Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme Dark Souls III
12.4.2016 | Redakce Games.cz
336 příspěvků
-
sem rád, že hraju na ps4... prej zas pc verze nevyšla... no to už je taková klasická sytuace...
-
-
Mam 4 roky starý PC a nemam problém (něco mezi high - max) na 60FPS, tak nějak nechápu co plácáš.
"prej zas PC verze nevyšla" ... prej v roce 2000 bude konec světa -
No já to jedu na PC s ps4 ovladačem a vše ok jen nemůžu najít poradnou zbraň
-
supr fotka!!!
-
-
Doufám že tam nejde ukládat save soubor přes dokumenty jako v 1 to pak ta vaše teorii o těžké hře padá, aspon teda na PC
-
ne, nemoze si dat stit na toho knighta. radsej 50x krat zomrie a bude okolo neho stakat jak deb1l a p1chat ho priborovym nozikom do shieldu
-
omg mimik sa da poznat podla toho kam je nasmerovana ta retaz pri truhle. dopredu=mimik. dozadu=truhla. rovnako to bolo aj v dark souls 1.
-
-
Hele, to jsem jedinej, kdo preventivně praští do každý truhly =))?
-
-
Fakt nejsi, i když ve trojce zatím k truhlám přistupuju bez bázně a hany, nevěřím že by se mimik objevil tak brzo, ale ja na to jednou dojedu :)
-
Jsem se jednou takhle preventivně překlik a z archdrake róby zbylo rubbish...
-
od sens fotress som kazdu truhlu zo 5 krat prebehol nnejakym greatswordom
-
-
Taky jde slyšet jeho dech a jdou vidět jeho zuby.
-
-
..necudujem sa ze dobrovsky hra dark souls 100hodin, tymto stylom
-
Nevydržel jsem, a včera před půlnocí jsem si DS3 koupil, ačkoli nemají krabicovku. No a pak jsem šel spát, dneska jsem po práci celý den maloval a teď jedu nakupovat dveře do Obi :-) Takže jsem nadrženej a na hru se podívám tak možná v deset v noci .
-
-
tak ses nadrzenej nebo chces hrat hru? Jinak diky za info ze jsi byl v OBI to se jen tak nevidi, slusna práce:)
-
-
jsem zvědavý, jestli přitvrdili s obtížností, nebo ustoupili casuarům
-
-
Pro mě je to třeba prozatím těžší než předchozí 2 díly.
-
-
Předchozí byly tři až čtyři hry.
-
-
Předchozí Dark Souls hry byly 2 :)
-
-
-
neustupili ani trochu. neboj sa:D
-
U Watchers of Abyss sem zahodil ovladač. Dvakrát.
-
-
Největší h*vado je Nameless King, jen se těš.
-
Jenom 2x? Ty seš fakt casual...GIT GUD a PRAISE THE SUN!
-
-
double post
-
praise the sun už se, zdá se, nenosí, dneska jede
"could this be a woman? or could this be a crab?"
je to tam všude po zemi *1*
-
-
ja som ich dal na prvy krat:D zatial ma vytaca iba dancer of boreal valley:D
-
-
Jo? Já teda jedu heavy great axe, s tím sem vždycky vypnul ty první frajery na dvě rány, ale pak mě strašně ponížil ten ohnivej, protože se mi prostě NEDAŘILO do těch půlvteřinovejch oken v movesetu nacpat úder.
-
-
no takto. ja hram za warriora a ako zbran pouzivam Greta Machete + dragon crest shield. ale pri abyss watcher som zhodil zo seba armor. resp nechal som si iba nohavice, helmu a rukavice aby som mohol robit ten rychly "roll".
-
-
No tak sem asi fakt levej =)). Jedu taky wara, s great axe teda, ale to je s machete prašť jak uhoď, přesně jsem to taky tak udělal - šel jsem na ně bez gatí a helmy, abych se nekutálel jak bortící se ledovec... a stejně jsem měl fakt problém uhejbat tomu strašnýmu spamu útoků a ještě do toho nacpat sem tam nějakou ránu. Nakonec to teda padlo, ale vynervovalo mě to slušně =)).
-
-
-
-
-
Podle ohlasů je to brutálnější než 1. díl. Takže se neopakuje II. díl.
-
-
Já jsem asi jedinej komu přišla 2 těžší než 1 *1* . V 1. díle jsem nepoužil pomocníka ani jednou v 2. jsem je použil u většiny.
-
-
Také mi přišla dvojka nejtěžší :)
-
já je tam taky používal, jako v jediné hře a o to mám za sebou Demon Souls, Dark Souls i Bloodborne, ale mě ty boss fighty spíše nebavily, než by byly těžké, bossové měli hodně hp, navíc u toho hrála strašně nudná hudba, takže jsem to chtěl rychle projet.
-
-
naopak. trojka je dle ohlasů nejednodušší zatím. Nemůžu potvrdit, Originálky. cz to dostanou až ve středu.
-
-
Je to snad ten nejtěžší díl z celé série
-
-
to už jsem slyšel tolikrát, že mě to nechává chladným. Naposledy mě docela překvapil Kos, Ludwig. Pokud by bylo pár bossů na úrovni Kose či Ludwiga byl bych rád...
-
-
No já jsem se teď bavil u fuhreru vedle na fóru a začátek je nejjednodušší, ale pak začíná totální peklo.
-
-
presne tak. Nenechte se tim zmast druhej boss je totalni peklo
-
-
Mi povídej snad to stihnou poslat abych to v pátek měl doma.
-
-
slyšel jsi už nekdy o steamu? tam to maj hnedka v den vydani
-
-
jo ale tak o 300 dráž než jinde,za to si radši dám dobrej oběd
-
-
Tam jsem přestal kupovat od té doby, co nejsou schopni to dodat v den vydání...
-
-
Já tam kupuji prvně nějak jsem se nemohl rozhoupat a pak už to jinde neměli.
-
-
mně psali, že ve středu budou mít PS4 verzi, peníze jsem jim už poslal, takž snad taky do pátku se dočkám.
-
-
-
-
tak třeba si najde každý to své jako v Bloodborne, tam to bylo hezky různorodé.
-
-
Na čem posvištíte? Protože podle Steamu (recenzí cca 50% z negativních) to padá, seká se, FPS lítaj jak nadržená šestnáctka na ocasu atd. Jen aby přenos nebyl směsicí zapínání a vypínání hry *4*
-
-
No na jakémsi obstarožním šesti(?)jádru od AMD a GeForce 660 Ti mi to jede velmi příjemně s tím, že mám tak polovinu nastavení na max a polovinu na high, takže super. Akorát po pár hodinách nonstop hraní se mi to čas od času na chvíli zaseká a pak zas v pohodě dál. Naštěstí se mi to eště nestalo v boji. Ale člověk nikdy neví, mě třeba doteďka nejede pořádně x-com 2.
-
Bugy, lagy, sekání a padání jsou tam schválně, jsou to features, co mají hru udělat ještě víc hardcore a víc dark. Vyladěné hry jsou pro casualy.
-
-
jj napriklad AC a novej fallout *3*
-
Hmm.me to bezi v pohode, ale plno lidem ne..opatrnost na miste.
-
-