Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uz to davno hral a reagoval na to ..je to sepsane na jeho Fb :)

CITUJI:,...Dojmy z Falloutu. Nepodporuje 21:9 monitory. Otřesný ovládání na PC (press ENTER to exit) vypadá to fakt hnusně, loading screeny (!!!!), jeden fatal crash a dost těžkou překousávám i fakt, že 200 let po jaderné válce najdu svůj americký papundeklový barák vcelku a na zemi se válejí hračky a všechno co bylo na elektirku funguje (což teda platí o všech Falloutech. ale v těch od Bethesdy tomu vizuál extrémně pomáhá)

asi je to uz tak spatna hra ze uz mu ani clanek za to nestoji *15*..i kdyz opakovanej vtip atd atd ..
  • Uz jen schazi aby Dan Vavra sepsal clanek 100 duvodu proc me Fallout 4 seere a dilo bude dokonano, bethejtri by si ho pak nechali vytetovat na zada. Nanestesti je natolik zamestnanej svoji hrou a hadkama o feminismu a xenofobii ze na to nejspis nedojde. Skoda, rad bych si to precetl, u Skyrimu to byla sranda.

Jinak F4 je samo fajn hra, která bavi spoustu lidi, zdejsi hate neberte vazne, tihle lidi nadavaj na bethesdu uz z principu protože jejich hry nedokazou pochopit, nenechte se odradit.
  • nightborne
    Taky se chlácholim podobnejma věcma... ale on je to průser, pač já vim, že bych přestat měl... ale zkrátka nechci, chutná mi to *1*
  • Mimochodem za chvili budou marlbora stat přes stovku, to jsme kdysi rikal ze az se tak stane tak prestanu..hmm..ze by?:)
  • To jsem si před sestnacti lety rikal taky, az mi bude 30 tak prestanu..a zatím nic:)
  • nightborne
    Heh, jo, to mi lidi občas říkaj... akorát ten životní styl a dvacka denně s člověkem taky zamávaj, občas si připadám tak na pade. Ale ve třiceti to všechno změnim. Určitě. Rozhodně.
  • nightborne: 89?, to jsi jeste mladik ..bud rad *3*
  • prdlajz je to mlady paze *1*
  • mel bys tam mit request :-)
  • nightborne
    Přesně tak, jednou nohou v řiti už =)).
  • tušil jsem že už budeš duchodce a mel jsem pravdu
  • hele klidek, tohle je Marcel, starsi pan, ma zcela atypickou mluvu a hraje hry o sto šest. tak z nej nedelejte blbce, je to nekonfliktni a pohodovej clovek. Dekuji
  • nightborne
    A jenom "brocx" to najde? To bych taky moh bejt já, možná sem ten s tím datem používal jinde, co já vim *1* .
  • brocx1989 mi to bohuzel nenaslo, zda se ze takovej nick na steamu neni
  • Ahoj Chime - éro, za čas si na tu formu zvykneš. Hmmm stav se na Doupěti.cz(tam si kluci taky zvykli na Marcela) a bude srande. Máš prauda jde o obsah a kdo info potřebuje , ten si to přelouská. Jaksi již hraju 3é let , od Atari 800,a volačo jsem se natoulal i po Evropě a ČSR a ta Slovanština ve mně uvázla. Tož přes den 12. level, zbývě třetina čtverců na objevování, problema s Valentinem, zatuhnul na clock Mastru - Hl.Quest dveře a furt to zkouší odemknout, počká si ještě 5 level(Master prý až od 17. jestli to není bug?!) a pak se uvidí. Jinak lze spát v Clear objektech - které si vybydlel, hehe. Brou Tulák Marcel od Zvonu
  • *build
  • Jinak by mozna taky slo rict přes guild mod NPC v které posteli mají spat. jdou posilat na ruzna mista a jde jim určovat co mají hlidat/delat/obdělávat atd. tak pak mozna budou chodit na postel co jim clovek oznaci, ale nezkousel sem to.
  • Tak u ty první benzinky, když tam nebudes nikoho zvat tak by mela byt jen tvoje, ja tam postel mam a nikdy se mi nestalo ze by na ni někdo byl, pac nemá kdo.
  • nightborne
    brocx1989.

Yep, když jsem si před jedenácti lety zakládal steam, přišlo mi cool mít v nicku rok narození. Pardon.
  • nightborne jakej mas nick na steamu? Tohle neni uplne idealni messaging :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit