Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja jsem se na ,,enter,, naucil klikat mysi :)
  • druhou mám na WASD, E, Tab a Esc, což jsou mimochodem krom ENTRU další tlačítka, co nutně potřebuješ k tomu, aby ses pohyboval v jednom blbým menu!!!! dementnější ovládání čehokoliv jsem nezažil

že to budeš chápat nedoufám a je mi to fuk, zjevně moc bystrý nejsi a to ani na trolla
  • nieco na dynamickejsi gameplay, napr. project nevada, alebo AWN
  • A co samotný project Nevada?
  • vsak jo :) CSko nebo DOTA jsou jasne priklady, ze to obcas funguje :)
  • dal bych Nevada Skies mod na počasí, to vypadá fakt hezky, hlavně písečný bouře
    pokud chceš stavět vesničky jako ve F4 tak Wasteland Defense
    já se docela dobře bavil se setem armorů a zbraní z Warhammer 40k, pokud ti je ten svět trochu blízký, navíc Boone vypadá, že se pro ten Mariňácký power armor narodil *4*
    pak taky mod na neomezené množství společníků, ať můžeš mít sebou celou armádu
    pak nějaké to bydlení, underwater home je moc pěkný, ale hezkých sídel jsou tam desítky
    no a pak ještě ten mod, co přidá sprint a házení granátů jednim tlačítkem, to je k nezaplacení
  • ALHAZRED
    a druhu ruku maš v pr*eli ? alebo ako to mam chapať ? *1*
  • jo stavění by bylo v pohodě, nebýt jednak naprosto ne-user friendly ovládání, které mi po 5 minutách začlo lézt krkem takovym způsobem, že mě na stavění přešla chuť. Taky je to Wasteland defense mod, akorát dost ořízlý, chybí možnost nastavit waypointy patrolám, najímat bojové žoldáky, těžit suroviny a hlavně scanovat assety ze hry, což byla jedna z nejelpších funkcí modu, když jsi ve hře potkal nějaký pěkný kousek, prostě jsi uložil jeho schéma a doma si ho postavil v městečku
  • ALHAZRED
    se mužu na tvy doporučeni akorad... *1*
  • doporučuji ti serii COD, nevyžaduje to přemýšlení, a nezabere to moc času :D
  • Přesně tak. od Bethesdy je to neuvěřitelné. Pominu-li, že F4 vůbec nedodržuje RPG systém, který s dílčími změnami odráží systém původního F1 a který se zachoval 10 let, tak jenom technický stav hry, který je naprosto zmršený je na reklamaci. Ať si ten odfláknutý nedodělek Bethesda strčí do rekta.
  • ALHAZRED
    NE !! je to strašny, hrat se to neda, bylo to strašny, a vždy to bude strašny, aj za 100 let !!
  • Mě to tedy vadí, už tak zjednodušený vývoj postavy oproti původním Falloutům ještě zjednodušili, teď je to Skyrim skill tree a nic jiného, žádné sloučení, prostě to vyhodili, mám z toho pocit, že Bethesda vždycky chtěla dělat dvoje Elder Scrolls (jedny s mečema a jedny s laserovejma puškama) a ten Fallout jim v tom tak nějak překážel, tak se postupně zbavili všech prvků co kdy Fallout dělaly Falloutem a teď už se tam fakt skoro dostali.

Ovládání může být v pohodě, pouze pokud to hraješ na gamepadu, abych musel v roce 2015 u AAA hry dávat pravou ruku z myši, protože musím zmáčknout ENTER abych zavřel menu, to fakt ne
  • VaZqeZ_EU
    Pokud ti jde převážně o vzhled: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=475068117
    http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/688272067812968190/AF904CFB29D91D325683917F4D208C43D009494E/
    http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/688272067812972209/3E6937B78085515A119661A6095C8B5938DDE47C/
    http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/688272067812971881/C5C07C551FE7546161BC5A0DB7A0076372078FA3/
    http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/688272067812971499/FA87620BE91F3F6ED993EC460FB0E8B184F93FEE/
  • Chidlink
    Nechápu jak někdo může napsat, že mody tu hru dodělají a pak ta hra bude dobrá a tím omlouvat jak hru, tak vydavatele. To už si rovnou komunita může vytvořit vlastní hru a vynechat tak vývojáře úplně z výrobního procesu *1*
    Já jsem platící hráč a to že bude za dva roky hra dodělaná mě absolutně nezajímá, chci na svém pc funkční a kvalitní produkt za který jsem zaplatil svými penězi.
    Dost kritizuji současná RPG jako DA: I, ME 3, nebo Zaklínače 3, ovšem oproti Falloutu 4 jsou tohle krásná a odladěná RPG. Fallout 4 je největší zklamání roku 2015 a taky to nejhorší co jsem v RPG žánru doposud viděl. *11*
  • Na F4 jsem se vazne tesil, ale po odehrani par hodin jsem to vypnul, a uplne na to zapomnel. A to muj dojem z hrani asi vystihuje nejlip - hra ktera me nemotivuje k pokracovani. Jako sanci tomu jeste dam, ale asi pockam na par modu, protoze ted je to takova nemastna neslana sragora pro masy - ale zaroven vlastne pro nikoho.
    Uz cely ten marketingovy cirkus me tak nejak upozornil na fakt, ze tady neco nehraje. Kdyz jsem videl po Praze billboardy, tak jsem zacal tusit, ze investor bude chtit maximalizovat zisk = ta hra se bude muset prodat co nejsirsi cilove skupine. A to hry zabiji jako nic jineho.
  • nehrál Fallout 1 a 2.... lůzr :D :D :D :D
  • Jak rikam, me se bugy vyhnuly, takze o nejakem problemovem spousteni, nebo ovladani vim tak akorat ze steam fora. RPG system ... to ze skilly sloucili s perkama mi nevadi, protoze je naopak muzu brat kazdy lvl a ne jak v tradicnich falloutech co 3 lvly. Takze jestli naklikam body do medika, nebo si misto toho vezmu perk je v zasade jedno.
  • Utíkej si vzít prášeček. :)
  • Lidi, můžete mi doporučit nějaký mod/y do New Vegas?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit