-
Zbytečně tam psík není, kdo by ti jinak způsobil zešedivění vlasů pravidelným stáním uprostřed dveří, ideálně v boji =))?
-
Blbě se to ovládá, vypadá to hnusně, AI je blbá, zatím je hlavní příběh trapný, je to nedodělané, čeká se na modery aby to dodělali...
Tolik asi k tomu, co je na začátku hry. Naštěstí to jako vždy šlo koupit levně přes různé fígle. Plnou cenu bych za to nedal ani kdybych byl mučen. U witchera jsem to dal a minimálně jsem podpořil GOG a dmr free, když nic jiného. Zde? Nevím proč jako dávat plnou cenu díky super přepočtu steamu za něco, co není hotové a nejvíce stahované mody budou: Změna UI, textury....
Snad to nebude další Skyrim. Po takové době by to mělo být sakra lepší. Čokl mě nezajímá. K tomu lze jen říci to. Že má rozmáznutou texturu a zbytečné aby tam byl. PR. Ani snad nemůže zemřít nebo co...O NPC které se nechá zmrazit s dítětem a jde po to výbuchu v klidu do krytu ani nemluvím. Má to vlastně prvky komedie. To je plus... -
Vše na minimu... jako u zaklínače, ale tam jsem musel dát dolů i rozlišení. Jsem zvyklej hrát na notebooku, takže vše na max nějak oželím.
Co jsem koukal na youtube, Fallout vypadá na max detaily dobře, třeba voda, odlesky, obloha, déšť na energozbroji... za zaklínač má hezčí postavy, přírodu, ale pořád mi přijde takovej... malovanej. Fallout je zase takovej... našedlej. Líbil se mi na začátku před válkou.
Ale krev... krev je v obou stejně divně červená...ve Falloutu je to hned to první, co praští do očí... -
grafika na high mi prišla celkom o.k. , ale kvôli niečomu svetu a hre chýba atmosféra. Použitými farbami? (Ne)logikou detailov? Mestá pozostávajúce iba z ulíc - 95% domov je iba fasáda. V pustatine sa nedeje nič, dialógy ma maximálne nebavili, súboje detto...
New Vegas bolo super - toto mi pripadá ako veľmi nehotový produkt. -
Pročti si komentáře tady, na co si lidé stěžují:
-Hnus grafika- poznám do 5 minut
-Konzolovitý ovládání- do 30 minut mam jasno
-Inventář, systém perků- do 30 minut
-Klišé začátek- 30-60 minut
Celkově by 2 hodiny měly stačit na to, aby hráč došel do Concordie, plus možná splnil jeden vedlejší quest pro minutemany.
Vlastně jsem tu nenarazil na kritiku ničeho, co by nebylo jasné do dvou hodin od rozběhnutí hry.
Navíc, pokud se hráč dostane na 2 hodiny, pravděpodobně se mu hra líbí. Já hry, které mě nebaví, dýl jak hodinu nikdy nehrál (a to mam odehrány stovky her). -
Koukam že o statistice víš houby ty... jinak bys věděl, co je to výběr relevantního vzorku.
Vysvětlím- Když má hra např. na steamu skoro 80% a hodnotit smí jen ten, kdo si hru koupil, je to reliabilní výsledek. Když má hra někde na foru hodnocení 50%, a smí hodnotit každý, kdo má internet a umí psát... aniž by tu hru hrál, není to příliš vypovídající.
A pak je jedno, jestli je vzorek v řádech tisíců, nebo milionů... jde o to, jak věrohodný je respondent... -
A hodnocení od médií ano? *1*
-
Veskoslav: Ne, že bych se chtěl přít, ale třeba zrovna u toho Diabla 3 sis naběhl. Ta hra když vyšla, tak to byl fakt propadák - v porovnání s předchozíma dílama a tím, co se od tý hry očekávalo. Diablo 3 je sice ok, ale třeba těch 8+ by si zasloužilo až dneska (po patchích a odstranění AH), ale v tý době těžko, proto to nízký hodnocení u D3 beru jako celkem odpovídající.
-
Tak samozřejmě, že hodnocení herních webů jsou ty jediné správné... *15*
"Až bude mít Metacritit 500 000 hodnocení jako IMDb, pak dejte vědět... "
Očividně nemáš ponětí, jak funguje průměr / statistika, takže o slabomyslnosti bych radši pomlčel. Jestli si myslíš, že při 7000 hodnocení bude něco mít 50% a po 500 000 bude mít 90%, tak by ses měl vrátit do ZŠ, pokud tam teda ještě nejseš. *15*
Když se zamyslím, tak je vlastně i Metascore od herních médií ještě víc o ho*ně, protože je to jen pár desítek recenzí (= pár desítek subjektivních názorů) které mají podle tvojí logiky mnohem menší váhu, než ty od několika tisíc hráčů (hlavně na mě nechoď s tím, že tyhle hodnocení dělají nazaujatí profíci, to bych se asi fakt pokakal smíchem). Vlastně, když se nad tím zamyslím ještě víc, tak si kálíš do vlastní huby. *15* -
Hype, hype never changes...
-
Pravopisná, nikoli gramatická. Když už jsme u toho.
-
Hmhm. Po New Vegas to vypada jako krok zpet k zbytecne trojce. A vypada to vazne hodne odflaknute. Ah jo.
-
Radek fridrich: "doufam že tam bude i auto" (20:12)
on je tak naivní? -
Ve vaší kritice kritika byla rozpoznána gramatická chyba. Standart - správně standard.
Jinak v pořádku.
8/10 -
Třeba tam sou i nějaký jednočlenný, kdo ví ^^.
A i když třeba zrovna tohle nebyl možná úplně ten případ, těch nesmyslů je tam pořád víc než dost.
"Gratuluju, jsi nový generál, velíš celé domobraně! A teď padej vyčistit támhletu jeskyni od ghúlů." Ehm ehm. -
Na jaký to hraješ detaily, boha =))?
Na tom samým kompu, oboje na max, 4k
W3 45 fps průměr, nejnižší drop 25 fps
F4 40 fps průměr, nejnižší drop 7(!) fps
Děsivá optimalizace, to se na mě nezlob =). -
tak sry no, ja reagoval na to co jsem videl ve videu
-
kolem chodi ochranci.
-
Jsou tam karavany o velikosti jednoho obchodníka, dvou bodyguardů a jedný dvouhlavý krávy. Aspoň tedy ty, na který jsem narazil já =).
-
http://goo.gl/VAYqFu