Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prosím tebe, dyť jsi celé DS odjel v coopu. Tohle je brnkačka proti DS. Zrovna jsem dal solo Sinha jen na longs sword v NG+3, tož to byl záhul...
  • Kinet1c
    Bol som stym tak aj ja. A hlavne na konci, sice kratka pasaz, pomerne, ale no :D ked ste nedohrali tak uvidite.
  • ganimoth
    Taky to musim hrat po castech, po nejaky dobe dostavam skoro amok a musim si dat pauzu :D
  • Kinet1c
    Hral si ju ? Je celkom tazka. Len tak fakt pre zaujimavost, CO je pre TEBA tazka hra ? Aby som sa aj ja zasmial.
  • Kinet1c
    je to celkom tazke, pre hraca co rad hra podobne hry, tak netvrdim, moze pripadat kus lahsia, aj mne prisli niektore pasaze jednoduche ine boli tazke, podla mna dobra kombinacia a zladena do super hry. Ja som umrel ani neviem, asi 800+ krat :D, teda tu vidno, ze nie som hrac tohto typu, teda takychto arkadovo plosinoviekovo metroidno neviem akych hier, obcas si zahram, zaujimavy titul (ako tento) a to je tak vsetko.
  • Mě to tedy těžké nepřijde. Jednou za čas nějaká pasáž, ale pár pokusů a za chvilku se leze vesele dál. A jinak prostě špica, to nejlepší, co lze v arkádách dnes nalézt. Prostě jako za dob Amigy, jen moderně a véééééélmi dobře!!!
  • XXDarthVaderXX
    Konzoloidní hra a těžká...HA HA HA.
  • Kdo tvrdí, že DS je těžký, nutně si musí zahrát toto! Po 25ti úmrtích během tří minut a ukrouceném malíčku jsem to musel vypnout, dát si pauzu a pak pokračovat :D Ono teda jak která část... občas brnačka a pak se objeví něco šílenýho... ale boží hra. Už dlouho mě hopsačka takhle nebavila.
  • Llour
    Tohle se prostě povedlo *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit