidno potencial na vynikajucu hru.
-
-
-
-
-
Nikoliv Baldurs Gate, ale spise duchovni nastupce Icewind Dale.
-
-
Nikoliv cervena redkvicka, nybrz bila redkvicka.
-
-
neee Smejkal nee, prosím neee taková pěkná hra a on to tak zkazí :((