Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • " BTF " Lol.
  • Trva to o neco malo dele, ale to nemeni nic na tom, ze gamepad nic nesimuluje.
    Je to uplne jiny princip, ale to je na tebe asi moc slozite. Uz jsem ti jednou vysvetloval.
    S gamepad jsi jako zdrogovany, opily. Takze ano, simulujes tim zdrogovaneho opileho vojaka.
    Vem si do ruky pusku a uvidis jak se bude rychle otacet. A ty svoje moudra si bez psat na nejaky konzolacky kinder server, tady to nikoho nezajima.
  • Jack1947
    Cože? nechápu ja jsem hrál chvíly... Co z Leveliu když po betě beztak už na to asi zapomenu.
  • jenže než se otočíš v reálu, tak to trvá déle než když pohneš myší o pár milimetru/centimetru. Prave tuhle prodlevu simuluje gamepad. Nebo by mneli mít strílečky napevno sníženou citlivost myši tak o 100%.
  • Pockej az Order vyjde, pak hodnot.
    A fakt srovnavas otevrenou multiplayer hru s koridorem jako Order? Nehlede na to ze Hardline jede 60FPS jako prd. Paneboze co sem chodi za lidi, tohle nemuze normalni clovek prece napsat.
    Tim se nijak Hardline nazastava, jenom me zaujal tenhle komnetar ktere je uplne mimo.
    Order a 30 FPS plus pruhy, to bude teprv zazitek :-D
  • Dnes prijde mlada,tak ji to necham ohodnotit,bt4 ji hodne bavil.Tak to necham na ni,ale uz ten rap ji odpudi,a celkovi rychle a zbesile styl.Aspon kdyby tam hrala naka tvrdsi muzika,treba sonic sindikate,nebo slipknot ,ale poblazneny rap v mexiku?Sileny.
  • Jabych udelal BTF z valky sever proti jihu.To by byl masakr!Jenze tam byli zvirata,ne tanky,takze by to bylo asi dost brutalni.
  • Tohle je problem pc!Nabouchany krap,z typem techto her!Tak kde je ta top grafika pc?Ja tu betu mazu,a jdu spatky nainstalovat killzone shadow fall.Porad cekam na nakou exluzivku,na pc,kde bude grafika jak v order1886,realisticke spracovani,vlasu,obleceni,zbrani.Ne jen stara grafika s lepsim vyhlazovanim.Porad je to proste kresleny,zadna realita dreva,kovu,obleceni,jak v order1886 .Jen ta bouchacka v order1886 ma tolik polygonu,jak cela mapa v bt4.Radsi odchazim,nechci flame,utipnu to zavcasu.
  • Jinak,mate pravdu,tohle moli dat jako dlc do btf4,a mozna by to bylo i hezci,atd.Ale je to beta,treba cela hra prekvapi.
  • Jestli ti nabehne zaklani menu,tak ti na pozadi v profilu bezi jeste procenata,me to na ps4 nepustilo dal nez do option,pak jsem si vsimnul tech procent v profilu a bylo jasno.Nedriv jsem mel 25%pak 73%,pak 93%a pak 100%a uz to nabehlo.
  • Z Btf planery prosim ,v souhvezdi EA.
  • Hraju na ps4,a konecne muzu rict,ze je to rychlejsi i na bambulich!Asi nejlip udelana hra na bambule,a je to odost rychlejsi v pohybu.Je videt,ze nektere mapy jeste nejsou dodelane,treba prepadeni banky.Jeste jsem hral conqvest,ten me hodne bavi,nic jineho nehraji,ani v btf4!Je to proste nej!Libi se mi i zmena pocasi,jak btf4,muze to hodne zasahnout do deje,sniperi maj problem!Zatim jsem docela spokojenej,takovej conter strike.Jeste vylepsit rizeni aut,motorek,ztim nic moc,jsem teprv na zacatku,nemam moc zbrani,tak nemohu posoudit vyvazenost a hodnotu danne zbrane,jinak conqvest me docela prekvapil,a neni to zas tak hrozne jak se pise.Valka trochu jinak no.Jinak co me fakt vadi,je ten rap!Je evidentni ze tato hra je spis mirena na Usa,nez na evropu,je to docela v te hre citit.Evropane spis zustanou u btf4.Je to pronas takovi prirozenejsi,nez styl rychle a zbesile.
  • Nerealny je prave gamepad. Mys je jako bys mel v ruce zbran(ukazujes na cile).
    S gamepadeg mas nejakou dalkove ovladanou zbranovou platformu, kde regulujes smer a rychlost otaceni. Platformy se taky v realu ovladaji packama. Takze to neni vuberc realny. Realne by to bylo u WOT.
    Neplet si jednoduchost s realnosti.
    Podle tvoji logiky by bylo realnejsi hrat sporty na klavesnici, protoze se hure ovladaji.
  • "Nerealnému ovládáni pomoci myši" a "na ovladači na který je hra optimalizovaná" btw z které planety si k nám doletěl ? a headshoty z otočky se na téhle planetě dávají, když ti 2 metry před ksichtem vypálím z M16 věř nebo ne i poslepu ti dám headshot
  • 27 level, rubačka jak svině, btw hrál si do 7 levelu ? vždyt to je 10-20 minut :))) si to představuji jak si tam běhal, :))) nasraný na celý svět ...
  • Jack1947
    Chrome je zvláštní, když ti to neukázal. Že potřebuješ ten plugin. MNě to příjde podobné jen s osvěžením že je to ted více rychlejší akce.
  • Už to funguje, musel sem stahnout na chrome storu battlelog :) a je to teda nic moc. BF 3 mě baví víc
  • Jack1947
    Má ti najet battleslog potom si nahrát ten plugin a hurá do akce... musel jsem si reinstalovat Origin pak mi to už najelo. Když tedy nepočítám že hra nebo origin vytězuje celkem solidně cpu. *7*
  • Dobře řečeno. Čekám hate.
  • To sem zkousel. I odinstalovat a znovu nainstalovat. Nic. Doufam ze se neco objevi na googlu. :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit