-
Rozehral jsem schvalne Witchera 3, abych vedel jak vypada nejlepsi RPG na svete, ale vracim se k Falloutu ctyrce... Ted uz se smeju zas trochu vic :D
-
Hodně se mi líbí Gaus gun. Někdo se asi nudil a tak si s ním vyhrál *3*
-
Je to pokračování Fallout Shelteru *3* Akorát ořezané. Panáčková nikam nechodí ani se zatím nemnoží.
-
Ale jo. Po prvotním šoku z předválečné grafiky, to celkem ujde. Stačí vypustit questy a hrát to jako open world. Co potkám, to řeším. Škoda, že se k té plastové a barvičkové grafice na konci vrátí. Vypadá to, že něco dělal uplně jinej tým grafiků. Herních bugů minimum, občas zablbne grafika. Zmizí pipboy nebo zbraň. Trochu zamrzel bug, když jsem nahlédl do otevřeného vozítka Brotherhoodu a oni na mě zaútočili. Jinak klidně 7-8/10 (jeden bod dolu za divnou grafiku začátku a konce, jeden bod za hlavní příběhovou linii)
-
VATS se hodí, když je nepřátel víc nebo jsou špatně vidět. Nejsem profík na střílečky a tak jsem se na dálku moc netrefoval. Když jsem dal VATS, tak už to celkem šlo. Animované perky jsou srandovní a ve hře se nejvíc projeví u perků craftovacích. To v dřívějších Falloutech nebylo.
-
Kok*te, aby jsi zdechnul na k*pavku. Ale jinak peace ty zkurve*če.
-
Tak to vypadá, že nejprve se dělaly vedlejší questovní linie a hlavní až na konec. Takhle slabou zápletku jsem už dlouho neviděl. Jak to dopadne, to člověk tuší po pár hodinách. Bohužel nepřijde žádné překvapení a tušení se potvrdí. Kdyby to nebylo uměle natahované, nutnosti dlouho jít, tak je to na pár hodin. Autoři jsou si toho vědomí a tak tam dali hodně silná NPC, aby jim to hráči za pár hodin neproběhli. Vyhněte se hlavní linii a udělejte všechny okolo. Nejlepší je courání po krajině a náhodné objevování. Questy jsou klasicé, zabij/zabij přines. Stavění je zatím slabé, asi budou DLC. Když někdo umí celkem zajímavé zbranové mody nebo úpravy power armorů, tak by měl umět něco lepšího, než plechové boudy.
-
Taky doufám, po více hodinách hraní ta demence herního světa a copy/paste všude možně začne víc bít do očí.
-
no ja hlavne doufam, ze tu hru nebudou hodnotit po 2 odehranych hodinach jako ty
-
2x uhel pohledu ..a postreh z brahminy co i rozesmal :) ..jinak souhlasim Tome
-
1:Je to zatracená střílečka! - - - Konečně pořádný gunfight 2:!Příběh je dementní a slabý. - - - Příběh pěkně odsýpá a nezdržuje.3:Postavy jsou jedna jak druhá. - - - Postavy nezdržují od střílení.
50 % odpovědí v dialogu nedává moc smysl. - - - Dialogy jsou pěkně svižné a nezdržují od střílení.
Mužský dabing není nic moc. - - - Ženská má pěkný hlas.
Pustina není vůbec pustá. - - - V Pustině je neustále co zastřelit.
Źena nemá v pohledu první osoby ženskou ruku. - - - Juuu! Jde hrát za ženu!!!
Pod nohama se furt motá nesmrtelný čokl. - - - Juuu! Tam je pejsek a nejde zabít!
Questy se opakují. - - - Questy nezdržují od střílení.
Bugfest na kolečkách. - - - Určitě brzy vyjde dalších 15 GB patchů.
Protivníci mají horší AI, než v SoF! - - - Protivníci mají AI!!! Hustý!
Technicky středověk. - - - Stačilo přikoupit monitor 16:9 a gamepad a jede to v pohodě. -
Hrál jsem to pár hodin a pak jsem si uvědomil, že vůbec nepoužívám VATS, ani neřeším statistiky a perky... A to jsem neměl problém nepřátelé zabít na jeden až dva výstřely... Nějak potom nechápu, k čemu tam ty "mechaniky" vůbec jsou. Už v F3 měly velmi očesaný účinek, ale tady mně příjdou fakt jen do počtu. Rozhodně mi ta hr anepříjde ani trochu jako RPG... Nemám nic proti střílečkám, ale raději čistokrevnou střílečku než nějaké pseudoRPG, které je vlsatně jen střílečka s pár zbytečnýma herníma mechanikama navíc *7*
Celkově souhlasím s negativními komentáři, moc jsem od F4 nečekal, ale toto je vyloženě zklamání. Jsem zvědav, jak se k tomu postaví recenze na Games.cz, předpokládám, že se budou bát přiznat chyby a hra dostane tak devítku... Přece nebudou riskovat, že by tady někdo přestal číst recenze *7* -
No prave ja mam klavesnici normalni ktera funguje na 99,8% vsech her krome Skyrim a Fallout4.Stary Oblivion sel a byl uplne famozni.Svet TESu mam rad ale Skyrim me touto nemoznosti zmenit klavesy naprosto zklamal.Nejak jsem to prekousl ale tech nadavek ...Fallout je pro me srdcovka uz od 1. dilu .Zvlaste pak v prvnich dvou dilech jsem byl tak vtazen do pribehu ze jsem primo hltal questy a pribehy tech lidi co jsem potkal a ve shrnuti po dohrani hry jsem skoro az uronil slzu.To co ale dela Bethesda to proste nemuzu prekousnout.Ve finale to ovladani je vlastne jen kapka v mori.
-
Ahoj Pohrobci, takže nad ránem jsem dodrtil takřka celou mapu. Po rejdech po Raidech( hlavně díky tomu,, Mlejnu - točí se kolo a voda vzduchem padá...,, ale došly fčelky), celé ,,vyšťávené,, a budu sa muset dát do cajku, za pár dalších levlů. Jaksi ma ve fabrice pocuchali,,pěšinku,,. Musím vše doplnit neb jsem takořka na Nule: chechťáky, fčelky Máji, no a stímpáky...budu se muset podívat, jestli sa tuná dají vařit,,flaše s živou vodou,,něco kytek sem potkál? Ale bez Infa z manuálu(třeba i engliš), nevim , nevim poudala moje futéř, kupila som cédnik a von teče?! Potkal jsem zatím jen,,paladíny,, no v F3 jsme si rozuměly, jak to zmákli tady? Pánko ví, a v englišu tuplem, nějaké zkušenosti,,s Vokovanejma,,? No ten Paladín zůstal zaseklé v jedné fabrice, která byla již jednou po mé vizitě,,Clear,,...běhá tam před clock vratáma, jak feťák od jedné Ele bedny k druhé, ale za komp si nesedne?!, tož 2. Bug po Valentinovy(dost vo ústa, když jde o hlavní lajnu)?! Huž ma to přestává bavit, když to není blbovzdorný, zlatý Morrowind!!! No dneska To vezmu ouplně dočista, musím to ,,vyždímat,, do sucha, při tý,,láci,,za kterou Ti ,,Šverci,, milostivě odkoupí a za Xnásobek prodaj, tohle taky nezvládli, když si,,sběrem,, vyděláš, tak,,na chleba s vodou. Tak se chlubte a přehánějte...já 14.levl/23 hod a kde Nic tu nic, špajz zeje prázdnotou...Bílej Den, Tulák Ogden, Máco od Zvonu.
-
Někde na začátku jsem tady psal... nomonuji tuhle hru na titul "zklamání roku 2015"
-
za mě zatim herní zklamání roku, tohle už těžko něco překoná
-
Jakékoliv hodnocení nad 7 je výsměch... jsem zvědavý na Tiscali.
-
Co pořád mektáte o tom craftování... Boha, co to má společného s Fallouty???
-
muset nastavovat profil klávesnice speciálně pro jednu hru aby šla vůbec hrát, v roce 2015 u AAA hry, to je za mě jen další bod dolů
-
Lépe bych to nenapsal, naprostý souhlas ve všem...