Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jinak to nevidím. A to říkám jako privilegovaný běloch.
  • 89% je devítková záležitost. Je mi MT u zadku, ale líbí se mi, jak to nervuje zdejší komunitu *15*
  • To byl jen příklad úspěšné hitovky, mohu jmenovat mraky dalších devítkových her, proti těm tvým osmičkovým Nierům a Niohům, zkrátka, 8/10 dneska neni žádná velká hitparáda a to těch 100 milionů fanatických japonců určitě klikalo na meta hodnocení jak o život, inu, nepomohlo to

Jinak Witcher 3 vs MGS o 1%? Takže obě skvělé hry, MGS možná o vlásek lepsí, obě daleko před nějakým Niohem, ok, s tim souhlasim
  • Proč sem vynervovaný trolíku taháš Zaklinače? Nějaké duševní problémy tahat sem dva roky starý titul. Nevím, klidně si tvoji definci mysli, v tom případě je MGS V(93%) než Witcher 3 a s tím já třeba souhlasím.
  • Když se chceš držet Metascore, je trochu smutné, že jediná Zelda se z tebou jmenových her vyšplhla přes 9 průměr a to si kvůli ní musíš koupit zvlášť konzoli, když to srovnám např s dva roky starym Witcherem 3 (metascore 92) nebo DLC Blood and Wine (taky 92) dle tvé vlastní argumentace tedy tvrdiš že Witcher 3 > Nioh, Nier, Yakuza, Resident Evil a víš co, tentokrát s tebou i souhlasim *1*

Zelda je to určitě dobrá hra, ale animace pohybu Linka jsou zkrátka horší než u postav v Andromedě, tak proč to kritizovat jen u jednoho?
  • promiň Yakuza 0 má 85%.

BTW Nioh v Levelu 5/5, Yakuza 0 v Levelu 5/5, Horizon 5/5. Dominance Playstation neskutečná.

Jinak animace Zeldy jsou samozřejmě kouzelné *14*
  • dominance a animace jsou dvě různé věci ty ťuňťo, i když obě slova končí na "ce" *15* *15*

fakt mi nepřijde fér, že každý kritizuje animace pohybu postav a obličejů v Andromedě a u Zeldy se to nezmiňuje, i když Zelda to má objektivně horší, když už kritizovat, tak u obou žejo

a přestaň sem prosím už pastovat ten seznam veskrze průměrných japonských mlátiček, stejně jako zcela irelevantní výsledky z metacritics, jen se tu zas ztrapňuješ
  • Už nebreč, japonská dominance je neskutečná. Zelda 97%, Nier 89%, Nioh 88%, Resident Evil 86%, Yakuza 0 84% atd.
  • teď to schytám, ale ty hatované animace postavy v ME: Andromeda mi přijdou 100x lepší, než v té nové 10/10 Zeldě, o animaci obličejů ani nemluvě. Někdo to říct musel, sorry jako
  • Vašku pro příště používej náš mateřský jazyk místo kombinace angličtiny a češtiny!Když se neumíš vymáčknout česky a plácneš do toho angličtinu tak to je fakt příšerný!A taky občas mluvíš moc rychle a k tomu huhňáš!Ber to jako konstruktivní kritiku nikoli jako nenávistný komentář!
  • Souhlasim s tebou. A to rikam jako konzervativni neonacista.
  • Zřejmě se to odehrává v budoucnosti, ve které došlo k oné genocidě bělochů, po které volal ten známý vývojář.
  • ze zvedavosti jsem se na to podival aspon na zacatek, protoze nekde v komentech v clanku tady na webu byla kritika pohybu a... Ano, pohyb postav je divny. Na zacatku jak tam pobiha ta zenska postava. Mezi rozbehem a zastavenim, ten pohyb ustava jakoby ze setrvacnosti a proste divne, jako kdyz vezmete figurku s volnyma kloubama (ruce na "provazcich" nebo jak to popsat), tocite za hlavu kolem osy vlevo a vpravo, pak ji zastavite a figurce jeste litaji ruce sem a tam. Pred rozbehem se postava ve hre divne predkloni a pak se rozbehne. Proste me to pobavilo :-)
  • kostejnesmrtelny
    *16*
  • *15* Samozřejmě, že v hře :)
  • ta hra je očividně dělaná pro hispánce, černochy, asiaty a sexuální minority. A to říkám jako liberální člověk.
  • Jo počkej.. ty myslíš ve hře! *1*
  • Njn, Smutný se k tomu aspoň slušně oblík
  • Proč tam mají všichni tak de*ilní účesy? To je přehlídka extravagance nebo co? Jako u vojáků tohle....Díl od dílu se to zhoršuje. Je tam rozkaz nařídit posádce aby se laskavě ostříhala a přestala vypadat jak něcosexuál z mola?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit