-
Hodnocení na steamu nevypovídá vůbec o ničem. Nehledě na to, že v dnešní době, kdy už téměř neexistují demoverze, ty hry většina lidi stahuje kvůli odzkoušení... A když je to paskvil, tak to logicky nekoupí, tudíž ani neohodnotí *7*
-
Mě Fallout 4 připomíná mod do The elders scrolls skyrim
-
Najhorsie na tom je to ze po par hodin som to odinstaloval a nainstaloval Falout New Vegas ale aspon som dostal na to chut tak dakujem 4 rkoa mozno o rok ked budes doladena,,,
-
No vida já kašlu na nějaký hodnocení. Mě ta hra baví, ať má jakýkoliv hodnocení. Je to jen číslo na random webu. Někdy mě baví hra s nízkým hodnocením, někdy mě nebaví hra s nízkým hodnocením. A někdy mě i nebaví hra s vysokým hodnocením, ale něterá hra s vysokým hodnocením mě baví. Já se tím neřídim. Jinak já jsem se do Falloutu vžil a spoustu záporů jsem si všiml až že jsem si je někde přečetl, tak jsem se na to podíval, řek ''no jo'' a zapomněl na to a jel dál. A to jsem si ještě ani nepostavil svůj baráček. Podle mě parádní hra. A protože mi nedělá problém se vracet ke starším hrám, tak mi vůbec nevadí ani grafika. Možná na to nejsem ani moc náročnej, nakonec hraní není ani můj primární koníček :-)
-
strčil si do něj zdroj energie?
-
Vidím že se tu začalo řesit hodnocení, doporučuju kontrolovat statistiku na Steamu... vzhledem k tomu že, aby jste mohli ohodnotit na steamu hru, musíte ji vlastnit, tak to eliminuje většinu trolů...
Momentálně má Fallout 4 na steamu 77 procent -
FB Daniel Vávra---> "Dojmy z Falloutu. Nepodporuje 21:9 monitory. Otřesný ovládání na PC (press ENTER to exit), vypadá to fakt hnusně, loading screeny (!!!!), jeden fatal crash a dost těžkou překousávám i fakt, že 200 let po jaderné válce najdu svůj americký papundeklový barák vcelku a na zemi se válejí hračky a všechno co bylo na elektirku funguje (což teda platí o všech Falloutech. ale v těch od Bethesdy tomu vizuál extrémně pomáhá)"
Nevím co bych k tomu "úžasnému" FALLOUTu řekl...ta hra vypadá vizuálně otřesně ale opravdu, že jo. -
Proc ho nemuzes pouzivat?
-
pusť si nějakou hudbu, ať se uklidníš
https://www.youtube.com/watch?v=eX6W-DZDkqg *1* -
Jestli to neni tim, ze Diablo a Fallout byly legendy a tyhle "novy dily" techto her se vubec nedrzi toho co ty legendy delalo legendama.
-
Díky za gamesplay. Jsem rád, že jsem se nenechal nachytat stejně jako v případě posledního Dragon Age. Jsem celkem zvědavej, jestli F4 zachrání mody, stejně jako zachránili Skyrim.
-
Naprostej souhlas. Mno, zejtra bude recenze i tu =).
Edit: Pardon, možná ne zejtra, žiju v přesvědčení, že je pátek. -
Na to ze si to ukradol z internetu sa tu privelmi rozdrapunes
-
neni, někdo tomu dává desítky někdo nuly, někdo něco mezi.... jde o to jestli je víc spokojených nebo nespokojených lidí...
proto se počítá průměrná hodnota... -
Koukám že warezu se dnes s oblibou říká "hraní u kolegy" *3*
Taky jsem si F4 zkusil "u kolegy" a po docela atmosférickém začátku ve vaultu, jsem asi po dvou hodinách hru odinstaloval. Jednak už jsem unavený tím designem co dělá Bethesda už od dob Morrowindu, kdy je všechno strašně přeplácaný a terén furt na jedno brdo podle vzorce: skála, kopec, kámen, skála, kopec, kámen, strom...
Navíc se vůbec nedostavil ten pocit že začínám jako naprostý outsider, když jsem během první hodiny venku, zabil patnáct riderů a měl jsem už dokonce laserovou zbraň.
Těšil jsem se, ale jsem rád že jsem ušetřil... -
Buď jsem udělal něco špatně nebo mám jinou verzi, ale já ho sice vlastním, ale užívat jej zatím nemohu:-D Ale možná jsem prostě něco přehlédl:) Pro případnou radu dík:)
-
to vím, a nepovažuji to za plus... jen za chabé kompenzovaní potřeby dát hráči brzký Power Armor aby prezentovali novou herní mechaniku upgradů(která se mi líbí, ale má svoje neduhy)
když jsem hrál prvího Fallouta, tak trvalo hodně dlouho než jsem vůbec poprvé zahlédl postavu, která Power Armor měla... byl to super zážitek a pak jsem toužil jen po tom jeden takový taky mít... a trvalo hodně dlouho než jsem se k němu propracoval.... o to lepší pocit, když jsem ho pak vůbec zjískal... to samé platí pro energetické zbraně... -
Mně se hra líbí... sice připomíná trojku a New Vegas, ale i tak přibylo dost vylepšení a inovací...
Ovládání je konzolovitý, ale ujde. Hlavní postava je namluvená. Vylepšování zbraní a crafting je přijemně zpracovanej- rozebírání všeho, co vám přijde pod ruku dává pocit realističnosti. Power Armor a jeho upgrade je taky zajímavá věc.
Po 5 hodinách hraní bych se nebál dát 8 až 9/10. Chápu, že je hra podobná skyrimu a předchozím falloutům, ale určitě se posunula dál (nesetkávám se s bugy typickými pro skyrim a F3).
A když tu už deset let série Assassins Creed dostává hodnocení bez ohledu na to, že všech 10 dílů je z 90% stejných, nevidím důvod, proč brát repetitivnost jako kritérium hodnocení.
Hra vypadá líp, hraje se líp,a nabízí víc... tak proč nebýt objektivní?
Btw. fakt nejvíc mě potěšilo to, jak se teď chovají ghůlové... ten pohyb je daleko lepší než kdy byl *4* -
Se to zpátky vrátilo na 9,1. U MGS V to taky šlo 9/10.11 o 0,1-0,2 dolů a pak se to vrátilo zase zpátky.
Jeden z těch chytráků: http://www.metacritic.com/user/Rippah -
Krásne.. Zaklínač 3 mal na Metacritics od ľudí hodnotenie 9,2 alebo 9,1 ešte predvčerom, ale ako vyšiel F4, tak ľudia začali dávať mu naschvál zlé hodnotenia.. ľudia sú idioti..