-
Nene, ty útoky "odemkneš" tím, že právě žádnou nepostavíš, ale zajistíš jídlo a vodu. Tím se osada stane lákavým cílem - bez obrany a se zdrojema. Když máš obranu na stejný nebo vyšší hodnotě než jídlo a vodu, nikdo neútočí. Alespoň tak mi to přišlo.
-
Stejne jako to co tady pisou lidi o utocich na zakladnu - ze je musis "odemknout" tim, ze postavis obranu. Proc ji teda stavet co *3*
Hosi pripomina mi to jako kdyz lidi chodi do Alberta presto ze vedi ze jim Ahold boda dyku do zad u kazdy veci, kterou jde osmelit. Je to Vase blbost ze ty hry kupujete.
Ja si naposled koupil hry jako 7 days to die, Long Dark, ted kupuju Rimworld, to jsou hry pro me.
Hry, ktery se daji hrat roky v kuse a porad do nich vznika novej obsah. Otazka je jak dlouho to tak zustane, ale za zadnou z nich jsem nedal vic nez 30 euro (10-30 max) a bavim se kralovsky.
Maly neznamy studia dneska delaji epic games, ne tyhle obri korporace.. -
Má narážka se týkala spíš formy než obsahu.
-
Jo, F1 a F2 byly cely kraviny. Tyhle novy ubercool strilecky bez napadu jsou uplne super. Asi jak kdyz Jay Wilson fuckoval ty losery co udelali D2, ktery se hraje jenom do dneska. A na jeho D3 uz vsichni zapomeli. Olololo.
-
jasne do PA vydrzi palivovy clanek 100 let a do energetickych zbrani potrebuju doplnovat munici jak na bezizim pase...proste kyz je neco kravina, tak se to zmeni.
lore se meni vsude mozne, nikdo nemuze cekat ze to co se reklo pred 20ti lety plati porad...naposledy upravili lore pro SW a to takovym zpusobem, ze zpochybnili 90% vseho. -
kdyz jde do strany nebo se provede ten focus pri strelbe, mi to pripada jak kdyz lita ve filmu helikoptera kolem mrakodrapu, k zbliti
-
packa, postizenej pohled pres rameno (jestli si za neco konzole zaslouzi skoncit v prachu zapomneni, za tenhle vymysl), po par minutach jsem to uz jenom poslouchal, beze srandy se mi delalo zle
-
Jak bych si jen mohl dovolit chtít, aby se RPG ovládalo přehledně, mělo roztřízenej inventář a ne namapovanejch pět funkcí na každým tlačítku, který se nelogicky prohazujou. Protože gamepad, žeano.
980Ti, mimochodem. I v základním 1080p, ačkoliv většinu času to dávalo standardních 60fps jsem nejnižší propad viděl někam ke 30fps, což sice ano, je hratelný, ale hra, která vypadá, jak vypadá, prostě nemá nárok na kartě za dvacet táců padat o polovinu fps, to prostě pardon.
Ve vyšších rozlišeních to samozřejmě bylo ještě horší. Mě vůbec baví, jak se lidi snažej přesvědčit ostatní - nebo možná hlavně sami sebe - že když jim to běží 30 fps na low/medium, že je to jako v pohodě... ta hra vypadá místy dost mizerně i na ultra, fakt se vám chce tolerovat ještě zprasenou optimalizaci? -
wonka.jpg s textem: Povez mi jak ti muj nazor na hru kazi hrani.
-
Protoze se F4 neodehrava o 200 let pozdeji a protoze menit si lore jak se to hodi opravdu neznamena "lore to sleduje perfektne"
-
Jo, přesně. Koupils? Jsi ovce! Někteří lidé prostě požitek z her jiným lidem nepřejí.
-
Vždyť se taky F4 odehrává dvě stě let později, tak proč by se nemohli baterky už dávno vybít či v nich zbít pouze zbytečky energie? Vždyť to lore sleduje perfektně.
-
Super, hezka uvaha ale naprosto bezpredmetna. Ve starych Falloutech bylo receno, ze palivo v PA vydrzi desitky nebo dokonce stovky let. F4 se nedrzi lore a to je spatne, neni to pak Fallout.
-
A co když to vidím jinak? Že jsem fanoušek neznamená, že mám jednotnou linku se všemi ostatními. Každý v tom universu má to své. Mš se tento díl prostě líbí zatím nejvíc. Líbí se mi že můžu stavět baráky, vybavovat si je, shánět lidi, starat se o ně, upravovat si zbraně a moc se mi líbí, že je konečně nemusím opravovat, líbí se mi tunění brnění, líbí se mi prostředí, grafika, hudba, prostě je tam toho mraky. Příběh neřeším, zatím si jdu po svém. Už mě jen napadá, že by tam mohli přidat vůz... tak třeba příště. Takže, že jsem fanoušek, neznamená, že budu slepě nadávat a držet linku s ostatními. Mě se to prostě líbí a jsem spokojenej,. A už nebudu reagovat.
-
Jak par minut...copak v te hre ubiha cas stejne jako v realu ? Uz jen to ze se dopravite na misto akce zaber IG nekolik hodin, ten samotny boj taky atd....a ve valce meli paliva dost. Nebo myslite, ze tank muze jezdit tyden bez doplneni nadrze ? Prave proto se tam ty power armory povaluji, protoze jsou tem lidem na hvno. Pouzivaji je jen organizace, ktere maji diky svym technologiim pristup k palivu. Stejne tak se tam vsude povaluji auta...jsou jim na nic, protoze nemaji palivo.
-
ja myslím že jim spíš vadí že to nedáva smysl aby se tam jen tak povaloval, když je všude tolik raideru
-
Musim se smat to jste lidi takovy pacienti nebo co.Proc vsichni breci ,ze nasly power armor brzo nebo lehce...On vas ho nekdo nutil brat a nebo pouzivat ve hre..Pokud vim volba je jenom na vas..
Ja to hraji na very hard a nekdy s Powerem a nekdy bez a musim rict,ze bez power je to poradna vyzva .. -
Pokud jsi fanoušek série, tak to co píšeš výše, musí být vtip..a ne že ne...
-
taky mne to napadlo, k čemu by takovy armor v boji byl
-
Rekl bych ze jde o sarkasmus tak dobry, ze je problem ho odlisit od kinderkonzolistovy zpovedi.