Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To neni vyvazeni, to je stupidita. Navic to jde proti lore, baterka power armoru opravdu nema vydrzet par minut.
  • Tupoun jsi ty, jestli ti to připadá v pořádku... Ve světě, kde lidi chodí polonazí a sbírají kde co, nechají jen tak v na louce ležet nejlepší brnění? Sice funguje dočasně, ale mně stačilo na kompletní vyvraždění tří osad...

Bethesda očividně velmi myslela na hráče, kterým se nechce vypracovávat se dlouho k lepší výbavě, tak jim to nabídne hned na začátku aspoň jako "trial verzi" *7*
  • homeles8
    co to zase je? To je strašný tyhle vaše reakce n akomenty, co se týkají samotný hry. Tady opravdu aby se člověk bál napsat, že ho nějaká hra baví. To je strašný.
  • Není proč by měla. Hele že nejste spokojení je vaše věc. Já jsem. A to maximálně. Jsem velký fanoušek série, ale po podivném(i když velice zábavném) Vegas (caesar? legie? co to sakra?) konečně díl, který mě zase sednul.
  • Koupil sis to, nebo klasika čorka ?
  • K*ndo ! Díky za spoilery. KU*DO !
  • Chim
    Třeba se to dá ještě léčit...
  • No je to blby trochu mas pravdu ale na druhou stranu aspoň to trochu vyvazili tím ze potřebuješ baterku abys mohl fungovat což štve me jedna baterka je tak na 15 minut sotva stihnes misi dokončit a ty anergozbroje bývají nekompletní a navíc v nejhorším možným stavu jeden komplet jsem použil na bejs supermutantu vyplacal dvě baterky a jen tak tak jsem jsem přežil a to jen díky tomu ze jsem tam chrlil miniatomovky
  • Pěkné rpg? To všichni zapomínáte brát prášky?
  • To je provokace, viďte? *1*
  • další tupoun.
    Nemáš palivo na provoz toho brnění.
    to základní co najdeš je velmi, velmi slabé.
  • Pssst. To se tady nesmí takhle napsat. Chceš se tady zapsat jako hater? *1*
  • Tato hra mi příjde jako velmi špatný vtip. Prakticky hned po tom, co jsem začal prohlížet pustinu, jsem našel power armor, který nebyl nijak ukrytý a šel hned použít, dokonce jen tak stál někde na paloučku a nikde nikdo... Byl to zhruba můj desátý předmět celkově, který jsem našel...
    Já fakt nechápu, co se komu v herním studiu honilo hlavou, ale to fakt někoho může napadnout rozházet silné brnění jen tak po mapě? Prej jich tam je snad dokonce 30...
  • homeles8
    Na mojí šunce to jde sice na malý-střední detaily, ale krásně plynule. AMD Phenom II X4 840 3,2 GHz, GeForce GTX 750 a 8 GB RAM. FPS se mi drží, a jede to stejně když jsem venitř a koukám do zdi a nebo když jsem venku a je tam hromada nepřátel, výstřelů a výbuchů, domů a stromů, vraků aut a pejsek.
  • mas si koupit geforce, ne naky slupkyod radeonu...to ze si nesikovna lopata a neumis ovladat hru, s tim ti nikdo nepomuze...jak to zpiva ten nedved?"Ted je mi te lito..."
  • Tak.... Koupě hned ráno v den vydání v JRC. Bohužel jsem to mohl začít hrát až ve čtvrtek. Na mé sestavě FX6300, 8GB RAM, GTX 760 to jede na ultra bez jediného záškubu. Grafika parádní, pustina skvělá, perfektní chování zbraní, spousta zbraní, power armor... no musím říct, že jsem konečně obdržel Fallouta, který přesně vyhovuje mým požadavkům a za mě 9/10 za to, že parťák by se mohl alespoň objevovat na mapě....(nebo o tom jen nevím?)

BTW ovládání je super, nevíém co všichni máte, nebo jste to ani nehráli?
  • Ahoj Tuláci z atomovejch Plání. jo skřípu zubama, ale hraju. Když som si Ťa kúpil, tak ťa sniem, hej. No po pořádku sa to hrát nedá, tož opět po našem: vyhýbat sa do pochlapení všemu,,Red,,kde je jasná přesilovka, nic nerobviť bez Save. Po úspěšném lupu či boji i nálezu(smetana bez práce) save, nejlépe permanent! Zatím mám průzkum pojem z půlky za sebou, jsou čtverce, kam šla pnout je škoda kroků(60 na 60 kroků cca a celek 28 na 28 čtverců), je to celé sranda,,Krcálek,,. Kreslit si vlastní mapu a psát vlastní Wárbuch se taky vyplatí, již odpravda, ale od Morrowindu určitě! No a až bude vytůláno, pak sa uvidí co s tímhle,,Falloutem? dále. Jede to bohužel jen Tuná!? Bez češtiny a bez i engliš manuálu - zlatá F3, je to běs - děs, tož Šafle hore Tulák Ogden z Plání se svým věrným,,landšmídem,,se loučí a těší se na další příspěvky, Máca od Zvonu
  • nightborne
    No ale pozor, nelogický ovládání je na PC ještě mnohem horší, takže neustálýmu mačkání špatnejch tlačítek se nevyhneš... a trhanýmu pohybu jakbysmet, protože je to optimalizovaný asi jako poslední Batman.
  • ale hlavně ten gameplay s gamepadem, jak se Radek pořád zasekává, nic netrefí, mačká jiný tlačidla než chce, pohyb trhanej, uplně se mi ta hra zhnusila *11*
  • dobrý vtip ta první věta

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší