Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jsem to nemyslel, ale spis tim myslim 100 ludi 100 chuti.
  • tam byla ta hrozně nenápadná čorka, chytnout zbraň přes "Z" odnést jí na záchod a tam jí hodit do báglu *1*
  • Chidlink
    Takže Bethesda podle tebe nevydala RPG hru, ale komunitní editor na vytvoření RPG ?
  • prave proto pak vsichni resi, ze nekdo tenhle nesmysl pouzije i u PC hry :)
  • no to je právě ten průšvih, Bethesa měla jen jeden jediný úkol, vytvořit zábavné, dobře fungující jádro hry, na které se všechny ty mody přidají, ale když je základ nudná hra, nudné questy, nudný příběh a nudný systém vývoje postavy, ani 1000 modů to nevylepší, souboje jsou docela zábavný, to musim uznat, ale kvůli nim Fallout nehraju
  • Dokonce i německý ovčák po transplantaci hlavy :)
  • archie777
    Většina her má FPS lock pouze na konzolích. Na PC buď není nebo ho odemkne komunita.
  • archie777
    Jasně, pokud jsi zvyklý hrát na silný sestavě a máš to "nakoukáno", tak to určitě rychle postřehneš jako ne tak plynulé. Také se mi víc líbí ty "smooth" pohyby ve vysokých FPS. Na druhou stranu, pokud jsem zvyklý hrát na konzoli, pro pocitově plynule hraní mi to příjde dostatečně. Se sekáním bych to fakt nesrovnával. Stabilních 30 je něco jiného než nestabilních 50 s propady k 15. Spíš jsem mluvil o tom, že spousta lidí tady rve Witchera do laptopu za 15 tisíc, hraje na 20 fps na 15 palcích a potom má plnou pusu řečí o hnusných konzolích.. PS4 stojí 9500 Kč. Na NIČEM podobně drahém takového Witchera ani "nespustíš" na ultra low 800*600. Já (asi trochu netradičně) používám PS4 spolu s 24 palcovým monitorem, tudíž jsou textury dostatečně ostré a jsem naprosto spokojen. Poměr cena/výkon/budoucnost je naprosto v pořádku.
  • ááá, konzoloví nosodloubalové začali zase mínusovat. *1* Nemáte být ve škole?
  • To je naopak dobre, ze neresis nejaka umela rozhodnuti, ale proste prirozene reagujes na komplexni herni svet a hledas si v nem svou cestu a misto. Ze PA neni ultimatni a ma sve prednosti i slabosti je skvele designerske rozhodnuti.
  • tenkrat taky zadny FPS lock na PC neexistoval :)
  • já během cca 6 hodin propadl texturou pod mapu, zaseknul se v Pip boy, zaseknul se ve stavěcím modu tak že přestal reagovat, ztratil psa, jednou mi NPC odmítalo zadat další quest, vesničani pravidelně tráví dny na střechách (to nevim jestli je bug) jednou crash natvrdo
  • tak ja myslim, ze priste uz zadne moznosti nastaveni primo ve hre nebudou...bude jen .ini soubor :)
  • Bethesda = stejny typ her, stejny herni engine, stejne da se rict vsechno uz od dob morrowindu a to je pomerne dlouha doba. Ten kdo ma rad jejich styl, tak se zabavi (ano mozna jsem tedy simpanz po lobotomii, vas nazor) To, ze si clovek od nich neco koupi a pak je "zhnuseny" mi prijde dost divne, jakoby predchozi tituly vubec neznal. Chapu, ze muzou byt novi hraci atd. atd., ale sakra, tak si aspon zkusim predchozi hry, prectu nazory, nez hru vubec koupim. Prijde mi to fakt vtipne v dnesni dobe. Vsichni vedeli jak to dopadne. "Vanilla" verze hry, pouze jako nastroj na dodelani kompletnosti a komplexnosti hry pro individualni potreby budoucima modama
  • Jak to tak ctu, tak ta hra se mi bude libit, zedne omezovani pribehem, solidni hratelnost, komplexni svet. Az na ty bugy dobry, pockam si na GOTY.
  • jak píšu o příspěvek vejš, poznám to spolehlivě, aniž bych dopředu věděl, že tam ten fps lock je, stačí pár minut hraní, to samé jsem měl u W3, 30fps vnímám jako lehké sekání, kór na PC, konzole to zachraňujou blurem
  • archie777
    Doufám že až na nějaký narazím, půjde vykrást, stejně jako v NV. Proklínám Bethesdu, jestli dané NPC / obchod nebude mít vše co prodává v inventáři nebo ve výlohách. Vzpomínám na pocit, kdy jsem obchod vystřílel plazmovou puškou z jejich vlastního regálu a nemusel na zbraň šetřit jako v jiných hrách.
  • aspoň že maj důvěru ve schopnosti PC komunity otevřít google, konfig fallout4default.ini a přepsat to tam a asi i trochu ve vycvičené oko, klasika po 10 minutách hraní na PC "to je nějaký divně sekavý, nedali oni tam ti kulišáci nějaky fps lock o kterym nevim.." otevřu google "no jo, oči mi tedy ještě slouží" *4*
  • No je trošku přehnaný. Já osobně žádny buggy, kromě těch na zdi ... nepotkal. Každopádně hodně lidí bylo natěšeno po posledním Falloutu od Obsidiánů, kdy čekali něco podobného ...třeba rozdělování zkušenostních bodů ...... A herně to zabili tím powerarmorem ..... Namísto abych řešil rozhodnutí v nějakém questu, tak řeším zda hrát powerarmorem, nebo bez něj. To že s pa unesu víc věcí mi určitě nepomáhá v rozhodnutí :/
  • důvod, proč Bethesdě prochází, že může vydávat zmetky a nedodělky, jsou lidé jako ty. A ano, nebudu to hrát, nechám to těm, které to baví. Můj problém není s Falloutem 4, který jsem nehrál, ale obecně s Bethesdou - vždycky hrozný hype, hra baví na začátku, po 30-ti hodinách ten svět začne nudit. Navíc Fallout nikdy nebyl můj šálek čaje, a ať mě fandové ukamenují, ale ani F1 a F2. Mnohem raději jsem měl baldury.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit