-
Chytrolini co na to nadávají podle tebe nemůžou vyjádřit svůj názor a pokud se jim hra nelíbí, tak musí tiše sedět, hru nehrát a plakat nad svými vyhozenými penězi. *1*
-
Rozdiel medzi namodovanymi f3/fnv a f4 je stale generacny. Inak filter z f3 je na nexuse: www.nexusmods.com/fallout4/mods/140/?
-
Bože, dokud se nezačaly objevovat články hovořící o FPS locku na konzolích, nikdo to dramaticky neřešil a troufám si tvrdit, téměř nikdo nepoznal. Najednou ale každý hraje ve 100 FPS na 12000x19000 s 64xAA a PS4 verze je nehratelná.
-
Kecy, podivej se v jakem stavu na pc vyslo diablo 3, wasteland nebo divinity a jak se z nich diky konzolim staly poradne hry.
-
počkej, oni na konferenci Bethesdy řekli, že vydaj špatně optimalizovaný bugfest s příšernym ovládánim ořezaný a zjednodušený tak že by to mohl hrát i šimpanz po lobotomii? link pls, to si musim poslechnout *1*
-
A to jako hraješ rpg nebo si myslíš že hraješ rpg?
-
a jeste se to FOV, i fps locker daji nastavit :D
-
vždyť už Sega vypustila videa, kde přesně naznačila, jaký W:TW bude, přeskinovaný TW a nejspíš bugfest jako u všech her co vydaj, jestli čekáš přesně toto, tak asi zklamaný nebudeš *1*
-
Uplne se smeju jak lidi breci a hatujou :D Bethesda si na nic nehrala na E3. Ukazala hru a ta hra presne vypada na chlup stejne. Jo zlobil bych se kdyby naslibovali hory doly, ale slibili to co ukazali a splnili vse co slibili. Lidi stejne budou hejtovat veci, ktere uz byly daaaaaavno receny na prvni prezentaci Falloutu 4. Chytrolini, tak to dopr*ele nehrejte, nikdo vas nenuti a nechte to tem, ktere to bavi. A jeste COOL typci co projeli F1 a F2 a vse ostatni je odpad, i kdyby to vypadalo sebelip (osobne jsem F2 dojel 5x ruznymi zpusoby, ale i F4 me zabavi). Komenty typu - "hral jsem to 2 hodiny a je to strasna sracka". Nebo "videl jsem screenshoty a je to odpad 0/10" (viz metacritic a hodnoceni 0/10) neberu snad ani vazne :D Hate na bethesdu je v mnoha ohledech opravneny, ale prijde mi, ze straaaasne prehnany.
-
K tomu už se pomalu blížím .... každopádně jak to pak funguje? Kdo kupuje, prodává ?
-
z těch starších dílů graficky čišela všude taková špína, beznaděj a deprese, tady je všechno krásně uhlazený, barevný, čistý
-
já mám přesně opačný pocit, grafika je vesměs stejná a běží na stejnym enginu (F4 má navíc akorát mraky tesselace, proto je taky o tolik náročnější na výkon) ale co se týká barevné palety a celkového vzhledu, líbí se ty starý Fallouty 100x víc, než tyhle nový barevný pastelkový omalovánky, F4 mi místama spíš připomíná film o veselých autíčkách od Pixaru, než post apo pustinu.. a vyblitý textury má F4 dost, hlavně u postav při rozhovorech je to hrůza
-
Takže se to nepovedlo? Ö
Tak to je naprosto super! Mám žalostně málo času a když už si čas najdu, nevím pomalu, co dřív hrát.. nestíhám.
Jsem tudíž rád, že mi odpadla jedna hra ze seznamu "must play" :)) -
Vytvorit takovou hru neni jednoduche, na to komunita jednoduse nema, jo to slozity narocny proces, ktery musi byt rizeny. Ale jedna vec je hru vytvorit a druha vec je ji odladit a prizpusobit individualnim potrebam. To je diky komplexnosti a variabilite falloutu naopak narocne az nemozne pro vydavatele a vhodne pro komunitu, zvlaste kdyz k tomu dostane nastroje. K hram od bethesdy tato symbioza patri.
-
to víš že se do dá hrát, fallout 1 jsem dohrál s boxerem a dá se to i bez zbraně a to bez cheatování a využití glitchů, ale stejně mám nejradši new vegas. Fallout 1 nikdy strašný nebyl, ve své době to bylo jedno z nejlepších rpg, jestli ti to tenkrát přišlo strašný tak fakt nevím, mimochodem těm mravencům na začátku můžeš normálně utéct, takže jestli si skončil kvůli tomuhle, tak problém není ve hře ale mezi klávesnicí a židlí
-
ja vas ludia nechapem, Bethesda vypustila videa, kde presne naznacila, aky F4 bude a vy teraz po vydani a kupe (tak ako 1,2M dalsich) tu knucite, ze to nieje rpg ale strielacka. a este ajchujovozoptimalizovana, nastavena pre konzoly(FOV,fps locker...)
proste nastala doba, ked pc hry niesu v AAA segmente, len trash z konzol
(len dufam, ze Warhammer Total War ma nesklame) *1* -
Tak tohle je hodně velký zklamaní, 16 hodin na kontě a jediný co mě trochu láká to zapnout je čistě Cimrmanovská zvědavost "jestli druhá půlka bude stejně nudná jako ta první.." *9*.
Na metacritic je jasně vidět kvalita současné světové herní žurnalistiky *11* , tak snat se kluci na games nenechaj strhnout vlnou hypu a bude to recenzovat někdo objektivní. -
vsak si muzes obchod postavit :)
-
Mám za sebou pár hodin hraní a krom obchodníka se zbrojí a jedné babizny, co prakticky nic neměla, jsem nenarazil na žádnej obchod. Já chci obchod ! ...co mám s tím haraburdím dělat ... a to už jsem něco postavil ... Dejte mi obchod prevíti z Bethesdy ! Nebo Bethesdo, dejte rovnou Fallout 4 Obsidiánům, k přepracování.
Ale jinak tam jsou i fajn momentky, typu vylézajících a budících se ghoulů, kterým pak můj robůtek, krásně seká nohy a ruce :D
Jo a taky mne docela sere, že pomalu každej na koho zatím narazím je nepřítel. -
ako sa kritizuje grafika f4, tak tentrokrat mam prvy raz pocit, ze sa predchadzajuca hra bethesdy aj po namodovani graficky vobec nechyta na novu