Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • za tenhle hype šmejd bych nedal ani kýbl víček ba ani jedno víčko toho radši hodim do kanálu
  • Jack1947
    To je jak v Rise of the tomb raider - ještě neumíš číst tenhle text potřebuješ větší level hehe... ale takto je spíše úsměvné než otravné ne...
  • taky nechapu a uz vubec ne hype tehle hry co nestoji ani za kýbl víček
  • hlavně maj na výběr z mnoha her a ne tech pár co vycházi na lowzole
  • postava přijde ve F4 k prvnímu hard zámku a zahlásí "tohle teda fakt otevřít nedokážu"
    hráč mezitím na druhé straně řve na monitor "Ale já to dokážu!! Už jsem těchhle zámků ve Falloutu 3, FNV a Skyrimu otevřel deset tisíc, dokážu to i poslepu, jen mě to nechte zkusit!!"
  • chleba v republice taky nejvice proda babis. Ale to neznamena ze se to da zrat a ze si ho kupuji vsichni. Ja F3 mam taky ale jen kvuli tomu abych nemel mezeru mezi F2 a NV. F3 jsem hral jen chvili vubec me nechytlo. Zato F2 a vegas mam moc rad.
  • Jack1947
    Nějak ti poskakují reakce :-O
  • Jack1947
    Snad architekturou... nevím mně přišlo Vegas takové mdlé... F3 mně asi bavil více...( nepočítámli konec) nebo to byl konec ve Vegas... už nevím.
  • zalezi. Myslim ze objektivni hodnoceni bude nekde mezi 4-6/10 v zavistlosti na tvem pohledu.
  • ALHAZRED
    Ja mam pocit, že slušni hrači, sa tu boja vyjadriť nazor, že sa im Fallout 4 pači, pretože je tu "extra" agrasivne prostredie haterov...mylim sa ? každy si tu slobodne môže napisať svoj nazor, bez toho aby naňho ostatni, ktori nesuhlasia utočili ??
  • Já bych zase chtěl Mafii se stylizací Abe´s Oddysee a enginem z Farming Simulatoru
  • Proč sem jako taháš bugy? Je tu snad o nich řeč? Vzpamatuj se, očividně nemůžeš přenést přes srdce, že tu někdo poukazuje na nedostatky hry, kterou žereš.
  • Nedokážu si představit že hraju Fallout 4 na enginu Fallouta 3/New Vegas. Nadruhou stranu mi nedělá problém znovu rozjet Fallout New Vegas a bavit se u toho. ... Je to škoda no. Nadruhou stranu jsem teprve na začátku hry :), tak se to snad zlepší :)

Bože, proč nemůže vzniknout ultimátní hry typu New Vegas na enginu Fallouta 4s jeho stylizací a archytekturou. *13*
  • MARTASLJ19
    Radek je šaman, jeho mám rád, mohol by bývať v gamesplayoch!!!!
  • strasny sou tak ledaw tvoje slinty tady na foru. Mas na svu nazor praavo ale necpi jej v kazdemu druhem prispevku ale stejne to je hazeni hrachem po trolovi.
  • archie777
    S tou menší mapou se dá souhlasit. Na druhou stranu, zdá se mi to až moc přísný metr, na poměry dnešních RPG. Hraju teď Fallout 4 a jediné "odlišné" řešení questů je možnost všechny rozstřílet nebo upálit nebo podminovat. Zatím jsem nenarazil na nic typu New Vegas. Doufám, že jen zatím.
  • wenceslaus
    Witcher 3 je pohádka, ale Fallout je OK? Hmm. Jako tvrdit; "Silmarillion je pro děcka, já čtu dobrodružné příběhy robota Šroubka"
  • archie777
    Lidi typu Del1 hledají prostě všude jen chyby, protože je nebaví hrát tak jako za mlada. Mě taky ne! Světě div se! Witcher má oproti US břečkám typu DA:I luxusní, dospělý příběh. Má uvěřitelnější svět než Skyrim a jeho nazí hraničáři tábořící na vrcholu hory, uprostřed sněhové bouře, 15 metrů od táboru banditů. Jasně, netěží z open worldu maximum, ale přidává k intenzivnímu příběhu tu možnost vlastní toulky krásným světem, což je boží. Evidentně ti nesedl, ale tvoje argumenty nemají hlavu a patu.
  • cozeeeee :) Potracenka, Bes nebo Kajicnik, Hrobice atd ? to teda pro deti nebylo urco. Vyborne, ja si chrochtal...
  • já ho pochopil, bohužel hra je naprosto debilně nadesingována, pro potřeby Witchera 3 by stačila milionkrát menší mapa, kde by byla možnost vytvořit originálnější řešení questů než jen sledovat koberec stop. Fallout je proti tomu milionkrát lepe nadesingován.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit