-
Já Power Armor našel na samotným začátku hned dvě!, ale ani jednou jsem tu zbroj nepoužil... V městě, když se procházim, nebo vůbec jí na sobě mít nechci a abych se staral pořád kde je zaparkovaná a pořád do ní lezl a zase vylejzal, tak to fakt ne..
-
Konečně člověk, co jen naprská na všechno a má i rozumné argumenty. Že hra nebude jako od Obsidiánů jsem tušil hned a je to škoda, protože NW patří k nejlepším postapo zážitkům, co jsem hrál. A přesně ty věci, co uvádíš mi vadí taky. Hru ale do pekel neposílám a doufám, že k DLC a ještě lépe k pokračování si kluci z Bethesdy přizvou i někoho z RPG mistrů, což Obsidiáni rozhodně jsou. Souboje jsou konečně trošku příjemné (mají pohodový flow), s čímž si od id softu taky nechali poradit. No nic, jdu pařit dál a uvidím jaký bude můj názor po dohrání.
-
Tak nějaký klady, ať to tu neni tak negativní:
robot říká hlasem vaše jméno
badass power armor
souboje působí líp
dobře zapracovaný skripty do open world světa
hezký scenérie k brčku
západy slunce na pustinou
východy slunce nad pustinou
pejsek je roztomilý
pořád lepší RPG než Dark Souls -
New vegas je nuda ktoru nikto nedohral. Dokonca ani recenzent na games *1*
-
rozdeleni podle druhu zbrani tam je....mas rozdeleni pusky, pistole, melee a navic jeste u strelnych na automaticke a ,,poloautomaticke,,. Prima specializace na energeticke zbrane tam sice neni, ale vzhledem k tomu, ze bez specielniho perku budes omezeny v jejich upgradech, tak tam vlastne je taky
navic prave diky upgradu brneni a zbrani je ten system mnohem vic detailnejsi nez kdykoli predtim -
Jako hra to neni špatný, ale rozhodně je to nejhorší Fallout ze všech... Vlastně tohle ani neni Fallout, má jen jeho prostředí...
-
Mně se nelíbí že tam nevidím tu mapu tudíž jsem zmatený a nevím kam jít jinak je sice pomalý alee roatačák je nádhera... dá se v tom tedy projít celý fallout? *4*
-
Klídek, zdejší milci Bethesdy Ti brzy vysvětlí, že tak je to naprosto v pořádku a chyba je u Tebe. *1* A že máš být vůbec rád, že jsi mohl svými penězi přispět na tuhle hru tisíciletí a že si za ty prachy dostal odpovídající zboží. Co bys chtěl za tisíc v předobjednávce a 60 EURO na Steamu?
-
You know war never changes... :-D
Ne fakt, jenže víš Bughtesda tak co bys chtěl že... *3* -
Souhlas.
-
Taky jsem na nic "nedodělanýho" nenarazil. Ale lidi to budou papouškovat dál.
-
spíš už by to po 4 mega dlouhejch hrách kde bylo stejný lockpickování chtělo trochu změnu, aspoň grafiku sakra, nikdo mi nenakecá, že ve fantasy zemi rytířu a draků používaj stejný zámky jako na Zemi v roce 2280 *7*
-
JJ, autoři uvedli, že na PC to bude nehratelné, protože ovládání je konfigurováno na gamepad, že si po hodince hraní bez úprav ini souboru hráč sám dobrovolně vypíchne oči, protože i grafika je konfigurována pro konzole a po 2 hodinách se zblázní z bugů, pokud bude mít to štěstí a vůbec to spustí. Tak to potom jo, nevypadá to úplně špatně a PC hráči dostali superprodukt za 60 éček. *1*
-
Žádné opotřebování zbraní ? Level up a mohu si tam namačkat jen jeden perk a rozdělení na chladné zbraně, ener. zbraně atd. je zcela pryc ? Dialogy nudné, questy o ničem(prozatím). Libí se mi grafika, zbroj rozdelená na kazdou část těla, stavění své vlastní osady, energozbroj, bohužel, zrovna tyto veci jsou ty vedlejší. Psa nechci, akorád se mi tam motá. Zatím mi přijde, že je tam strašně málo NPC se kterými se dá něco kloudného prodiskutovat. Kam se to hrabe na new vegas... *13*
-
Ještě co se týče power armoru: Mě se prostě moc nelíbí, takže hned jsem z něj vylez a když nebudu muset, tak do něj nevlezu. A je to. A když do něj budu muset kvůli questu, tak to bude prostě zpestření. Jenom na chvilku. Nijak mě ve hře netrápí.
-
To by byla nuda ne?
-
tak lockpick i hacking je v těchhle hrách tak jednoduchej, že kdyby to neomezili levelama, nahackuješ hned všechno, tak to ostatně bylo ve Skyrimu, tam jsi mohl lockpickovat všechno hned od začátku a byl tam k tomu skill tree, kterej byl úplně nejzbytečnější v celý hře *1*
-
spad
-
Až to bude v 40% slevě kupuji.Neočekávám od toho nic víc než by sami autoři hry uvedli a ani to nevypadá úplně špatně své hráče si ta hra najde i přes plkání místních ubrečených hejtrů.
-
Lol a nějaký blázen sbíral víčka a dostal to zadara tenhle "sranec" *2* chudák.