Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme technologickou alfu českého RPG Kingdom Come
23.10.2014 | Redakce Games.cz
188 příspěvků
-
Ty nekritizuješ, ty tu jen tapetuješ. *7*
-
Jak to víš tak jistě? O tom byla docela dlouhá diskuze a nikdo nepodal žádnej zásadní argument. Navíc - ano, mrkev je tam oranžová (aý od 17. století) a vědra mají železné obruče (18.-19. století), ale na to se dá říct jen jedno - detail. Stále to vypadá na nejautentičtější hru ze středověku. A to s pořádným náskokem.
-
Spíš mi radši vysvětlete z jakého důvodu je to tu tak hypovaný? (62 článků) o proč je tomu tady o proti ostatním hrám dáván takový prostor? *1*
-
Jůůů...promiň že jsem ranil tvé city a egíčko, že jsem si dovolil zkritizovat něco co se mi nelibí, převelice se ti omlouvám, ale bohužel skutečně nevím jak se vyjadřovat takovým způsobem, abych tomu v budoucnu zábranil, s labilními kretény mám totiž pramalé zkušenosti. *5*
-
jasně a proto všude jsou smrky, když v té době tady nebyly :D
-
Ty si snad někdy viděl hru v alfa verzi, která je hotová a neměla technické problémy? *1*
-
Takže LiF má jako lepší grafiku i autenticitu? *1*
-
Tvé příspěvky jsou zajímavé asi jako ochlupení kolem řitního otvoru Haliny Pawlowské
-
Ty ses do toho opřel.... strench goal nikdy neodpovídaj vybraný částce (ehm.. SC?). Jde o to vyvynout hru, ne ji co nejvíc nafouknout. Odměny maj bejt jen malý poděkování.
Za podporu dostaneš už to, co náleží tieru a za přiměřenou částku i hru (25$ - cca 500Kč?). Nikdo nikoho nenutí dávat víc. -
To je tvůj život opravdu tak zoufalý, že v sobotu odpoledne nemáš nic lepšího na práci než spamovat v diskusi o hře, která se ti nelíbí?
-
Kde? LiF je spíě low fantasy, KCD je opravdu středověká hra....
-
Může? Spíš musí! Od toho je to alfa :-) Nevím, přijde mi, že se nejvíc kritizuje tady. Warhorse po vydání alfy nasbírali několik tisíc dolarů a odezva ve světě mi přijde veskrze pozitivní, spíš nadšená :-)
Co se mne týče, klidně ať je to hardcore. V čem to vadí? Pořád to ukazuje dost věcí, jako například grafiku.
Na Zaklínače se těším, ale ten nemá být autentický, ale stylizovaný. Mám rád oboje (v tomhle případě) , ale těžko se to srovnává - Kingdom Come: Deliverance ale rozhodně vypadá realističtěji a autentičtěji.
Na soubojový systím jsem taky hodně zvědavý. Zatím je to dost podobný tomu, co znám z historickýho šermu, takže osobně to vím nadějně - ale kdo ví? Může to ještě dopadnout všelijak. -
Takovej Hype(62 článků), reklama zadarmo nebo jste warhorsáky placený? *15*
-
taky mě stav alfy velice nemile překvapil :D
-
Ty voe a ten poslední strench goal :DD za 100 táců dolarů přidají "knížečku" hmm:DD tomu říkám knížečka za všechny prachy :DDD, náklady na to budou tak sotva 2000 dolarů, ale malá domů se hodí, že :D
-
u lif pokulhává nic, autenticita pokulhává u Kingdom comes
-
Jak říkám měli s tou aflou počkat, protože samozřejmě alfa může obsahovat technické problémy(což se i předpokládá), ale tohle je tak trochu hardcore :D co vyšlo. Takže ta alfa je celkem trapas, když si vemu že ji ještě odkládali kvůli technickým problémům o den a pak vyjde tohle :D Je to dvojitý trapas. Navíc ta stylizace mi prostě nesedí, zaklínač vypadal po artové stránce lépe, ale uvidíme co z toho vyjde. Celkem mam strach ze soubojáku, protože ten se mi zatím zdá velice slabý a už vůbec ne revoluční.
-
svatá pravda, nejslabší alfa co jsem kdy viděl, ale tak času mají dost, ale na life is feudal to stejně mít nebude, i když teď porovnávám neporovnatelné.
-
Cool story bro...
Tohle nemá bejt soutěž v tom, kdo bude mít nejhotovější hru, náhodou ještě označenou za alfu. Chtěli něco ukázat backerům, tak ukázali... v momentě, kdy se dá ještě dost věcí zmněnit na základě připomínek (ne nutně). Tak kde je problém? Nikdo neříká, že ty bugy budou i v plný hře.
Kolik těch alfa her bylo z Kickstartru hm? -
Proč ji teda teda preferuješ LiF když pokulhává grafika i autenticita?