Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Princ.Jablon
    Božínku...tak jestli todle neni přeskinovaný BF4 tak už nevim co označit za pouhý přeskinování a zatímco v tom BF ten chaos dá omluvit válečným běsněním (velkoměsta s mrakodrapy přeci jen nejsou ve světě pod útokem každý den) tak tady to vypadá tak neskučně hloupě, že první co by při takových jatkách zlodějů s fízly nastalo by byl příjezd národní gardy a regulérní BF5

Todle si i to EA mohlo odpustit, protože tendle titul je ztělesněním "pračky na prachy"
    • Jsi si jistý, že víš, co znamená "prát prachy"....?
      • Ale samozřejmě Jaromíre, že vím...třeba to, co předváděl předseda strany nejlidovější, téhož času Jirka Paroubků s literárním skvostem své nejdražší zlatokopky...jen se mi popletla v reakci slovíčka
    • I poslední CODka jsou jenom přeskinované COD 4.
      To samé i Assassin's Creed od dvojky jsou v podstatě jenom DLCčka. Black Flag sice byla změna, ale ne zábavná.
      • No AC bych za pouhá DLC nepovažoval. Přecijenom nové díly mají velké mapy a docela dost obsahu.

CoD je pořád kopírka předchozích dílů, ale lidi to tak berou a kupujou to s tímhle vědomím. CoD koupit za plnou cenu ani náhodou, ale někde ve slevě jako oddychovku a pro zahrání většinou celkem dobrého single playeru proč ne? SP mě u CoD nikdy nezklamal, zatímco v BF byl SP naprosto tragický.
      • Black Flag žádná změna nebyla, alespoň co se týče herních mechanik, animací, úkolů atd. Jen místo assassína tu byl pirát-assasin... *6*
      • Princ.Jablon
        To já ale samozřejmě nerozporuju, a také nejsem příznivcem ani jedné tebou uvedené série...ale CoDku to každý vyčte a u BFka čtu cosi o tom, že to není pouhý přeskin...a policista s RPGéčkem, padákem a podobný stupidity mi opravdu nenakecá to, že to není obšlehnutej BF do posledního herního mechanismu i kdyby tam přidali herní mód "zastřel si svého 11 letého niggu s plastovou pistolkou"
  • Už teď je jasný, že tuto záležitost úplně vynechám.
  • Chim
    Díky za každý gamesplay který uděláte ale... Je přece tolik jiných zajímavých her a vy vyberete takovouhle povrchní "srágoru" *9*
  • Už od začátku mě to přišlo jako nějaká fanouškovska modifikace.. Ale teď když to vidím tak si říkám, že kdyby to byla fanouškovska modifikace tak by to vypadalo mnohem lépe
  • Vypada to jako chaoticka hovadina. Ja chci normalni vojensky, nezabugovany BF.
  • sugyn
    Tak jsem to zkusil. Po dvaceti minutach kicked by punkbuster, reason punkbuster.
    • Punkbuster dělal problém u každého battlefieldu, co jsem kdy hrál. Koukám, že se drží tradice... *4*
    • To se tak stává, když neumíš ani instalovat ;) Jsi asi první člověk, od kterého slyším, že mu hra spadla nějakým způsobem.
      • sugyn
        Fanboy alert.
        • Spíš hater alert, jak se na tebe dívám ;)
  • Ta grafika je snad horsi jak v BF4... Visceral games, do ceho jste to jen dali dusi *1*
  • Nasralo mě to natolik, že jsem musel zase dohrát CoD 1.
  • Bohuzel to pusobi jako mod do BF4, skoda ja sem se na to docela tesil, ale ocekavani zustala nenaplneny. Pro zacatecniky v serii to ale muze byt pecka.
    Ja bych chtel BF2 v novym enginu a s lepsi fyzikou.
    • Dvojka byla super, ale podle mě jí trojka trumfla. Když už něco předělat, tak BF 1942. To téma WW2 je poslední dobou na poli 1st person stříleček docela opomíjené. Vštšina těch her se dělá spíš pro masy a děti raději kalacha, než mosin nagan. Je tu sice Red Orchestra 2, ale přiznám se, že už je to na mě docela hardcore zážitek, kde už mě ta hratelnost a ovládání moc nenaplňuje.
      • Dvojka měla podle mě lepší mapy a pořád byla dál od CoD než trojka.

Za vyzkoušení možná stojí Heroes and Generals (je na Steamu, v betě, zdarma). Já ještě nezkoušel. Je to ale z WWII, dají se tam řídit vozidla atd.
  • ten BF je už od BAD COMPANY 2 pořád stejný *1*
    • Shaker
      Snad jen s tim rozdilem, ze BC2 sem mel jeste otevrenou hubu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit