-
Až na něco vybereš přes mega na Kickstarteru, tak s radostí =).
-
zas tam jsou ty karavany o velikosti jednoho člena (kdoví jestli i jejich trasy davaji smysl). v New vegas byly karavany radne chraneny a jejich trasy meli nejakou logiku. Pro nekoho možna blbost ale jen to ukazuje že Bethesda ma logiku sveta na haku. A pro hráče kteri o hre premyšlí je pak problem se do toho vžít a tomu svetu uverit (co je pri roleplay docela problem)
-
Dobre :D Tak si dej za ramecek i my nazory :D
-
2 hodiny na vyzkouseni Falloutu 4 bude asi vtip, ze
je to nastaveno spise pro lidi, kteri hru nerozbehnou, nebo se maji pomaly PC a malo fps i na nejnizsi detaily, graficke problemy, screen tearing apod.
ty dve hodiny nejsou od toho, aby hrac mohl vyzkouset RPG, to by mozna tak stacilo na nejake 'Orcs must die!' hry -
*1* ok. Je fakt, že Temné bratrstvo je jedna z těch opravdu dobrých věcí v TES.
-
No chtěl jsem tím vyjádřit, že něco tak badass jako Temné Bratrstvo nemá každý RPG :D
-
Welcome home. I když netušim, jaký to má mít vztah k mému komentáři.
-
Na to jde říct jedině jedno: Silence, My Brother.
-
Pochybuju že Bethesda přijde ohledně TES VI s něčím novým a to proto, protože prostě nemusí, jejich slaboduché hry se dobře prodávají, proč to měnit. *3*
-
Zase nepřeháněj hele *1*
-
Obávám se, že vzhledem k The Elder Scrolls Online si na regulérní šestý díl ještě nějakou dobu počkáme.
-
Vždycky když vyšlo TES, tak se stalo králem RPG, tak jsem zvědavý jak to bude s tou šestkou
-
njn zlatej morrowind :)
-
Toho se zas já spíš bojim... jestli po oblivionu a skyrimu přijdou s něčím, co fakt zaujme. Jestli se nebudou vrtat v základních principech, a vezmou to nejlepší z Falloutu, mohlo by to být dost dobrý.
-
No, má o dost nižší... zaklínače jsem sotva rozjel na 1280x1024. S falloutem mam 1600x900 a žádný lagy... FPS 30+.
A co se vzhledu týče...u falloutu je to daný enginem, takže postavy vypadaj divně a prostředí taky, ale třeba voda tam vypadá dost dobře. -
No ty kráso... pár hodin a 130 komentářů. Kdybyste se takhle činili u retra, holoto. *16* *1*
Ale díky za Gamesplay a za pozvání Radka, to bylo fajn. I když bohužel samotná hra mi moc zábavná nepřišla. No, ještě se soudem počkám. Teď se mi do toho nechce, ještě bude nutný posbírat další informace, než se definitivně rozhodnu. -
Po tomto fiasku očekávám co nejrychleji TES:VI
-
Tak už ani nemusíte psát recenzi, vše podstatné se dá najít v této diskuzi... *1*
-
Grafika, ovládání, bugy, dementní umělá inteligence, přes to bych se přenes. Že k odstartování příběhu použili to samý klišé co posledně (no dobře, teď synek nehledá fotra, ale naopak), to bych jim taky odpustil. Ale nudný questy (1 byl docela zajímavej - za 15 hodin hry), generický npc, 4 možnosti v dialozích, většinou ve stylu ano, ne, možná, sarkasmus, nelogičnosti a hlavně totální dokurvení vývoje postavy odstraněnim skillů a traitů (hlavně, že si můžu půl hodiny nastavovat velikost uší), to jim odpustit nedokážu.
Jasně, najde se pár dobrejch prvků, vylepšování zbraní je fajn, bouchačky se daj vážně změnit k nepoznání a spousta jich má pěknej DIY vzhled. To samý vylepšování osad. Někdo konečně našel využití pro veškerej junk a to dokážu ocenit. A jen tak se courat krajinou má svoje kouzlo - stane se vám, že cestou za questem si řeknete "copak asi může bejt támhle" a nakonec na místo určení ani nedojdete - ale to může bejt daný tim, že questy stojí za vyliž.
Abych to nějak shrnul, kdo chce bejt post-apo kombinace Bořka Stavitele a Přemka Podlahy, bude z Falloutu 4 nadšenej. Ale já to hraju jenom proto, že čekam, jestli se to nějak zlomí. A asi už moc dlouho čekat nevydržim. -
A přitom taková blbost...