-
To ale muselo dát práce...
-
Protože je to gamedesigner a rozumí tomu proto ?
-
Hra vypadá jak satanovo h*vno a ještě to má nároky Zaklínače... Ty si fakt vocas tvl...
-
Jedná z mála her v 21 století co má grafiku PONGu. Obhajovat Bethesdu za tenhle SH*T je opravdu černobílé uvažování... Jak Jablíčkáři všichni jste stejný...
-
to víš že jo a teď šupajdi do postýlky *4*
-
Fallout 4 moc nevyšel, takže doufám že oznámí nového stalkera a zase přijdou s nejlepši post-apoc. hrou, ale to se asi nestane, takže si klidně zahraji starší díl.
-
já bych řekl dle tvých "hodnotných" příspěvků, že je máš nastudované poměrně dost. *12*
-
To bude asi tim ,ze je to hra! *8* To je sok co ?! *1*
-
Na stemu je taky hodnocení bud ano nebo ne. Podle toho si vyber.
-
já reakce místních omezenců zas tak nastudované nemám, ale ty budeš na tohle téma jistě odborník *4*
-
Na to co to je za hru, je v ní spousta nelogický věcí, jak už bylo řečeno mnohokrát. Nejlepší je když na někoho vystřelíte tou jednou zbraní, z něho zbude jen mastný flek a vy si klidně vezmete jeho oblečení. WTF.
-
Vaše kritika předchozího příspěvku byla zcela nedostačující, navíc došlo k chybnému zhodnocení míry relevance, rozhodně nedosahovala standartu očekáváného od profesionálních diskusních kritiků, je mi líto.
4/10 -
typická reakce zdejších omezenců *3*
-
to neni pravda, ale treba ti to ve skole vysvetli, nebo casem v praci pokud se dostanes na logistiku apod
-
Metacritic user hodnotenie nema ziadnu vypovednu hodnotu, to skor recenzie od ludi co to maju a hrali na steame.
-
neměl bys už spinkat?
-
Váš příspěvek se jeví jako dost nepovedený pokus o vtip... Mé hodnocení:
Délka 5/10
Vtip 3/10
Relevance 0/10 -
A dal jsem si plus.
-
Chápu no a jak říkám, tohle už záleží jak si definuješ RPG. Pro tebe jsou to čísla a staty, pro mě promítání sebe sama do mé herní postavy.
Takže pro mě je FNV výborný RPG, ale kvůli něčemu úplně jinému, než co z něj pro tebe dělá zase špatné RPG. *1* -
Fakt som zvedavý, až si to zajtra večer zahrám. GTA V bolo všade vychválené až do nebies a hra ma sklamala asi ako žiadna iná. Fallout 3 mám moc rád, predchádzajúce diely som nehral, takže žiadnu úzkosť pri pohľade na 3d wasteland nepociťujem. Teším sa a dúfam, že som sa kúpou nespálil ako naposledy pri géteáčku.