-
F3 i NW jsem dohrál bez modů a ačkoliv to nevypadalo jako dílo od Rembrandta, byl jsem spokojen. To že do hry později přidali i modofikace rozšiřující hratelnost neznamená, že to bez nich nešlo hrát...
-
Si covece pletes s jinou hrou,on psal Fallout New Vegas, dej ctrl C a pak V do google a pocti si recenze pac si ji nehral...
-
a dostane za ně 100x větší hodnotu
-
Kdyby je odnesl do šrotu, tak má větší požitek.. *1*
-
aspon ze niekto to kompenzuje
-
Krátce po vydání vyšel 1.1.30 Update řešící problémy s knihovnou xaudio (nejčastější crash hry). Ničím jinak závažným hra netrpí, navíc optimalizace je povedená - chodí to takřka na všem.
Batman, ten měl setsakra problémy (a stále má - propady fps mám bez viditelných důvodů každé dvě minuty) i Assassins Creed Unity byl na tom zle (kolkrát jsem se sekl o schod, propadl podlahou nebo koukal jak padají lidé z nebe), ale tahle hra ne. Osobní zkušenost ze 3 počítačů. -
Přesně. Pán bude zřejmě masochista, že mu nevadí. *1* Pod nickem wtf se zřejmě skrývá Pert Nečas.
-
New Vegas nie je post apo zazitok. New Vegas je uplne nudny budovatelsky zazitok.
-
rp tam moc neni to je fakt, což je ale pochopitelné, vzhledem k tomu že hraješ za dobře známou a popsanou knižní postavu
-
Pokud máš dostatek Fusion Core (s), můžeš v něm být stále.
-
A Jacku, nehraješ náhodou pirátskou verzi, kterou je potřeba "spustit jako administrátor"?
-
Takze ty si pochvalujes hru, kterou si (s DLCckama) koupis za mozna $200 (a nebo i podstatne vic) ... a stejne ji nakonec budou muset dodelat moderi do aslepon jakoz takoz pouzitelny podoby?
-
nebo naopak nový stroj a nechce odstranit fps lock, ale to je o přepsání jednoho písmenka v configu, na to jsme snad všichni dost počítačově gramotní :)
-
akorát na všechny zbraně to člověk musí 2x, protože je tam buď Alien Blaster nebo uniktátní Gauss puška, podle toho jestli je zaplý Wild Wastelands *7*
-
To že to tobě jede bez problémů, chytráku neznamená, že dalším 1000 lidem to jede stejně. A evidentně jim to moc nejede, když reklamují na Steamu a drtí fora stížnostmi. *1*
-
já to dohrál na 100% i s DLC, se všema splněnejma questama, všema objevenejma lokacema a posbíranejma komplet všema zbraněma ve hře *1*
-
Není to špatné... ale za darmo, strašně moc drahé... *1* *1*
-
Tak Fallout nabízí lepší možnosti RPG než Dark Souls, Dark Souls pak obsahuje daleko větší možnosti RPG než adventůra Witcher 3, tam v podstatě ani RPG systém není funkční a Role-plaing tam neexistuje...
-
??? Víš vůbec o čem mluvíš nebo tu jen z nudy házíš hate? Hra jede bez větších bugů, ROZHODNĚ JDE V KLIDU SPUSTIT a nic si člověk upravovat nemusí, pokud nemá starý stroj nebo si nemůže zvyknout na poupravené ovládání. Chce si to tu hru nejdřív zahrát a pak mektat.
-
s rotačákem střílím i bez Power Armoru. Jinak jo, měl by se tím dát projít celý Fallout, jestli jsem to správně pochopil, můžeš s ním kamkoliv. Jestli teda nebude nějaká lokace kde z nějakýho důvodu nebude možný, to nevim, nemám to celý prolezlý, jsem teprv na začátku, pohybuju se pořád na tom severozápadě.