Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme multiplayer betu střílečky Battlefield Hardline
3.2.2015 | Redakce Games.cz
87 příspěvků
-
Tak nevím grafika horší, než BF4 v trailerech hra vypadá mnohem lépe, takže docela zklamání.
Ovládání aut tragédie, ale chápu je to jen beta.
Hrál jsem to na PS 4, tak nevím jestli to mám vůbec na Pc stahovat quad core 2,4 560ti 1gb, 4 gb ram. -
-
Máš slabší pc a jestli máš na ps4 bych neřešil pc verzi
-
-
Jj mám Ps 4 herní pc by mě stálo docela ranec a k vůli pár hrám to nemá smysl na víc hromada kámošů má PS 4 tak je to pro mě lepší
-
-
-
Tak jsem vyzkoušel a musím říci že ne...má to jednoduše všechny neduhy podobných her. Nevím kde tam je ta rychlost, když spíše se jedná o chaos a kempení (HEIST). u módu HOTW'IRE je zase problém ovladatelnost aut....Tudíž tomuhle opravdu říkám ne.
-
Tuto hru nemali vydavat pod znackou Battlefield.
A bol by mensi hate :D Ale ano ten hate je zasluzeny.
Grafika je horsia ako v BF4. Prvu mapu som hral sand storm Conquest a mal som pocit DLC do BF4. A ta pustna burka ked dojde... len sa rozmaze obraz. Ale vcelku sa strielalo fajn.
Potom mod na vykradanie trezora, Heist. Tiez vcelku fajn hratelne, ale ziaden super zazrak.
Najvatsie sklamanie ale mod Hotwire. Len chaoticke behanie...jazdenie po mape.
Dufam stale v to ze dalsie mody hru zachrania :D Hlavne klon z CSka Rescue ma zaujma :) -
-
poustni boure - ze se jen rozmaze obraz, tak to neni pravda, Sam jsem videl, jak to poslalo dolu helinu, Takze laskave nelzi.
-
-
Mam vsetko na max a miesto lietania castic... piesku to hlavne namaxuje Blur, cize rozmaze obraz.
Naozaj slabota.
A niesom ziadny hater BFka, mam vsetky okrem 2142 :)
Takze nemam dovod klamat, pisem len svoju skusenost.
-
-
-
Nasralo mě to natolik, že jsem musel zase dohrát CoD 1.
-
Série BF je díl od dílu horší a už od čtvrtého dílu si ho nikdy nekoupím. To by musela EA hodně překvapit, abych se nechal přemluvit. Tenhle Hardline je snad nejhorší počin, který jsem od BF viděl *16*
-
Mám jeden vzkaz vocasům kterým se Hardline líbí. Jestli máte rádi Call of Duty tak si ho běžte hrát Call of Duty. Tím že si podporujete Hardline zabijíte sérii pro nás ostatní. Kdyby se to alespoň nejmenovalo BF, *16* *16*
-
-
Hardline se mi nelíbí, ale pravdu nemáš. Někdo z PR nebo vedení EA protlačilo tuhle myšlenku...myslím, že její úspěch / neúspěch neovlivní další díl BF...pokud něco tuhle sérii zabilo, pak neodladěnost a celkově stav po vydání 4ky...to byl ukázaný fakáč všem fanouškům včetně mě.
-
-
Zabila to taky komunita a rozdělení komunity díky Premium.
BF nebyla masová hra. Měla k CoD hodně daleko a bylo to dobře. Pak si v EA řekli, že ctějí mít maximální zisky a že teda vydají odnož CoD. Vyšlo jim to a zisky měli opravdu větší. Jenže zničilo to původní hratelnost série a zbytečně smazalo většinu rozdílů mezi CoD a BF. Tak tu teď máme dvě v podstatě totožné série. Podobně se to stalo u Medal of Honor, ale tam jim ty zisky nějak nevyšly.
-
-
-
Páni redaktoři, nechal jsem Vám na Youtube koment: https://www.youtube.com/watch?v=02lXO-wtFOk, protože sem se to nevšlo. Prosil bych o reakci z vaší strany, co si o tom myslíte. Chtěl jsem vám tohle napsat už hodně dlouho, ale až teď při otřesné ukázce BFH... no řekněme, že mě to nenechalo klidným. Díky předem za odpověď.
fak -
-
lol ty si taky mudrc co? A dotoho natom odkazu zadnej koment od nikoho kdo si riká "fak" neni, takze si tam psal jako nekdo jinej než tady. Každý máme své dny, asi...
-
-
Je to mod.Je nehorázný že za to budou chtít peníze jako za plnou hru.Tohle patří do kategorie -schopný fanoušek přeskinuje hru do modu dle svého nápadu nic víc.Vykrádačka Payday s přimícháním GTA nebo čehokoli s auty.
-
Pavla pekne odfajčil Slovák *1*
-
Povedený Bf, pěkná grafika,hratelnost, je tam toho docela dost na betu, těším se až to vyjde, hw nároky sou super , vše ultra,full hd,2x-msa, to vše na r9-270x ... není co dodat, jenom sehnat přísti měsíc 2 litry bez premium to není ono :)))