Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ALHAZRED
    Jooo ... hate neni nikdy dosť !!
  • Zeby to bylo tim, ze na PC existuje asi tak 0 3 rady vic veci, a tim padem se dost tezko muze srovnavat? A navic PC hraci jsou o dost narocnejsi, takze hend tak nejakou srajdu nekoupej.
  • archie777
    To je jak kdybys chtěl zabít Salieriho v Mafii prohoha. Prober se. Nejde aplikovat na každou hru stejný metr.
  • Coz je ovsem naprosta tragedie.
  • jasně, zabil bys Barona, to by ti toho pak řekl, aspoň vidíš. kvůli jakým lidem tam tyhle berličky dávají, pak bys nadával, že hra nejde dohrát jako u starých RPG kde šly kuchnout i questové postavy *1*
  • překvapivě, vše ve hrách je buď předpřipravené, nebo náhodně generované, což u questů vždycky končí tragicky *4*
  • To bude jen tim, ze ty ses vylizana makovice. Wasteland je ve 3D a naprosto nefunguje.
  • spíše naopak *3* Ty jsi absolutně mimo. Já se bavím o hratelnosti a ty se bavíš o předpřipraveném scénaři a následné volby. Volby my měli být v hratelnosti. To co popisuješ je low experience. Ty třeba absolutně nemůžeš zabít Barona hned jak uvidíš a obrat o info. To je hratelnost, tvoje volba, ne scénař. Se prober...
  • Aspoň si někdo dal tu práci ty scénáře předpřipravit. Zatim jediná možnost volby při plnění questu ve Falloutu byla, když jsem se rozhodoval, jestli ghoulovi ustřelim hlavu, nebo radši nohy.
  • ALHAZRED
    Tak nechapem prečo sa tolko nadava na Wasteland 2, ved je to presne podla predstav zblbnutych RPG 2D pančkoidnych staromilcov -diky nič pre mňa...no asi pre to, že dnes sa nadava hromadne uplne na všetko novodoby trend !!
    Borci, nečitajte haterske blaboly su celkom mimo mísu, užite si hru, je mimoriadne skvela !!
  • Ty už zase netušíš, o čem se bavíme, viď? Nějak nemám náladu mluvit do dubu, sorry
  • ty stopy sledovat nemusíš, když jsi chytrý a dojdeš na místo řešení questu sám, spustí se i když červené stopy mineš *4*
  • Nepřijde mi to jako nedodělek... Jak říkám - na žádné bugy jsem stále nenarazil, grafika mi přijde ok a že se to hraje víc akčně mi nevadí... Tak jaký nedodělek? A na DVD jsem se vys*** já, hned jak jsem se dozvěděl, že na něm hra stejně není.
  • To by bylo aby někdo nevytáhl Barona *15* To ale nemá, co dělaní s hratelností, ale zase s vybíraním před připravených scénařů. Nemáš zač, ještě nějaké otázky?
  • určitě, například v questu s Rudým Baronem máš několik cest, kterými se můžeš vydat a to hned v několika fázích, napřed u potracenky, později u těch čarodějnic v lese, které dále ovlivňují děj hry, to jestli Baron přežije nebo ne, jestli přežije jeho žena, co se stane s dcerou, co se stane s Jeníčkem v lese, to je příklad zajímavě se větvícího questu, který můžeš ovlivňovat svým rozhodováním. Nemáš zač, ještě nějaké otázky? *4*
  • já taky *1*

jinak Bethesda je v tomto celkem demokratická, vydává zmršené verze jak na PC tak i na konzole, takže se nikdo nemůže cítit ukřivděně *1*
  • Witcher' s fanboy strikes again! Můžeš mi teda prozdradit, jak přesně můžu plnit různorodě questy ve Witcherovi? Ja teda si pamatuji linearní koberec červených stop, který jsem jako otrok musel sledovat, kde přesně máš možnost uhnout z cesty a řešit to teda jinak? Morální rozhodovaní? Myslíš dva scénáře vedle sebe a klikneš A nebo B. Něco jako Heavy Rain, co? To je jako plus? Když myslíš :)
  • Postoj "buďme rádi, že za 60 EURo (na Steamu) máme nedodělek" je tak hospitalizaci. Kdyby ti do DVD obalu Bethesda na***la budeš taky spokojený? *1*
  • hratelnost to má maximálně omezující, protože tě to nutí hrát jedním způsobem a to jako střílečku, Wictcher oproti tomu měl většinou víc způsobů, jak questy řešit a nějaké to morální rozhodování a starší Fallout ještě mnohem víc, Legata na konci FNV jsem ukecal se speech skillem 100 aby šel do háje bez boje a byl jsem spokojený
  • archie777
    Já ti věřím, ale nemyslím, že to tak má alespoň polovina :-)) Jó, taky jsem měl levelácký Fallouty s překladem Friedricha a spol.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit