-
Cenzore smazat..cuurak detected
-
Asi to bude tím, že si Valve účtuje přes třicet procent, nemyslíš?
-
Skoro u všech her od Bethesdy jsem zatím nepoužil ani jeden mód a bavil jsem se královsky.
-
Hellgate je hackn&slash s linearnim level designem.
-
Odpovedi nejsou 4. Obcas se to strida, ale vetsinou jsou dve odpovedi, jedno konstatovani a jedna otazka.
-
Nechápu lidi co nadávaji na příbeh, podle mně jeden z nejlepších plotu za poslední dobu v hrách. Hlavní enemák je váš syn, na konci se musíte rozhodnout jestli zabít jeho nebo shodit atomovku na Boston. Jo btw nejste človek ale cyborg. Pro ty co nehráli pozor možný spoilery:)
-
To uz tak s neprizpusobivyma bejva...
-
Popravde a vazne? Muze! :-P
-
Ja zase dve hodiny vyrabel manzelku dle svych predstav, no...
Do pustiny nechod. Jsou tam filthy lidi s filthy vecma co chteji dirty night. -
Zacnou te napadat, jak budes mit vic workshopu a obchody.
S vetsim charisma muzes stavet vic veci.
Mezi dvema tabory muzes zaridit i obchodni trasu. -
to radsi tady
https://www.g2a.com/fallout-4-steam-cd-key-preorder-global.html
s g2a mam dobre zkusenosti *3* -
Hmm, ja jsme postavil první dve veze a zadal par obyvatelum aby drzeli hlidku ve střílnách a během deseti minut jsem tam mel particku raideru ..strilny je teda hned pokosily, ale prisly:)
-
to děláš dobře, v pustině je to děsivý, ani tam nechoď!
-
Pokud máš Defense zelenej tak ani nepřijdou. já sem to zkoušel naschvál na tom jednom settlementu nalevo nestavět tam turrety a chodili mi tam. a je to docela dobrý, protože je v těch keřích není moc vidět, taky neútočí hned ale kempí kolem tábora.. takže je to asi nejtěžší combat ve hře. ale jen proto že zbytek je na normal fakt lehkej.
-
No. Ja asi hodinu hazel junk na zem a potom to v builder modu recykloval. Ted mam vse krome zkusenosti potrebnych k upgradum :-D kulometny vezicky jsem dal na strechu baraku, snad az tam postavim obchod, tak mne nekdo nekilne osadniky
-
No prave to je divny vim ze normalne mají chodit hraju na hrad to by měli chodit často
-
Pokud se ti libila trojka, tak urcite ano. Spousta veci podobnych, spousta veci pridanych.
-
Story tam je. Ale asi tezko muze hrac, ktery se probudi 2oo let po hibernaci, zacit resit story ve svete o kterem nic nevi... Uplne stejna situace byla ve trojce pri hledani otce...
-
Ani nepřijde. Alespoň mně se to nikdy nestalo.
-
Chtěl bych se zeptat mam postavenou osadu snad se vším uz i vysílačem na rekrutovani osadníků hraju uz dva dny a stále nikdo nepřišel zaútočit na moji osadu nevíte kde je chyba jestli jsem na neco nezapomel ?