Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Preed
    Dobre video, len teda ma definitivne utvrdilo v tom,ze to len tak hrat nebudem,citat recenziu je jedna vec ale vidiet ten strasny crafting ktory bol uz v DA:I, otrasne UI a potvrdenie toho, ze skladba uloh je ako v DA:I, no depresivny zazitok pre mna a kolko do toho nadrbali penazi, 5 rokov to trvalo a vzniklo toto.
  • teda, čekal jsem že Bloodborne dostane nářez, ale ne takovej, Zaklínač ho vypráskal jak haranta, lol
  • Zaklínač 3 má 8x víc GOTY než Bloodborne? Tak to je vtipné, 8x lepší hra takovou dominanci jsem ani nečekal *1*
  • Paulcz
    Trošku to připomíná turecký hvězdný války, ale to je jinačí klasika! :)
  • https://www.youtube.com/watch?v=nPOlAPsazHs
    *1*
  • Pechacku V., prosim, nedelej zadny "pfffff" a odpovidej normalne, Dik:)
  • Zapomněl sem:
    Fallout 4 - 59 GOTY

Západ má holt nejlepší hry.
  • Zelda 97%, Nier 89%, Nioh 88%, Resident Evil 86%, Yakuza 0 84%

Hodně limitovaný žánrový záběr. Pokud člověk nehraje mlátičky a není fanda Zeldy a japan stylu, tak si moc nezahraje.

*6*
  • Zaklínač 3 - 251x GOTY
    MGS5 - 29x GOTY
    Bloodborne 31x GOTY

I kluci z Platinum přiznali, že po hraní W3 byli zdrceni jeho kvalitou že na chvíli v úžasu přestali dělat na svém Nieru. Nikdy bych nevěřil, že to Poláci takhle natřou hernímu světu, včetně japonců...

*6*
  • Tak já dorazim, až bude zas nějaký setkání čtenářů games.
  • Tak tohle bych chtěl viděl někdy ve skutečnosti *15*
  • Nevite nekdo, jestli je ve hre level scaling, respawn nepratel, surovin, predmetu, lokaci a nebo repetetivni questy? To ja nerad : ) Dik
  • Rimmera na ně!
  • Jop, je to trochu otravný. A to řikam jako transsexuální romský gay.
  • Sieg!
  • Něco jako "I am hned zpět". To jsem slyšel jednou a musím uznat. Je to dokonalý. *1*
  • Luckiller
    jsi neslyšel? SSáský účesy jsou v módě. Tak načesat ofinu, oholit spánek s týlem a natáhnout kraťase na kšandách. *5*
  • Luckiller
    "czenglish je life, czenglish is láska"
  • Triggered!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit