-
já si F3 koupil ve speciální edici kvůli kufříku na svačinu a boblehead figurce, ale když už k tomu byla i ta hra *1*
-
Normálně ty dnešní hry hry nechápu. Vlastně ani ty přehypovaný dřívejší. Hraji Fallout 4 a jelikož Bethesdu nehodlám podporovat, i tak jsem si hru musel koupit. Ve hře je spousta nelogičností. Například někdo nechal na silnici power amor. Trochu mi to připomíná dřívější přehypovaný propadák Half Life. Člověk nevěří, čeho jsou všichni vývojáři schopni. Evidentně nejeden platově podhodnocený designer se zřejmě snažil hru sabotovat a vytvořil architektonicky naprosto nelogický výklenek na chodbě. Zatímco všichni kolem umírali, zde, v místech magie, si nejeden člen ochranky odložil zbraň i se spoustou munice. Celé patlanici pobíhajících vědců s vojáky a mimozemšťany korunil naprosto de**lní příběh. Hlavní hrdina cestuje, jako každý den, do práce přes celou nevadskou poušť a téměř prošvihne důležitý vědecký pokus, který nečeká ani na na snídani. Do očí bijící byl vojenský ninja s noční vizí, který se po vzoru japonských samurajů vrhá do soubojů s kuší a omezeným počtem nábojů a vojáci, kteří po odpálení přehrady čistí chodbu po chodbě, než aby to celé zavalili.
Rozhodně 2/10 a pokud se vám líbí Fallout, doporučuji nekupovat. Jinak vám rodiče daj na tlamu a babička zavrhne. -
ruční granátomet mi na vyčištění tábora legionářů se skillem 10% přijde jako ideální zbraň, s tim se ani nemusíš moc trefovat *1*
-
nejlepší jsou slabomyslní jedinci typu Del, Veskoslav atd. kteří mají potřebu řešit nějakých pár tisíc hodnocení na MT, kde je největší sbírka ruských trollů a obecně fanboys a haters. Navíc co to je třeba 7000 tisíc hodnocení u Last of Us, když Fallout si jen na Steamu koupilo 1,2 milionů lidí, další miliony na konzolích. Vypovídají hodnota trollů na MT či steamu je nulová. Až bude mít Metacritit 500 000 hodnocení jako IMDb, pak dejte vědět...
Navíc průměrná hodnocení většinou znamenají naprosto hooovno. Např. většina Harry Potterů je lépe hodnocena než jakýkoliv Pán Prstenu na Goodreads. com a to je Harry Potter neskutečný brak. -
Jo, tipuju, že si nevsiml questu na zdroj *4*
-
Já si nemyslím, že bychom se zase dočkali dalšího Falloutu od Obsidianu. FNV byl prakticky překopaný Van Buren... Oni v té hře chtěli ukázat, jak zhruba měl vypadat původní Fallout 3 od Interplay a povedlo se jim to. Teď už nemají potřebu cokoliv dokazovat. F4 bude úspěšný a je jedno, jak kvalitní hra to je. Většina jeho majitelů jsou beztak casual hráči, kteří se nedostanou dál než do třetí lokace, budou ale mít pocit, že hráli něco výjimečného a neskutečně promakaného (podle jejich casual měřítka *1* )
-
Tak určitě. Dát na začátek power armor a parače, nějak nechápu, proč. Pro příběh to není nic důležitého. Těžko říct, co tím autoři sledovali.
-
Ano, dobře jsi to pochopil. To, že to je 3D by nevadilo, ale ten realtime je v tomto případě problém. A to já skousnout nedokážu. Ne, když jde o Fallout. Kdyby šlo o nějakou novou sérii, tak by mi to také vadilo, ale ne tolik. Kdyby z Fallout udělali čisté FPS, tak bych také nadával na to, že Fallout byl vždy RPG, ale aspoň by to bylo dobré FPS a bavil bych se při tom. Ale když udělali Fallout, který je špatné RPG, tak to prostě neskousnu. Ale jak říkám, u New Vegas se mi líbil ten hardcore mod, tady se dost těším na ten crafting. Jedině trojka neměla nic, co by mě nutilo se k ní vrátit.
-
Ono je tato přehypovaná hra, několikrát předem zmiňovaná na hru hroku opravdu takový výkal? *8*
-
Takže pokud jsem to pochopil. Tobě vadí, že různé staty a čísla nemají na tvoji postavu tak zásadní vliv jak by sis představoval ?
Tady je podle mě problém už v tom, že to je 3D+realtime a míření a zásahy v podstatě zajišťuješ ty a né jako dřív všelijaké výpočty a "hody kostkama" v pozadí.
Nevim no, ale tohle pro mě nikdy nebyla definice RPG. Pro mě byl vždy hlavní ten "role play". *4*
No a co se týče modů tak se o dost ochuzuješ. *1* -
Já chápu proč se ti NV líbil. A to co jsi napsal je pravda. Questy byly dobré, postavy také (Pan Kýválek je naprosto dokonalá postava). Svět už tak moc ne. Docela mne iritovalo, když jsem šel po nehostinné pustině a neustále na mne útočili všelijací lidé, atd... Ale co mě štvalo nejvíce bylo to, že to prostě už není RPG. Není možné abych po několika hodinách hraní ustřílel supermutanta s pomocí obyčejné kulovničky. A není možné abych vystřílel celý legionářský tábor pomocí ručního granátometu i přestože mám skill asi na 10%. To prostě nejde. Ale má to své kvality, to uznávám a to je taky důvod proč si to zahraji znova (bez modů, ty v žádném případě nepoužívám).
-
vzhladom na to ze z f3 sa odhadom predalo takmer 13 milion je dost pravdepodobne ze mnoho ludi na to spomina s laskou
-
Tak to ti upřímně závidím. (Bez jakýhokoliv sarkasmu nebo ironie.)
-
Hmm zvláštní nejspíš se to u každého liší mám nahráno cca 11 hodin a mel jsem jen dva grafické bugy a jednou mi nesli otevřít dveře
-
Fakt ? Mně teda NV a F3 přišlo jako nebe a dudy. Hlavně co se týče světa/questů/postav/game designu.
No a pokud se na NV chystáš, tak rozhodně navštiv New Vegas Nexus a mrkni po nějakých modech. Myslím, že jich tam pár najdeš co ti zpříjemní zážitek. -
Když tam dopíšu, že jsem to myslel po "herní" stránce a né "technické". Udělám ti tím radost a usneš dneska v klidu ?
-
Kdo by to byl tenkrát řekl, že budeme ještě s láskou vzpomínat na Fallout 3 *4* *8*
-
Tak, ono ani to New Vegas nebylo nic moc, ale díky hardcore modu se to dalo. A i když na tu hru hodně nadávám, tak mám v plánu si ji zahrát ještě jednou a s chutí. Takže, kluci a holky z Obsidianu by stejně Fallout nezachránili, ale aspoň by se o to pokusili.
-
mám z toho podobnej pocit, říkám si, příšernej interface o ovládání, bugy, špatnou optimalizaci, rozplizlý textury a pastelkový barvy, to všechno pořešej patche a mody, ale to že je v to základu nudná a nezáživná generická hra, to žádný mod nezachrání
-
Kromě problémů s kompatibilitou na nových systémech jsem ve starých Falloutech narazil pouze na 2 bugy. V dvojce, když jsem byl v nějaké základně, kde byly věžičky a přestože jsem všechny ve svém okolí zničil, tak mi hra nedovolila ukončit bojový režim, než jsem zničil poslední věž na opačné straně mapy. A poslední bug, který jsem zaregistroval byl jak v jedničce, tak ve dvojce. Když jsem během boje uložil hru a potom ji naloadoval, tak občas hra prostě ignorovala, že mám být na tahu a můj tah přeskočila. Ale to je co se týče bugů vše. V nových Falloutech jsou bugy na každém kroku. A to jak grafické, které ještě dokážu tolerovat, tak i herní, které už tolerovat nedokážu.