Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme multiplayer betu střílečky Battlefield Hardline
3.2.2015 | Redakce Games.cz
87 příspěvků
-
Zaručený recept na úspěch: DICE/EA, vraťte se ke kořenům série. Vemte si Battlefield 1942. Udělejte ho v moderní podobě v novém enginu DICE. Vynechte ultra cool hudbu plnou praskání a vraťte se ke krásné hudbě ze skutečných battlefieldů. Vyházejte všechny herní módy, co do Battlefieldů nepatří. A nakonec přislibte vydání plnohodnotného datadisku z Vietnamu. Na vydávání předražených map packů se vykašlete. Myslím, že na tohle by hráči slyšeli a hlavně by i ti mladší poznali, co to je Battlefield, že to není jen Call of Duty, kde se dá jezdit s vozidlama.
Gamesplay ok, ale pozor na ty zvuky. Taky to jedno zařvání mě skoro udělalo hluchým. Jinak ale díky za solidní ukázku ze hry (kterou si ale stejně asi nezahraju). *3* -
-
Poučení by si měla vzít série Medal of Honor. Snad není nadobro uložená k ledu... Medal z druhé světové pro mě nesla známku kvality a všechny jsem dohrál a bavily mě. Nový MoH by mohl být konkurence oproti COD: World War II ( Ano, bylo oficiálně oznámeno ) jako za starých časů. Stále si myslím, že Medal je kolébkou všech těchto stříleček jako je COD, BF atd...
-
Jo a proboha vykašlete se na zbytečný single player. Neumíte ho. Poslední BF měli naprosto otřesný SP. Ta série byla vždy o MP!
-
-
posledni vf meli naprosto vyborny singleplayer, ktery se skladal z kratke a naprosto dostacujici akcni jizdy. Vyborne.
-
-
-
Tak odehrané cca 3 hodiny s modem jak se vykrádá banka a zatím celkem překvapení :) ale je to opravdu hodně o lidech, když je dobrej squad jde to jak po másle, když solisti tak je to pomalu nehratelný :) mody s autama sem ještě nezkusil, ale za mě to má zatím rozhodně +
-
Nevíte co s tím? stáhnuto přes origin. nainstalováno, když to spustim tak se nic neděje, nic nenaběhne. Mám GTX 660, 12GB RAM, i5 2.8GHt 4core, myslim, že sestavou to nebude *9*
-
-
Jestli ti nabehne zaklani menu,tak ti na pozadi v profilu bezi jeste procenata,me to na ps4 nepustilo dal nez do option,pak jsem si vsimnul tech procent v profilu a bylo jasno.Nedriv jsem mel 25%pak 73%,pak 93%a pak 100%a uz to nabehlo.
-
Má ti najet battleslog potom si nahrát ten plugin a hurá do akce... musel jsem si reinstalovat Origin pak mi to už najelo. Když tedy nepočítám že hra nebo origin vytězuje celkem solidně cpu. *7*
-
-
Už to funguje, musel sem stahnout na chrome storu battlelog :) a je to teda nic moc. BF 3 mě baví víc
-
-
Chrome je zvláštní, když ti to neukázal. Že potřebuješ ten plugin. MNě to příjde podobné jen s osvěžením že je to ted více rychlejší akce.
-
-
-
Sestava je v pohodě. Ale tady se ptát je zbytečný. Zkus na nějakým specializovaným fóru.
-
-
Uz sem projel google. Nikde nic jsem nenasel
-
-
Možná spustit jako správce?
-
-
To sem zkousel. I odinstalovat a znovu nainstalovat. Nic. Doufam ze se neco objevi na googlu. :-)
-
-
-
-
dobře ti tak, hlavně že máš nakoupeno od í ej, tak enjoy!
-
-
Nic nemam koupeno. Je to free beta. Takze si poznamky nech :-)
-
-
-
Povedený Bf, pěkná grafika,hratelnost, je tam toho docela dost na betu, těším se až to vyjde, hw nároky sou super , vše ultra,full hd,2x-msa, to vše na r9-270x ... není co dodat, jenom sehnat přísti měsíc 2 litry bez premium to není ono :)))
-
Pripada mi to jako takova chaba naplast za v lednu nevydany GTAcko :D
-
na pc je to moc ryhle, takova nerealisticka hopsanda (headshoty z otočky atd). je to diky nerealnemu ovladani pomoci myši. Ale zkuste si to na ovladači na ktery je hra optimalizovana a hned se z toho stane skoro simulace policisty. za mne prijemny nastupce SWATu a rainbow Six raven shield.
taky si myslím že single player hrave nakope GTA do... -
-
Nerealny je prave gamepad. Mys je jako bys mel v ruce zbran(ukazujes na cile).
S gamepadeg mas nejakou dalkove ovladanou zbranovou platformu, kde regulujes smer a rychlost otaceni. Platformy se taky v realu ovladaji packama. Takze to neni vuberc realny. Realne by to bylo u WOT.
Neplet si jednoduchost s realnosti.
Podle tvoji logiky by bylo realnejsi hrat sporty na klavesnici, protoze se hure ovladaji. -
-
jenže než se otočíš v reálu, tak to trvá déle než když pohneš myší o pár milimetru/centimetru. Prave tuhle prodlevu simuluje gamepad. Nebo by mneli mít strílečky napevno sníženou citlivost myši tak o 100%.
-
-
Trva to o neco malo dele, ale to nemeni nic na tom, ze gamepad nic nesimuluje.
Je to uplne jiny princip, ale to je na tebe asi moc slozite. Uz jsem ti jednou vysvetloval.
S gamepad jsi jako zdrogovany, opily. Takze ano, simulujes tim zdrogovaneho opileho vojaka.
Vem si do ruky pusku a uvidis jak se bude rychle otacet. A ty svoje moudra si bez psat na nejaky konzolacky kinder server, tady to nikoho nezajima.
-
-
-
"Nerealnému ovládáni pomoci myši" a "na ovladači na který je hra optimalizovaná" btw z které planety si k nám doletěl ? a headshoty z otočky se na téhle planetě dávají, když ti 2 metry před ksichtem vypálím z M16 věř nebo ne i poslepu ti dám headshot
-
-
Z Btf planery prosim ,v souhvezdi EA.
-
-