-
A ze sentry botů padaj po dvou, taky každej nepřítel v power armoru u sebe mívá jedno.
edit: A na prydwynu, pokud sis zvolil tu linku, jich jde nakrást asi třicet. -
Většinou jsou v podzemí různých továren, vysílačů a podobných zařízení, co žerou hodně elektřiny.
-
tzv. Landovo nebe :)
-
ani nemluv, vcera jsem nemohl najit par sroubu potrebnych k vylepseni sniperky...na konec jsem sel spat v 1 a vstaval v 6
-
100 lidí, 100 chutí.
-
a jdou i craftit, když seženeš dost materiálu, můžeš si postavit palác ze záchodových mís
-
nedoplnuje, musis najit novy...pripadne si vzit ty perky, ktere prodluzujou jeho trvanlivost
-
jsou tam zachody, i koupelny a vany ... 10/10
-
jestli te bavil F3 tak te F4 zarucene bude bavit taky...samozrejme nekupuj na steamu za 60e ale i v kamennych obchodech to maji o 1/3 levnejsi
-
zdravim jak se doplnuje stava do fusniho clanku...V armoru dojde a zkoci dalsi ,ale uz mam jenom jeden a dlouho jsem zadny nenasel.. diky
-
nemá, lepší počkat n GOTY edici i s DLCčkama, za třetinu ceny, už odladěnou patchema a s mody co do té doby vzniknou
-
Chcem sa seriózne spýtať. Oplatí sa tú hru kupovať teraz a v plnej cene? Vo Falloute 3 mám nahraných kopec hodín, rovnako aj v New Vegas. Po pravde nemám angličtinu plne zmáknutú, takže plne rozumieť story asi nebudem a na český preklad si asi ešte chvíľku počkáme.
-
Zrovna vcera jsem si rikal "jeste udelam tohle nez pujdu spat a jeste mozna kouknu na tamto". Clovek pak vypada v praci po trech hodinach spanku prapodivne :D
-
Jsou tam záchody?
-
Nezvěstná manželka byla jedním z nej questů, co jsem kdy mimo fantasy měl tu čest hrát. Odletivší ghoulové byli zábavnou třešničkou. Užil jsem sï i trojku, protože když vyšla byl jsem na svět Falloutu strašně "nadržený" a atmosféru mi to dalo. Ale New Vegas přišlo s uvěřitelností a tím si mě podmanilo o to víc.
-
Tak takle ano, kdyz to vezmes...
-
S většinou s tebou souhlasím, ale myslím si, že ghoulové jsou zpracováni mnohem lépe než ve starsích dílech, ale asi to má každej jinak *1* grafiku jsem taky čekal horší, s tím jsem byl mile překvapen.
-
Co ti brani hrat na pc gamepadem? PC rasisti argumentuji, ze pc muze nahradit konzoli a pripojit se k TV, a k tomu je potreba zachovat konzolove ovladani.
-
Porovnavanie by bolo na dlhsiu debatu. Karty su rozdane v tom zmysle ze svet sa obnovuje. Vacsina nebojuje o zakladne veci. Kazda frakcia ma agendu vyrazny vplyv a infrastrukturu. Hlavny quest vyriesi len smerovanie vyvoja.
-
Já jsem s novým falloutem nadmíru spokojenej. Je fakt, že jsem od toho čekal víc, ale ruku srdce kdo z vás si kdy koupil hru, která splnila přesně vaše očekávání nebo je dokonce předčila. Ale to co jsem od toho čekal navíc bylo spíš mé zbožné přání, podle mě to co bethesda slíbila tak to splnila. Vspomeňte si na batmana, který na PC pokud vím pořád nevyšel, a já ho dohrál už dvakrát *1* *1* , podle toho co tu čtu tak děkuju bohu, že pěkných pár let už ke hraní nepoužívám PC. Na PS4 jede fallout bez problémů. Za mě ta hra stojí za to a baví mě. TAK A TED HATEŘI DO MĚ UŽ U PRVNÍ VĚTY VÁS SVRBĚLY PRSTY A SKŘÍPALY VÁM ZUBY. *1* *1* *1* *1* *1*