Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ALHAZRED
    Čakam že pri Fallout 5, budete hovoriť, jooo zlata štyřka a odvolavate sa na F 1,2 lebo vtedy vam začali rasť chlpy v rozkroku, kde pajtlujete palicou pol hodinu prerasteneho mravca, aby ste moholi isť ďalej, tak to som ani vtedy nehral -nehrozi !!
    Viete čo? Ste uplne zdegenerovaní !
  • Pro evidentni nezatizenost marketingovou kampani a ctenim prvnich, poslednich internetovych Fallout 4 "clanku" je Radek svezim uhlem pohledu.

Fantastickej druhej Fallout jsem zazil mockrat a s Radkem do ohne prilitym olejem o kompaktnejsim svete, ma postapokalipticka pozornost smeruje k dilu prvnimu. Jen co si se skoro dvema dekadami zmenenymi myslenkovymi pochody proverim kvality System Shocku a Deus Exu.

PS—Letsplaye nesleduju—jen jsem poslouchal v zalistenym okne.
  • Protože konzole.
  • kkING
    zatim nemam moc nahrano, abych soudil pribeh, questy, smysluplnost sveta :-) ale z gamesplaye mam pocit, ze hraji jinou hru. u me se protivnici schovavaji za nejblizsi kryt, snazi se me obklicit, ... jednou se mi dokonce stalo, ze v miste kde jsem si myslel, ze mam situaci pod kontrolou a prehled o vsech portivnich kolem, tak me sejmula krysa, ktera na sobe mela pripevnenou minu *1* o nejakem zmatenem pobihani nepratel nemuze byt ani rec. crafteni je paradni, staveni vesnic zajimave v (sanctuary jsem rozebral vse co slo a postavil "mrakodrap" o 5 patrech a pak uz dosel matros)
  • Skyrim je proti F4 ještě zlatíčko. Co si pamatuju, tak šel oproti F4 hned po vydání alespoň v pořádku spustit a ovládat klávesnicí s myší u většiny hráčů. A dokonce se to dalo nazvat RPGéčkem.
  • True story bro
  • a neni tohle snad první Fallout, kde si můžes Power Armor upgradovat, na speciální stanici pro upgrade Power Armoru?

tobě to tak možná nepřijde, ale je to featura do které bylo investováno dost usilí... proto se sní chtěli pochlubit...
  • Nechapu co kdo od toho cekal...je to Bethesda = Skyrim = Fallout4. Me ta hra bavi, protoze jsem vedel co presne dostanu. Nejsem nekriticky obdivovatel prvnich dvou dilu, takze me ta hra ani neurazi a na jeji nelogicnosti se divam s nadhledem. Jinak to totiz ani nejde, kdyz mam napr. moznost instantne sam postavit celou vesnici. Bugy me nastesti minuly (snad krome obcas zabehnuteho psa) a navic moderi se postaraji o to, abych mel po case nutkani si to zahrat jeste jednou.
  • Jo jo, když vám strýček Hacendado psal v diskuzi u tego Zaklínača 3, že přesun RPG žánru na konzole tenhle typ her zabíjí, tak jste mě mínusovali, šmejdi. A co se nestalo u "RPG" Falloutu 4? RPG systém úpně zkriplený, celá hra tupě zjednodušená pro konzolácké fakany, ovládání na PC díky tomu úplně tristní, klávesnice nejde nastavit, chyb jak máku, FPS zamčené na 30 a když ho zvětšíte, zjistíte, že naprosto nelogicky je na to navázán lockpick, který je pak nepoužitelný, FOV úplně v koši, dialogy, které jsou základ RPG téměř zmizely a byly nahrazeny 4 STEJNÝMI možnostmi odpovědí (Yes, No, Sark, a tu čtvrtou už ani nevím). Stejně tak zmizela karma, reputace. Omlouvám se Zaklínačovi 3, že je to hopsačka s prvky RPG, proti F4 je to super old school RPG. *1* . F4 je střílečka pro konzolácké tupce.
  • Čemu se divíš? je to Fallout, každý honem přispěchá se svou troškou hnoje, aby se zviditelnil *3*
  • Hoj, nekdy jsem az prekvapenej, jak to pusobi vymakane, treba mezi Bunker Hillem a asi Diamond city chodi ta vendorka, Cricket, a jde prvni sama - rikal sem si ze to je divne. Jenze asi 20 metru za ni jdou dva typci a 50 metru za nima jde Brahmina. Takze je to bud nejaka genialni taktika nebo si proste raideři počkaj až eskorta projde a odvedou si Brahmínku is nákladem *15*
  • Ach jo... F4 je pro mě velkým zklamáním. Nudná NE_Falloutovská atmosféra, nudné dialogy, nudné úkoly... nechápu jak to mohli takhle pos... *9*
  • Vzhledem k tomu že se TESO daří bídně si nepočkáme moc dlouho
  • tak tady to je

Open the console by using the TILDE key (~)
    Type "prid 001d162"
    Type "moveto player"
    Press TILDE (~) again to close the console
  • mrkni na google da se privolat pres konzoli, ale presne si ty 2 prikazy nepamatuju...nekam si to zapis, pes se ztraci celkem casto :D
  • zkus na tu pumpu přijít znovu... jednou tam nebyl a pak najednou jo. jinak místo companiona používám perk Lone Wanderer a máš tam 100+ inv capacity a 30% dmg redukci.. mě ti companioni akorát serou, samotnýho mě to baví víc. *4*
  • michaliuz18
    stratil sa mi pes neviem ho nikde najst, viete mi pomoct kam sa mohol zabugovat? nie je ani v sanctuary ani na tej pumpe . Musim pouzivat teraz toho cerneho kovboja ako spolocnika. Chyba mi hafo
  • Jakožto fanoušek prvních dvou dílů musím dát palec dolů. Nějak mi tam chybí ta atmosféra postapokaliptického světa. Hlavní postava je vyloženě nudná. Souboje jsou taky otřesný. O dialozích radši nemluvit. Přesouvání v pip boy je pomocí klávesnice otřesné. A subjektivně je pro mne vrcholem utrpení stavění základny. Myslel jsem si, že již nezažiji větší zklamání než Dragon Age: Inquisition, ale zatím to vypadá velmi podobně.
  • del0
    Zajímavý, že většině případů je user score na MC celkem dost vypovídající. *7*

"a smí hodnotit každý, kdo má internet a umí psát"

Hmmm. Podle tvojí logiky je tedy jakékoliv hlasování irelevantní, pokud dotyčný není někde sledován a nebylo mu prokázáno, že produkt koupil nebo užíval. KK.

Btw, na Steamu určitě nejsou lidi, co tomu dají 0/10 jen proto, že to má vyblitý textury a taky pirátskou nikdo nehrál několik dní předem, že. *7* Největší ironií je, že kdyby měl Fallout 4 na MC 8.5 od users, tak tuhle debatu vůbec nevedeme, a ty bys tvrdil, že je vše vypovídající. Jakmile je ale hodnocení nízké, tak se jedná o sabotáž... *15*
  • Já se tak těšil a nevěřil jsem všem těm škarohlídům, bohužel po 20 hodinách a 16 levelech musím říct, že je to zatím spíše zklamání (i když jsem se zatím příliš nedržel hlavní dějové linie) a několik závažných bugů mi naprosto zkazilo hraní. Například se mi běžně stává, že se zaseknu v pip boyi a nelze se z něj dostat, nebo se špatně dočítají lokace a když vstupuji do nějakého interiéru, tak místo toho propadnu texturami, protože se interiér nenačetl. A přiznám se, že to, jak vymysleli power armor, se mi nelíbí vůbec.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit