Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No vidis, to jsem nikdy nezkousel, podivam se na to *4*
  • Cau, tak mam level 9, cca 20% hry za sebou. Jsem moc nadseny, ze zde mame pekne RPG a jsem nadseny, ze se moc nezmenilo oproti Vegas a trojce, ktere byly super. Libi se mi system crafteni - hlavne u zbrani to zeru. Zajimava je moznost budovani osad. Super moznosti v percich. Jinak nevim jak dal ale trochu zklamani - hrozne velka pustina mapa, ale relativne malo bitek. Chapu ze to je postapokalypticky a ze vsechno vymrelo,ale chodit krizem krazem pustinou a za celou dobu sejmout dve takovy ty prasata :-) to je nic moc. Snad dale bude lepsi. Grafika zastarala, ale pro me naprosto dostacujici. Hezke hackovani. Jsem nadsen, ze kdyz dojde k nejake interakci s postavami v ramci pribehu, vse je nascriptovane a ne animovane filmem - mam lepsi pocit z hrani, jako ze porad hraju a nekoukam jen na film (stara skola, dneska jsou vsude jen filmy v novych hrach). Zatim skvely, jak se musi setrit nabojema, jsem rad, ze toho neni zbytecny nadbytek, aby hrac nebyl rozmazlen. Chemie - vyroba granatu, leku, taky super. Nejhezci na hre je asi atmosfera. Obcas proste jenom tak chodim tim svetem a kocham se az me nekdy mrazi. Nadherny pocit svobody, ze tu neni nejaky ohraniceny koridor, ale opravdu na tu skalu, co vidim v dalce, se da opravdu vylezt/vyskakat. Kdyz chci prepadnout osadu, mohu si vybrat odkud, kde to je takticky nejlepsi. Jinak vsechny ty "tzv. chyby" na co hraci vsude nadavaji jsou pro me oproti atmosfere uplne nepodstatne (spatna grafika, spatna Ai protivniku,spatny pokec s NPC, spatny pribeh).
  • nightborne
    Jestli jsi zatoužil po hře promakaný, až se hlava točí, a nevadí ti vzhled, doporučuju Dwarf Fortress =).
  • Uprimne pred 2 tydny jsem narazil na hru rimworld, ktera vypada jak 20 let stara hra a pritom je ve spouste vecech nejpromakanejsi co jsem kdy videl.
    Protoze to dela jeden clovek s par pomocnikama a nezodpovida se zadnym investorum.

Driv ty hry taky delali jinak, byl to punk pro magory, nikdo normalni nechapal ze pouzivas pc k hrani si. Dneska uz je to rizenej byznys.

Me osobne tohle nebavi, ale ok, nebudu do toho kecat ostatnim, sorry za aroganci.
  • To samozrejme vyvolalo masivni flame. Nekteri hraci to vitaji, nekteri to odsuzuji. Z vyvojaru nakonec vylezlo, ze si nechali udelat analyzu od nezavislych marketeru, co maji udelat, aby se to jeste lip prodavalo. No a ti jim poradili zjednodusit to.

A to je u me nejvetsi problem dnesnich komercnich her, nejsou to svety, ktere te hodi do vody a porad si, misto toho te tahaji za rucicku, cekaji na tvuj progress a teprve potom postupuji s tebou s obtiznosti.
    Me to prijde strasne umely.
  • Takhle jsem to nemyslel.

Zrovna ted posledni 2 mesice se zhave diskutuje na forech hry 7 days to die o updatu alpha 13, ktery vyjde na 90% pristi ctvrtek/patek.
    Aktualne jsou ve fazi kdyz uzavreli features a ladi bugy a balance.
    Pred cca 2 mesici vyslo preview video, kde najednou muzes upgradovat dreveny kvadr na betonovy jenom mavnutim kouzelneho proutku (pokud mas v inventari material). S tejne tak drevene dvere muzes simsala bim upgradnout na zelezne.
  • je t debilllní al eje to módní a sony aMS tolik moc platí za reklamy to musí bejt totot
  • A to má být lepší než Zaklínač, jak tady někdo uvádí? ale kde že...
  • Prosim vás, drahá redakce, už nikdy nehrajte akční hry nebo jejich pasáže na gamepadu. Nedá se na to dívat, je to k blinkání a jen to dokazuje holý fakt, že ovládání na gamepadu pro akční části her je neskutečně *ebilní. Díky
  • Po delší době opět nainstalován New Vegas a ta atmosféra je na hony před F4...
  • No bůh ví ale spis bych řekl ze čím lepsi obrana tím silnější útočník bude útočit zase ale jeste zkusím rozebrat vsechny turety a počkám deset minut a uvidíme
  • Jakej to má smysl, vydávat se za malou holku ? Vzrušuje tě to nějak ?
  • Není možné, že máš příliš dobrou obranu a počítač to ví a nikdo nezaútočí ? Mě přišli jenom jednou, na nejakou pumpu, kde byl akorát jeden osadník. Na bázi s věžema, nepřišel nikdo.
  • ještě ze vyvojari takhle neuvazujou, protože by jsme ještě dneska hrali pong..prvni dva fallouty byly bezva, ale nechapu proc bych mel chtit aby to někdo delal porad stejne.
  • Pro me je tohle jako kdyz nekdo pochcije hrob, to se proste nedela. *3*
  • na hard
  • Ja tu hru hrat nikdy nebudu, ale ty ses fakt tchurak..
  • To pode mnou nectete. Popisuje konec, spoiler jak prase.
  • Jj. Vavra vybral na Kickstarteru, Vavra udelal mafii... :-D :-D. Fanboys byvaji nejhorsi. :-P
  • A jakou hraješ obtížnost ? No ja jsem postavil uz osm střílení a deset vezicek je pravda ze žádnému jsem nezadal držet hlídku ve strilne ale dva si tam šli stoupnout automaticky ale tím to snad nebude to by bylo blby

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší