Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme Dark Souls III
12.4.2016 | Redakce Games.cz
336 příspěvků
-
Já jsem zkusil jedničku rozjet několikrát, ale vždy mě zničí ta trhající a přeskakující kamera. Nepovedlo se mi ji nastavit tak, aby mi z toho cukání nebylo po chvilce blbě. A ovládání je teda šílenost. Jak koukám ve trojce je to stejné, tudíž vynechám.
-
-
je fakt ze nastaveni na K+M (na gamepad jsem strasliva lama :( ) zabralo u jednicky tak 10 minut, ale ovlada se mi to opravdu dobre. Asi to konecne doklepnu :)
-
-
Já to zkoušel i na gamepadu a tam ovládání bylo víceméně ok, ale kamera i na nejpomalejší sebou hrozně cuká. Pořád lítá vlevo vpravo a to stačí udělat krok. Místo mínusu by jste mohli napsat, jestli tam není nějaký lock na kameru za zády postavy nebo zvrchu, který jsem přehlédl? Ikdyž jsem locknul potvoru, tak kamera pořád líta chvilku je za zády chvilku vlevo pak zas vpravo a jít po schodech je vyloženě na poblití. Horší jsem už zažil jen v AvP za aliena, ale ten lítal po zdech i stropě, tak se to dalo pochopit. *1*
-
-
-
Musím říct, že mě GamesPlay bavil (viděl zhruba hodinu, než se vrátili na lehčí, naučené lokace), klidně bych od Pavla mohl sledovat celej průchod DS 3. Neumí to, oceňuju jeho bojovnost a zápal. Humor k mému překvapení taky v pohodě, dost možná za cenu potlačení svobody slova. Nevadí, když je to ku prospěchu věci! DS 3 si nenechám ujít…
-
Grafika škaredá, PC verze zkopírovaná z Xbox, takže vám to píše ať mačkáte tlačítka na Xbox ovladači.
Hned za minutu těžký boss. No tohle asi není hra pro mě, ani zadarmo :D -
-
Vis ze nejpodporovanjesi gamepad na PC ma uplne ty samy tlacitka zejo? Asi ne , on cely ten tvuj prispevek smrdi nizsim IQ, jako trolling by to nebylo uplne zly, ale mam dojem ze to myslis vazne:)
-
-
Zobrazovat to cim to ovladam by mal byt elementarny zaklad, nieco tak jednoduche nezvladnut uz 3ti krat, je cista neschopnost.
-
-
Ačkoliv je Dark Souls pro mě top, tohle taky nechápu.
-
-
Víš že na PC se hraje většinou s myší a klávesnicí? Asi ne :D
A kolik práce by to asi dalo, aby hra fungovala s klávesnicí a myší jak má? 1 hodinu programátora? -
-
Už dávno neplatí, že se většina PC her hraje na klávesnici a myši. Tihle herní dinosauři, kteří to tak mají zafixovaný, už naštěstí vymírají.
-
-
-
Chjo, zastarlalou grafiku, potvory bez AI, příbėh ve stylu "udělej si sám", to vše bych jim odpustil, ale že za 3 díly nebyli schopni upravit interface tak, aby to vyhovovalo všem platformám, to je lenost a doslova neodpustupitelné
-
-
https://sfx.thelazy.net/games/preset/5431/
škaredá grafika? Příběh ve stylu " udělej si sám"? Jako Fakt? To by jsme mohli použít na Demon Souls, ale první Dark Souls je detektivka, která obsahuje všechny indicie... -
-
Hmm musím uznat, že s tím amaterským modem to hned vypadá 10x líp.
Není ale ostuda, že ti co jsou za to placeni to neudělají sami? -
Indicie pro mě příběh nedělají, zápletka, rozuzlení a promyšlená struktura děje ano
-
-
Nezapomeň, že příběh založený na indiciích, příběh, který si musíš sám domýšlet, je důkazem kvalitního díla. Znamená to, že autor odvedl výjmečnou práci. Je veřejně známým faktem, že příběh, kde je vše promyšlené a rozepsané, není dobrým přístupem.
-
-
měl jsem samozřejmě trollíku na mysli hry jako ICO či SotC, které inspirovali Dark Souls velmi výrazně. Ale co ti budu povídat...
-
Na tom něco bude, Pacman, Tetris, Šachy nebo různé karetní hry jsou esencí hratelnosti, protože nic jiného ani neobsahují
-
máš zase pravdu, nechal jsem se trochu unést. Měl jsem napsat, že mezi nejlepší hry historie patří i hry bez narativů.
-
To máš popletené. Historie nám akorát ukazuje, jaké hry patří mezi nejlepší v rámci žánrů. Neexistuje univerzálně nejlepší hra ani žánr (pokud teda nejsi zaujatým fanboyem něčeho konkrétního), protože pak bys musel začít tvrdit, že žánr x je lepší, než žánr y a to je absurdní. Odvolávat se na nějaké % a žebříčky nikam nevede a nikdy nevedlo a to platí nejenom pro hry.
-
historie her nám dokazuje, že nejlepší hry jsou bez narativů :)
-
Opět souhlasím s laughterem, ale je třeba se trochu dovzdělat. Některé iso hry sice neumí pracovat s textem, ale to neeliminuje ty kvalitní kousky, které to umí. Problém narušování gameplaye je samozřejmě subjektivní záležitost, protože naštěstí (viz můj předchozí post) existuje spousta herních žánrů, které staví gameplay na různých aspektech. Samozřejmě, že "hratelnost" (ve smyslu míry akčnosti a ovládání) nemůže být vždy na prvním místě a stejná ve všech žánrech, protože pak bych mohl začít tvrdit, že jediné pravé hry jsou Mariovky / Tekkeny a všechny např. tahové hry, adventury, hardcore RPG, logické hry jsou podřadné, protože nemají 100% hratelnost - musím tam číst, přemýšlet, čekat na tah soupeře atd. To je samozřejmě nesmysl.
-
Historie literatury a filmu nám dokazuje opak, předevšim díla se silným příběhem jsou klasiky co se zapsaly do historie
-
v tom samozřejmě souhlasím, že můžou koexistovat různé typy narativů, bohužel zahlcováním hráče mraky textů je vždy na úkor hratelnosti...
-
Jinak herních mechanismů je spousta, takže samozřejmě není třeba se omezovat na jeden styl vyprávění. Tahové, real-time, continuous turn-based, ATB. Naštěstí existuje výběr a nic není objektivně lepší...
-
jo jo, je to nejlepší způsob pro vykládaní příběhu aniž by narušoval gameplay. Naprostý opak čtení nesmyslných popisků v iso hrách, kde vlastně popisují každý prd deseti věty a celé odstavce by se daly shrnout do dvou slov.
-
Souhlas s laughterem. Je to 100% nejlepší přístup pro akčnější tempo hry, nicméně není zároveň nejlepší pro kvalitu příběhu. Tvrdit opak by bylo absurdní nelogikou.
-
pro herní mechanismy a zachovaní tempa hry to platí 100%
-
-
", zápletka, rozuzlení a promyšlená struktura děje ano"
To tam samozřejmě je taky *3*
-
-
-
-
Moc těžký asi nebyl, když jsem ho porazil na druhý pokus. A to jsem DS neumětel.
-
-
No já nikdy žádný díl předtím nehrál. Takže jsem úplná DS nula.
Není mi jasné, proč si začátečníci nemohou dát lehčí obtížnost.
Já tomu dal 15 minut a nelíbilo se mi to. Asi ještě zkusím ten zlepšovák grafiky.
Ale tak snad je jasné, že nejsou všechny hry pro všechny.
-
-
-
Dark Souls vs. Svět = 3:0...
-
Ahoj mohl by mě někdo odkázat na nějaké stránky (nejlépe v češtině), které by mě zasvětili do Dark Souls světa? Nechápu např. proč mám občas ohořelé oblečení, když se někdy objevím u ohně nebo proč je někdy postava mumifikovaná (gameplay z youtubu). Jsou tyto efekty jen na oko nebo to má nějaký hlubší smysl. Děkuji. *4*
-
-
https://www.youtube.com/channel/UCI6keWArpxmfeiuAATv7jZw
Projdi si videa tohoto youtubera, argumentuje důkazy :) -
Existuje několik wikipedií (na google "Dark Souls Wiki") případně můžeš googlit rovnou "dark souls lore".
Jinak, právě nejednoznačnost lore a herního světa je jednou z hlavních deviz hry. Většinou jsi prostě ztracená duše (nemtrvý) bloudící troskami starodávného světa, zaniklého království, zeměmi zachvácenými nemocí a rozkladem, kde v popelu a blátě nacházíš pozůstatky a vzpomínky na zapomenutou dobu slávy a krásy... do toho jsou střípky mytologie, která je zapomenutá, takže si ji můžeš (s fanoušky na webu) různě snažit skládat, ale celé je to o zániku, rozkladu, zapomnění, nepochopitelnosti a nedosažitelnosti. Ty hry mají kouzelnou atmosféru, ale nejde úplně o to, je pochopit.
Hlubší smysl má v Dark Souls skoro všechno, ale jako v životě, je těžké (nemožné?) se k němu propracovat. Je to jako když přijdeš do gotické katedrály - koukáš, tušíš, že to všechno kolem má/mělo nějaký smysl, je to krásné, ale smysl ti z 90% uniká. -
-
Mě tedy 90% věcí po příchodu do katedrály neuniká, ale každý jsme nějaký *4*
-
-
Vzhledem k tomu, že máš problém se 3. pádem v českém jazyce, tak si dovolím pochybovat o tom, že bys byl nějaký odborník na katedrály.
-
-
Nejsem si vědom chyby, jak to má být správně? A co mají katedrály společného s jazykem?
-
-
Má tam být mně místo mě? Tak to je rozhodně pádný argument, proč bych nemohl rozumět gotické architektuře *1*
-
-
-
-
-
-
Ano Bonfiru je hodně a na jedničku to prostě nemá co se týká příběhu a, soundtracku ani toho překonávání limitů ve formě ,,muset se někam dostat, Boss už je hračka". Je to prostě tak pánové že Dark Souls prošel podobným vývojem jako třeba Fallout kdy bylo hru potřeba přihrát novým hráčům, kde to ovšem nebylo tak složité, ta core základna hráčů je u Dark Souls mnohem více hardcore, podle mě úžasné skloubení hry pro nováčky + pro starou gardu aniž by tím hra nějak utrpěla a postrádala to Dark souls jádro, ať si pánové říkají co chtějí tohle po technické stránce nejlepší Dark Souls a novinek je hned několik, krom nového pvp systému tak každá zbraň má nově unikátní třetí útok, doteď byli jen dva, který bere manu atd. Odsekávání končetin je naprostá kravina, Dark souls si všechny získal nejen hratelností ale právě uspokojujícím soubojovým systémem který je to poslední co by hra měla měnit a přitom se od jedničky vyšperkoval k dokonalosti, hlavně pod dvojce kde byl fakt hroznej. Pro mě minimálně 9/10. Když to postavím vedle těch komerčních kravin od Ubi které nemají ani nápad, ani nic zajímavého a jejich hodnocení klidně bych dal 10/10. Dark souls je prostě jinde pro hráče kteří chtějí víc a chtějí se posouvat někam dál.
-
-
Rozhodne nejsem jedinej, kdo si mysli, ze soundtrack k DS3 je zatim to nejlepsi, co od From Software vzniklo.. Je to fakt spica, oproti DS2 vyrazne lepsi a oproti jednicce o trochu ;D.. Kazdopadne klobouk dolu
-
"Odsekávání končetin je naprostá kravina"
Argument proč? Mno... vlastně nic. Samozřejmě, že je to kravina. Protože to DS nemá. Cokoliv, co jde vylepšit je kravina, protože každý přece ví, že DS byl v vždycky bez chyby a dokonalý. Samozřejmě, že kdyby to DS měl, tak by každá jiná hra bez toho byla kritizovaná DS hráčema, že to nemá. Ironie fanatismu v praxi. *15* -
-
Odsekávání končetin by hru rozhodně vylepšilo, zvlášť souboje s bossy, vic kočkopavouk v gamesplayi, usekávat mu nohy, navíc by se to do temné atmosféry i hodilo, to musí vidět snad každý, kdo neni fanatik s mozkem velikosti piniového oříšku
-
docela nezvládáš...
-
-
Chcel som aj ja napísať aká je tu konečne poriadna hra po tých všelijakých sprostostiach, ale ako vidím už si to urobil za mňa. Prosto je to pre mňa jediná hra pri ktorej sa mi rozbúši srdce keď ide do tuhého. Žiadna iná mi takýto stav nenavádza.
-
malo bonfires vs hodne bonfires
urcite vetsina hracu oceni tech vic, protoze je fakt na palici, kdyz neco opakujes 10krat a pokazdy musis opakovat delsi sekvenci, a i kolikrat se zkratkou v ds1 pouhej beh z bodu A do bodu B byl na minutu nebo dve a to je zbytecna pruda
avp kdysi nemelo save vubec, takze uplne chapu, o kolik to dokaze navysit napeti, ale tenhle mario like princip, naucit se level nejdriv nazpamet a pak to jeste spravne provest, je pro neasijskou mentalitu ve vetsine pripadu tezko stravitelnej, to uz si pak clovek pripada jak v rachote misto na zabave -
-
Nejde ani tak o to naucit se nejakou pasaz nazpamet ale spis o to naucit se prezit. DS hram prochazi vsechno co by jinde neproslo, caste umirani, opakovani dokola, respawn nepratel, omezeny save, grind atd, proste her kterym tohle v dnesni dobe pohodlnych hracu projde moc neni. Staci se podivat co se deje kolem Falloutu 4 a jeho survival modu kdyz casualum sebrali neomezeny save a fast travel. Save na kazdem kroku a kdekoliv ubira hram napeti a presunuje je smerem k pohodlnemu hrani z chipsama i piveckem.Neomezeny save je vhodny u strategii nebo treba u Minecraftu. Pohodlnost a lenost hracu neustale graduje a za chvili se budou hry hrat stylem ze zaplatite, prijde vam mail o cem hra byla a slecna z EA vam prijede udelat dobre aby jste meli zazitek:)
-
-
ale jde, nejdriv nevis, kde na tebe, co spadne nebo vyskoci z poza rohu, takze nejdriv se ucis tohle, casem nakonec tuhle pasaz projdes, ale vychlemtas u toho estusky, ktery ti pak chybi u bosse, potud je to jeste celkem v poradku
ale kdyz pak bezis tu samou pasaz xkrat uspesne, abys moh jit na toho bosse, kterej te taky jeste xkrat smazne, tak uz je to nesmysl, opakovat neco, co uz mas nekolikrat uspesne za sebou, to je vetsi peklo jak pouhej backtracking -
-
V Dark Souls platilo a vždycky platit bude že cesta k bossovi je na hře to těžké, samotný boss je o zapamatování si několika zásad typu, čím větší tím blbší + držet se u něj co neblíže + boss má staminu stejně jako ty, to znamená nechat ho vycákat na tebe svoje první comba dostat a držet se mu v zádech, pak je tam okánko kdy se mu generuje stamina +2- vteřiny kdy můžeš 1/2/3 útoky, nejzásadnější je nebýt greedy a nechat si kousek staminy na úskok protože okamžitě jakmile okénko dojede tak on automatický navádí svůj útok přímo na tebe a vůbec při jakém koliv podezřelém pohybu mimo jeho harmonogram radši uskakuj, kdykoliv si nebudeš jistej radši uskoč, pamatuj že máš tolik času kolik sám budeš chtít, jestli Dark Souls něco učí tak je to pokora + trpělivost. Když si tohle zapamatuješ zabiješ na pár pokusů (záleží). Pokud s Dark Souls začínáš a máš tyhle frustrační potíže, doporučuju si to detailně projít jen pře novým bossem, všechno prošmejdi, najdi nový loot, zabij každého enemáka (ten loot bývá často důležitější než duše o které cestou příjdeš) většinou si vystačíš na lvlování s dušema co dostaneš na bosse + Souls of Fallen heroes z lootu, pokud tě boss zabije už se nikde nezastavuj prostě ignoruj všechny npc a bež rovnou až k němu takdle to uděláš 2- 3 a pohoda a po bossovi jedeš znova to stejné. :) Je potřeba to před každým bossem pořádně prohlédnout hlavně kvůlu zkratkám aby sis usnadnil malinko progress, uvidíš že je to ve výsledku vlastně vymyšlené hodně dobře jen je to o tom jak to hraní uchopit.
-
-
asi ti lehce unikla moje pointa
pokud teda mam hrat tvoji hru a zabejvat se bossem, tak to zbytecny behani je asi stejne prinosny, jako by bossove po zabiti nemizeli, jen bys tudy prosel dal a kdykoliv bys musel projit danym bodem, byl by tam zas, taky jenom pruda
mohli by treba zkusit nejakej kompromis, napriklad po projiti cesty bez napiti, by se to nejak vycistilo nebo aspon zredukovalo (zustala by vyzva a odpadlo by trubcovity behani)
-
-
-
-
-
-
Čekal bych nějaký posun v grafice a třeba možnosti odsekávat končetiny, ale tohle vypadá +/- jako předchozí díly. Tak trošku nastavovaná kaše, řekl bych. Ale určitě to tady zase dostane objektivních 10/10. *7*
-
-
Pokud to u tebe vypadá jak předchozí díly, bude to nejspíš tvým nastavením, popřípadě očima.
-
uvědomuješ si, že v Die by Sword byl jeden typ nepřátel velikostně na úrovni hráče? Uvědomuješ si, že Dark Souls má desítky monster. Navíc 97% nepřátel je o řád vyšší než hráč. Jak bys to usekávaní jako chtěl implementovat?
Kdo chce psa bít, hůl si najde a na tebe to teda platí... -
-
V DbtS nebyl jeden typ nepřátel a ani velkostně. Nelži prosím.
V DS není 97% potvor o ŘÁD vyšší, než hráč. Nelži prosím.
Kdo je fanatik a chce za každou cenu obhajovat, tak si nesmysly a lži vždycky najde a na faboyíka tvéhto typu to teda platí... -
-
97% o dost větších/ o dost menších. Rád bych se dozvěděl, jak bys to chtěl implementovat na ty větší.
Mohl bys mně tedy uvést ty příklady typu nepřátel v Die By Sword. Kolik je tam větších typu nepřátel než hráč, kterému jde useknout ruka? -
-
Každý s půlkou mozku dokáže pochopit, že u bossů nebo výrazně větších potvory by to nešlo, nebo jen omezeně. Tyhle potvory ale nejsou 97%, to je lež. Samozřejmě, pak jsou tady ještě mechaniky typu DD nebo GoW, kde i na velký potvory sem mohl vyskočit atd. Pak bych jim mohl useknout i tu hlavu, ale škoda slov... nebudu s fanatikem ztrácet čas...
-
-
Fanboyi DS ti vzdy rychlo vysvetlia, ze usekavanie koncatin, zranenie ci fungujuci kolizny system medzi nepriatelmi je vlastne velmi zla vec ktora uplne nici hratelnost, to si si uz mohol zvyknut ;-)
-
už jenom zoufale kopeš kolem sebe jako skoro leklá ryba :) Ty si v té agonii evidentně libuješ.
-
Možnost useknout ruku se zbraní / štítem nebo nohu je nesmyslná věc v HtH combat hře... ty si fakt nevidíš do huby funboyi. *15*
-
podle mě jsi zcela zoufalý a nemáš ani co napsat, jak jsem tě rozložil na šroubky. Tedy pokud si nelibuješ v agonii.
-
Samozřejmě, že v DS je spousta potvor, kde by to šlo, to je fakt a ty tento fakt očividně nezvládáš.
Nezvládáš.
Pokračuj, už se jen bavím... *15* -
Tu hru zná každý, protože zabugovanější combat do té doby nebyl představen. Je sice fajn, že tam fungovaly takové věci, bohužel horší je, že dalších 99 ostatních věcí, které dělají dobrý combat, tam chyběly *15*
Samozřejmě jsi zase potvrdil, že jsi jenom hloupý hater, který si našel jednu nesmyslnou věc a je o tom schopen psát stovky příspěvku naprosto o hovně...
Doufám, že se taky podělíš s námi, co je tvoje oblíbena hra ze současnosti :) Nejlépe nějaké RPG, jestli tam najdeme taky všechny možné vymoženosti. -
Nejen ruce, ale i nohy, hlava a malé části (zranění bylo viditelné)... ale to bys to musel znát a ne jen slepě obhajovat DS. Pak to působí takhle trapně, když po 10 postech pořád píšeš mimo... *15*
-
Je pravda, že v Die by Sword nešlo skoro nic. Zabugovaný úzký koridor. Ironií bych se vůbec neoháněl, jelikož ty jsi vytáhl nefunkční zmetek, jen proto že tam šlo usekávat ruky. Mohl jsi tedy aspoň vytáhnout Jedi Academy, tam šlo usekávat taky a bylo to aspoň funkční :)
-
"Die by Sword má naprosto příšerný combat a naprosto příšerné typy nepřátel. Jestli jich je pět, tak to je moc, jelikož vytahuješ tuhle v podstatě nefunkční hru, znamená jak moc jsi zoufalý hater :) "
Tak to se povedlo. Dokázal si moje tvrzení ještě předtím, než sem ho napsal. *15*
Jo, zoufale nezvládáš kritiku. Už došlo i na ohánění se hatingem... *15* -
Vtipná vsuvka. Uvědomuješ si, že porovnáváš hru z roku 1998 se hrou z roku 2016? Solidní ironie...
Člověk by čekal, že hra, která má opěvovaný HtH combat by to za ty roky mohla umět. Ale proč, není důvod, pojďme radši kritizovat hru z roku 1998, co všechno tam nešlo. *15* -
Die by Sword má naprosto příšerný combat a naprosto příšerné typy nepřátel. Jestli jich je pět, tak to je moc, jelikož vytahuješ tuhle v podstatě nefunkční hru, znamená jak moc jsi zoufalý hater :)
Samozřejmě na těch pár % nepřátel v Dark Souls by to šlo udělat, v životě by to sice nenapadlo, ale vidím, že jeden zoufalý hater by měl z toho radost .) -
Typický strawman, snaha o odbíhání od původní pointy. :DD Já se bavím o tom, že v DS 3 nejdou odsekávat končetiny a ty meleš něco o velikosti potvor v DbtS. Stačí si vygooglit DbtS, videa, screeny. Jsou tam ogrové, koboldi, medúzy, potvory s hmyzí anatomií...
Samozřejmě, že v DS je spousta potvor, kde by to krásně šlo, to je fakt a ty tento fakt očividně nezvládáš.
Nezvládáš.
*15* -
Jasně z Dark Souls bys udělal Shadow of the Colossus *15* . Těch normálních nepřátel velikosti hráče je v Dark Souls minimum.
Jinak pořád čekám na ty typy v Die by Sword :)
Doufám, že jsi takhle fanatiku přísný i na svůj oblíbený žánr :)
-
-
-
-
-
Posun v grafice je obrovskej, jestli to nepoznáš tak nevim. Nastavovana kase to je, ale když je dobře uvarena das ji několikrát a nepreji se. Ale faktem je ze ctvrtej dil si uz muzou odpustit, jak koneckonců rikali i samy vyrobci.
-
-
to je nějaký del nebo podobná kreatura, asi škoda slov.
-
-
odsekávaní končetin? *15* Tomu říkám hezká výtka...
-
-
Tak to byla rychlost. 10 vteřin po mém komentu? Slušná práce. Jo, DS fanatik nikdy nespí. Odsekávání končetin uměl už třeba Severance nebo Die by the Sword před 15 lety (předchůdci DS), ale je mi jasné, že v roce 2016 je to zbytečný nadstandard. *15*
-
-
jasně usekávaní končetin je základní herní mechanika, bez které to prostě nejde :))))
Jinak máš tam čas, byly to dvě minuty. -
-
Samozřejmě, že to bez kvalitní fyziky a usekávání hlav jde, ale u třetího díly hry, která je založená na soubojích tělo na tělo, v roce 2016, bych čekal trochu víc, než jen repeté.
-
-
To Femto:
Dost kvalitní fyzika a její perfektní využití v akčních soubojích měl třeba Dark Messiah :) Není to možná to nejlepší srovnání, hry jsou dost odlišné, ale obě jsou to akční rpg. Takže nad tou fyzikou bych se zase tolik nerozplýval, protože Messiah je poměrně dost starý oproti DS3 *5* -
Líbí se mi, jak se zuby nechty snažíš nesmyslně obhájit, že je vlastně uplně v pořádku a jedno, že ta hra nemá něco, s čím by byla ještě lepší. Typická ironie DS fanboyům vlastní. Už jen ten tonoucí se pokus s 5 metrovým rytířem. Zapomněl sem, že většina potvor ve hře je výrazně menších / větších než hráč. Ne, tohle fakt nezkoušej, nefunguje to.
Možná má DS nejlepší fyziku co se týče akčních RPG, přesto neumí některé věci, které uměly hry před desítkou let i bez HW akcelerace. To je jednoduchý fakt. -
Dark Souls je jedno z mála akčních RPG, které tu fyziku opravdu využívá. Opravdu není žádné akční RPG, které má lepší fyziku než Dark Souls. Když o nějakém víš, tak nahoď, určitě se rád zasměji.
Samozřejmě třeba do budoucna se dočkáš, že budeš moc useknout pětimetrové rytířovi hlavu.
-
-
-
-
-
-
Priserny kecy hlavne ty peterny. *7*
-
Super gamesplay, na kterej jsem jakožto fanda všech souls her napnutě hleděl a velmi mě bavil. Díky za večení rozptýlení, teď už jen napjatě čekám, až mi příjde i třetí díl :D
-
-
Na co cekas? Cd key ti dojde za 5 minut po zaplaceni.
-