Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme multiplayer betu střílečky Battlefield Hardline
3.2.2015 | Redakce Games.cz
87 příspěvků
-
Možná spustit jako správce?
-
Takže jsem si zahrál, do 7levelu... všechny 3mody z čehož ten 3tí klasický conquest bude asi nejhackovanější prostě velká mapa a hle už se objevil nedub neboli známý jako Spawn killers že pár blbců neobsazuje motel ale místo toho pobíhá a čeká kdy se tam objeví policisté... ty jim většinou skočí do pasti. No ale taky jsem jich pár vystřílel. Líbilo se mi že jsou i někteří hráči co umí ovládat hezky vrtulník takže jsem předtím udělal pár asistencí a taky nějakého zabil jo zničil jsem cisternu.
Jinak je to rychlé a jak řikám camping/hacking tam bude né že ne je všude a tady je to jak na dlani. Mapa Sandstorm Hotwire mod nic moc zaměřený na vozidla s tím že jste víceméně sami ostatní někde utíkají + jednomu že mne oživil. Tak díky tomu jsem zlikvidoval asi 8kempíků.
Heist asi nejnudnější varianta a ne neopdobná těm z BF3 kdy se např válčí o určitý kus, tady zase se přetahuje policie se zločinci a ty se snaží ukořistit lup a zmizet s ním. Tam jsem hrál 2hry a docela otravné... hodně jsem se naumíral. Njn matchmaking prostě nemůže být dokonalý.
Zkažené byly asi jen 2hry jinak ostatní vyhrané... na Heist se musí člověk trochu naučit tu malou mapu, nejsou tam vozidla ale jsou tam možné cesty nebezpečí, plus mne zabil sniper na střeše.
Je jasné že ač se to snaží být pomalejší, na mně to je stále celkem rychlé chaotické- vím že COD atp je ještě rychlejší ale tohle mi nesedělo no není to typ hry pro mne a hrát pouze ten mod Heist je myslím zase promarněná koupě. Radši COD. Jinak to tak hrozné není no. Nic noového taky ne no. -
Uz sem projel google. Nikde nic jsem nenasel
-
Nic nemam koupeno. Je to free beta. Takze si poznamky nech :-)
-
na pc je to moc ryhle, takova nerealisticka hopsanda (headshoty z otočky atd). je to diky nerealnemu ovladani pomoci myši. Ale zkuste si to na ovladači na ktery je hra optimalizovana a hned se z toho stane skoro simulace policisty. za mne prijemny nastupce SWATu a rainbow Six raven shield.
taky si myslím že single player hrave nakope GTA do... -
Sestava je v pohodě. Ale tady se ptát je zbytečný. Zkus na nějakým specializovaným fóru.
-
lol ty si taky mudrc co? A dotoho natom odkazu zadnej koment od nikoho kdo si riká "fak" neni, takze si tam psal jako nekdo jinej než tady. Každý máme své dny, asi...
-
dobře ti tak, hlavně že máš nakoupeno od í ej, tak enjoy!
-
Nevíte co s tím? stáhnuto přes origin. nainstalováno, když to spustim tak se nic neděje, nic nenaběhne. Mám GTX 660, 12GB RAM, i5 2.8GHt 4core, myslim, že sestavou to nebude *9*
-
Ale samozřejmě Jaromíre, že vím...třeba to, co předváděl předseda strany nejlidovější, téhož času Jirka Paroubků s literárním skvostem své nejdražší zlatokopky...jen se mi popletla v reakci slovíčka
-
Mam vsetko na max a miesto lietania castic... piesku to hlavne namaxuje Blur, cize rozmaze obraz.
Naozaj slabota.
A niesom ziadny hater BFka, mam vsetky okrem 2142 :)
Takze nemam dovod klamat, pisem len svoju skusenost. -
Zabila to taky komunita a rozdělení komunity díky Premium.
BF nebyla masová hra. Měla k CoD hodně daleko a bylo to dobře. Pak si v EA řekli, že ctějí mít maximální zisky a že teda vydají odnož CoD. Vyšlo jim to a zisky měli opravdu větší. Jenže zničilo to původní hratelnost série a zbytečně smazalo většinu rozdílů mezi CoD a BF. Tak tu teď máme dvě v podstatě totožné série. Podobně se to stalo u Medal of Honor, ale tam jim ty zisky nějak nevyšly. -
Pripada mi to jako takova chaba naplast za v lednu nevydany GTAcko :D
-
Snad jen s tim rozdilem, ze BC2 sem mel jeste otevrenou hubu...
-
ten BF je už od BAD COMPANY 2 pořád stejný *1*
-
Jj mám Ps 4 herní pc by mě stálo docela ranec a k vůli pár hrám to nemá smysl na víc hromada kámošů má PS 4 tak je to pro mě lepší
-
Máš slabší pc a jestli máš na ps4 bych neřešil pc verzi
-
Tak nevím grafika horší, než BF4 v trailerech hra vypadá mnohem lépe, takže docela zklamání.
Ovládání aut tragédie, ale chápu je to jen beta.
Hrál jsem to na PS 4, tak nevím jestli to mám vůbec na Pc stahovat quad core 2,4 560ti 1gb, 4 gb ram. -
Tak jsem vyzkoušel a musím říci že ne...má to jednoduše všechny neduhy podobných her. Nevím kde tam je ta rychlost, když spíše se jedná o chaos a kempení (HEIST). u módu HOTW'IRE je zase problém ovladatelnost aut....Tudíž tomuhle opravdu říkám ne.
-
poustni boure - ze se jen rozmaze obraz, tak to neni pravda, Sam jsem videl, jak to poslalo dolu helinu, Takze laskave nelzi.