Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdá se mi, že to po posledním patchi (předevčírem?) trochu upravili.
    Od té doby jsem hrál totiž na Endoru Walker Assault 2x , v obou případech za impérium a pokaždé to byla výhra, což bylo dřív opravdu velmi neobvyklé :D (respektive dřív se mi to nikdy nestalo)
  • až ma oči bolely z toho behania a ..umierania....bežím bežím...umrem...ressnem sa a bežím ..bežím..a ...umrem..ress -beh-smrt-res beh-smrt-res-beh-smrt...res-beh-bonus-stihač-smrt-..ttt.ttt.ttt.ttt.ttt.ttt.ttt.ttt.ttt...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... *8* *8* *8* ....tak nejako mi to pripomenilo začiatky na CoD2-MW1...kým som sa to nenaučil *5* ,potom príde dalšia rana v podobe ..najprv ti spamujú aká si lama-zmaž hru,zakop sa ......,a ked to človek vydrží,nevzdá a postupne sa zlepšuje až sa to naučí a .....je z neho zrazu číter *7* a veselo vás niekam pošlú aj týpci čo by vám mohli byť detmi...a to len preto že to vravia do mikrofonu a nie z očí do očí...hned by mal jedu kres papulu spak ruky.. *1* ..tak sme nútený prejst na vyžší lvl-nejakú inteligentnejšiu hru *5* ....Za mna -ako oddychovka na pár minút-odreagovat sa možno ale platit za to nie.:!-ale grafika pekná a zvuk tiež dobrý...a čo sa týka filmu tiež len prvá trilógia..ostatné nemuselo byť...
  • Ano hra je hned sračka, když za to chtějí peníze... Opravdu uvažování retardovaný opice připoutaný ke stromu...
  • nightborne
    Jenže ono to právě není vůbec ani týmový, to zabíjí ten náhodnej respawn a nepřítomnost squad systému... ten nahradil partner systém, na kterej stejně každej kašle.
  • To že tě to nebaví, znamená že je to odpad :D. COOOOOOOL
  • Bych nikdy neřek, že tu někdy potkám svého otce.
  • So much hate :D. Každýho baví něco jinýho, já si tu hru neskutečně užívám, čím víc se do toho dostávám, tím víc mě to baví. Nemůžu se dočkat nového obsahu a rád si zaplatim, za tu zábavu se to vyplatí.
  • zaujimave ako to celu dobu obhajuju. ked je to star wars tak pohoda, je to mainstream a nevadi to. atd bla bla bla..ked to je cod a ostatne casual fps tak uz su to mainstreamove sr4cky...
  • Neuvěřitelné!!! *8* *8* *8* Díkybohu za to, že jste byli takoví lemplové. To je poprvé, co jsem viděl, že Impérium na Endoru vyhrálo Walker Assault. Tento výsledek se může stát jedině v kombinaci absolutně neschopných Rebelů a zatraceně silného týmu Impéria. 99/100 her vyhrají Rebelové s prstem v nose, a v dobrých 7/10 her se Impérium ani nedostane do třetí části, takže znovu díky, že jste byli tak strašně leví. *1*
  • Tam ja kupil na originu minuly tyden BF4 Premium edici za 20e,takze je mozne ze ta cena je tak nizko diky zimnim slevam a nebo taky diky vyjiti SWB *1* Takze diky SWB bavim se u B4 kralovsky *15*
  • Ne je to sr*čka a Ty jsi ichtyl...
  • kompetitivne..to som asi pouzil silne slovo..stacilo by tímove hranie
  • a ako dlho ma to bude bavit? 2hodiny?:D
  • Jack1947
    To vyprávěj všem těm honičůům K/D... *7* Tedy jestli je kompetivní že kdo má víc killů je větší boss tak to jo. Vespn si to moc nedovedu představit *7*
  • nightborne
    Akorát že ono to neni pro kompetitivní hraní. Na to hratelnost, herní systém, a konec konců ani mapy totálně nejsou stavěný.
  • Myslíš ty, co vyjdou za rok? Za cenu plné hry? XD
  • "noo ono to neni pro lidi co chcou hrat kompetitivne ale jen tak se vyblbnout"...pekna vyhovorka pre lamy a noobov
  • napravi a potom vydaju 20dlc. a kazdy bude mat ine:D
  • Odpad hra
  • Neboj, to se spraví až vydají ty placený DLC... krásně to rozdělí komunitu na půlku a nezahraje si už nikdo *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit