Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme technologickou alfu českého RPG Kingdom Come
23.10.2014 | Redakce Games.cz
188 příspěvků
-
no to mi přijde docela jako malý důvod, ale tu protekci už tu vysvětloval jeden člověk níže.
-
Halino? Jsi to ty?
-
citace: "češtinu nemůžeme slíbit" atd. protože ji předtím naprosto odmítali ;-) ti říkám, já to sleduju úplně od začátku, ještě když psal blog a řešil dilema realičnost vs reálný svět. ;-) *13*
-
díky mazlíčku. Troler jsi nejspíš ty, ale dost špatnej a jako klaun taky stojíš za houno. Já jsem se zde vyjádřil naprosto slušně, pak začali hysterické píčunkové z kruhu stupidních funboys psát houna a urážet mě, já jen přistoupil na jejich podřadnou komunikační vlnu, která je vlastní těmhle omezeným blbečkům a plebsuu, protože očividně slušné mluvě nerozumí. Tak jako ty debílku podřadnej ;-)
-
a co jako? je to česka hra, tak se o tom na českym webu bude psat, co je na tom?
-
lžeš :) vůbec lokalizace slíbená nebyla :) až pak po brečení backerů :) Ji slíbili :) Sleduju to úplně od začátku. Hra není primárně určena pro český trh a pro ně to byly zbytečné náklady navíc. *15*
-
Tohle mi udělá vždycky radost. Většinou se jedná o nějakýho rádoby vtipnýho trolla, což už je docela stereotypní nuda. Ale vidět opravdu nasranýho člověka, kterej je mad očividně několik dní v kuse, to stojí za to. A i kdyby ta hra nakonec stála za hov*o nebo by se zjistilo, že Vávra udělal jen startup a bailnul s prachama do Kolumbie, tak vidět nějakýho ubožáka zároveň tak zběsile a bezmocně máchat pěstičkama ve zdejších diskuzích za ty prachy stálo. Jsi v podstatě profesí takový amatérský klaun. Tleskám a hážu banán.
-
Dobry, hra se ti nelibi. A ted uz mazej do komentaru na Novinkach odkud jsi evidente prisel. Nebo sis dal za cil napsat 62 prispevku o nicem? Papa
-
Nechci ti do toho kecat, ale tak to nebylo. Lokalizace měla být od začátku, jen dabing je nejistý. To publikovali už v době Kisctartru:
https://www.youtube.com/watch?v=27pR7vTAYcI&list=PLgzlUXEE6QUwWUm64LyJxTI1Hbu2Ag3lx
Jen mi přijde, že jsi nenávistný troll. Dan Vávra ti v dětství způsobil nějaké trauma? -
:DDD *15*
-
Aha takže ten hype(62 článků o ničem) je kvůli tomu, že jsem Vávra píše a jedná se o Českou hru, paráda. Nechci vam do toho nějak kecat, ale původně Vávra vůbec nechtěl dělat českou lokalizaci, dokud si to česká komunita nevybrečela. Já jen že mi to přijde asi jako když pes líže nohu, která ho nakopla. *3*
-
poslouchej MAMLASI, to tvoje pokud se ti hra nelibí není žádný argument to by jsi už při své inteligenci mohl vědět, ale demagogické egocentrické hovno, vlastní jen ubožáčkům. Protože je to jen výstřik nesouhlasu nic jiného. *3*
Ale abych byl fér předvedu ti stejně stupidní argument: KDYŽ SE TI NELIBÍ NEGATIVNÍ REAKCE NEPROGRAMUJ HRY MAMLASI.
Takže to uvedu na prvou míru, hra se mi v současném stavu nelibí, nehodlám programovat lepší, protože svůj čas věnuji jiným aktivitám. Vývojáře v současnosti považuji za erudované experty pouze v programování a 3d grafice, celek jako ucelené dílo v tomto bodě hodnotím jako houno. Tedy podivnou směsici barev pachů, ale nikoliv chutí. Zbytek tvého komentáře jsem nečetl. -
Víš jak je Bakala bohatej ne? Aspoň teď konečně Poláček bude moct zaplatit ty dva nájmy co dluží..
-
další hysterická kurvička :D jsi mi leda tak k smichu :D děcko *15*
-
Poslouchej, ty MAMLASI, mas tady x hypu a vsechny o hovne. Pokud se ti ta hra nelibi, naprogramuj lepsi( a bez smrku).A pokud to neumis, resp na to nemas finance a hlavu, tak se na tu hru nedivej, nehrej a bez otravovat vzduch jinam.
A propo, nevim kde jsi prisel na to, ze tady,mysleno Cesko, nebyly smrky??!! Je pravda, ze vetsinou byly lesy listnate cca 75%, ale zbytek tvorily jehlicnany, ze. Taze az zase priste budes psat takove kraviny typu, ze tady zadne smrky nerostly, tak bez za roh a tam si dej poradnou facku. -
Ty jsis hral tak maximalne s kacerem ve vane *11*
-
Tak nám jich tu vyjmenuj...
-
Smrky tu byly taky, smíšený les ti nic neříká?
-
1) Vávra sem tam napíše nějaký článek do Games a často je k vidění na fightclubech, takže se o to redakce víc zajímá. 2) Je to po dlouhé době nová česká hra, která má aspirace zase proniknout mezi top herní produkce.
Jinak zas tolik nevyčnívá v počtu článků - DA:I jich má 54, Assassin's Creed: Unity jich má 41 nebo Zaklínač 3 jich má 59. -
Asi prorože je to česká hra ty debilní vypíčenče. Kdybys neměl hlavu plnou fekálů, tak bys to už dávno pochopil a netapetoval tady takovýma sračkama.