-
Bethesda, Bethesda never changes
-
Člověk, který zkonstatuje, že ta hra nemá se starými Fallouty nic společného a potom se začne vysmívat jejím bugům, to nemá v hlavě v pořádku. Kdyby už jenom to, tak zabugovaností nové Fallouty úspěšně navazují na ty staré.
-
Jsem fanboy i prvnich dvou a libi se mi hodne ;-)
-
Pis mu to na fb. Naposledy tam dal vzkaz vsem, kterym se nezda. Vlezdo**delky ale miluje ;-) nevidim duvod, proc takovyho zaostalyho trola vytahovat.
-
pokud ti člověk, který si hru koupil a odehrál 5 - 15 hodin na steamu napíše že za to ta hra nestojí... Tak je to rozhodně hodnotnější hodnocení, než od anonyma, který si hru stahnul z warezu a hrál dvě hodiny a na metacritics tomu dal nulu, protože ji dává každé hře...
tudíž hodnocení na steamu vypovídá hodně, nechapu že to musím vysvětlovat... -
Power armor nema s prezentaci hernich mechanismu upgradu nic spolecneho.
-
Protože jsem se už vyprskal v mém review na steamu. Tak jen řeknu, že tahle hra nemá s Fallouty nic společného a to ani s trojkou. Kterou jsem doteď považoval za nejhorší ze série.
Takže pokud jste hráč, kterýmu starý Fallouty nic neříkají a Fallout 3 si bez problémů užil. Tak si myslím, že si užijete i toto.
Ale pokud jste fanboy jako já, tak se téhle hry dotkněte leda superkladivem, ale nezapomeňte se porádně napřáhnout
A pokud to nevydržíte, jako jsem to já nevydržel a hru si musíte za každou cenu vyzkoušet na vlastní kůži. Tak tomu změňte ikonu co máte na ploše, pojmenujte to "Random-ass FPS: Bug Warfare" a užijte přeskinovanej Rust-like Skyrim. Jen si musíte porád opakovat: "Tohle není Fallout, tohle není Fallout."
Tak a teď se jen modleme, že Bethesda k dalšímu dílu zas přizve kluky a holky z Obsidianu. -
S nárokama pozor, na vyšších rozlišeních běhá hůř než Zaklínač, a ten vypadá asi tak patnáctkrát líp, žeano =).
-
Mas recht. Pareni zdar!
-
Alespoň si nehraje na nějaký high-tech vyýtvor, a nemá šílený HW nároky...
-
Proc by to melo byt nutny? Jedna z mala her, ktera ma i svou vlastni nadesignovanou architekturu.
Jinak doporucuji, aby sis vzal radsi matros ty a poslal ho i Vavrovi :-P treba prestane hejtovat politiku a feministky. Nakonec by ti treba dal napit i toho vina :-D -
Jelikož je na steamu možnost reklamace do dvou hodin herní doby, tak si lze hru vyzkoušet defacto zadarmo...
-
Grafika != technologie. Fallout je prostě po výtvarné stránce hezká hra.
-
Ty bereš asi slušný matroš, že ano ? -> "Grafika vypada od prumeru az po super (hlavne highpoly vnitrky vaultu jsou mnam mnam)"
Možná to je asi nutné při té to hře... -
Inu, zatím asi 4 hodiny na PS4. Svět má atmosféru, design mapy je parádní. Hraje se to vcelku příjemně. Souboje jsou sice akčnější, VATS je ale pořád efektivnější a potřebný. Co mě zatím (dle očekávání) nezaujalo je příběh. Poslední co jsem potřeboval bylo, aby mi 100 metrů od Vaultu, věštecká babka ukrytá v muzeu občanské války tvrdila, že jsem zase nějaký vyvolený. Možná je to tím, že jsem na Fallout naskočil rovnou po Witcherovi.. Lámat chleba se bude ale v otevřenějších questech. Pokud nebudu mít volnost ala New Vegas, beru F4 jako krok zpět.
-
No... musím po pár hodinách hraní bohužel říct, že se zatím fakt nudím... nějak tomu chybí atmosféra a ty úkoly které sem dělal *7* no nevím,nevím... pokračuji dále a doufám, že se to ještě rozjede, ale upřímně... už jsem se dnes nachytal jak pokukuji po češtině do Wastelandu 22, která už je dokončena a je v testovací fázi... takže asi tak.
-
Narocnost se neodvyji od toho, kolik bugu te bude otravovat. Jinak souhlas.
-
Ps: za 15 hodin jsem nenasel ani jeden bug.
Uz se tesim na kralovo seme :-D -
Btw: Zaklinac neni spatna hra. Je super. Ale u Falloutu si celou dobu pripadam jako male dite na dvorku u babicky, ktere odmita i jist. Witcher mi pripadl trochu vic plossi. Konecne zas magicky vecery stejny jako kdyz jsem hral po vojne jednicku :-P za mne 9/10
-
Hraju asi 15 hodin a jsem nadsenej. Grafika vypada od prumeru az po super (hlavne highpoly vnitrky vaultu jsou mnam mnam), mapa je jako obvykle designove genialni -
I kdybych se teleportoval poslepu kamkoli, behem par vterin poznam na metry kde jsem. Power armor je bozsky. Pipboy a jeho inventar je strucne textovej, coz je dostacujici (atributy co potrebuji tam jde rychle najit). Crafting je taky super. Wats se zda opomijenej, ale hraji skoro na nejhorsi obtiznost a bez nej se neobejdu, stejne jako bez armoru. Dialogy se mi libi hodne (napr. Na zacatku pri stiznosti robota na lesteni podlahy 10 let po vybuchu jsem si vzpomenul na R. Bradburyho). A ten system co tam maji - ty dialogy a upravy v ui co maji, jsou dle meho povedeny (trochu jsem si vzpomel na zmeny ui v MassEffectu (inventar jim v jadru zustal stejnej). Ze to nevypada jako zaklinac... :-D Ale prosim vas. Kolik rpg vypada jako zaklinac? :-D ty hejty mne bavi. Nejprve to z traileru vypadalo priserne, dva dny pred vydanim na konzolich bylo plne Ign zarucenych zkusenosti s poklesem fps na konzolich. Jsem rad, ze jsem si udelal nazor sam. Zatim mne nezklamal ani jeden z dilu.