-
Zpracovani pomerne solidni, bugu jsem moc neobjevil, mam odehranych cca 5h. Ovladani lehce konzolovite, grafiku si najdes na screenech. System staveni vesnic muze byt zajimavy.
Ted druha stranka - story jsem zatim vubec nepobral, atmosfera puvodnich falloutu (1,2) tu vubec neni, svet je prazdny a questu je malo.
Jedny z nejsilnejsich a nejikonictejsich veci Fallout serie dostanec nacpany do ust hned v prvnim questu. RPG prvky jsou spis arkadovy, plochy a staty nehrajou moc velkou roli, je to spis fps. Rozhovory maji pitomy gui o 4 odpovedich, ktery jsou ve stylu: Yes No What a Sarcasm. -
Poradí mi někdo? Jsem sérií nepolíben (zas tak mě rpgčka neberou), ale když vidím všude ten hype tak si říkám, že bych tomu dal šanci. Na druhou stranu furt je to Bethesda a víme jaký byl třeba Skyrim (sám jsem spíš z toho tábora skeptiků). Trochu se bojím že i většina recencí bude dost ovlivněná všobecným hypem a nebudou příliš objektivní. Není někdo o nějakých nezaujatých recenzích? Nebo je někdo schopný mi objektivně shrnout, jestli ta hra skutečně stojí za to? (příběh, propracovanost, smysl pro detail, bugy, znovuhratelnost, množství obsahu apod.) Díky :-)
-
Mě osobně by stačili dvě věci vylepšit stíny a předělat inventář, pip-boy je sice stylový ale děsně nepřehledný