Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Samozřejmě mě překvapuje, že je to ta nejhorší afla kteoru jsem měl tu čest hrát, že jsem jich hrál.
  • meleš blbosti argument typu: dokud něco takovýho nevytvoříš blab bla..je jen ješitný alibismus, nikoliv argument.
  • hrál jsem několik alfpha verzí hry a tahle je jednoznačně ta nejhorší z nejhorších. To s tou alfou mohli půl rok počkat. *6*
  • takový hype tyhle hře dáváte(65 článků) a přesto to vypadá jak fotografie z google earthu.

Osobně preferuji life is Feudal, grafika se mi moc nelibí a historická autenticita taky pokulhává stačí se podívat jen na ty lesy.
  • wenceslaus
    wh_cheat_additem 35 je pro kápi :-) CL_FOV 90 zmnění field of view na 90°... a pod. je toho hodně na ofic foru včetně vzdálenosti vykreslování, rozlišení stínů atd.
  • Magister_Peditum
    Kdybyste ve hře postrádali meč, tak do konzole zadejte wh_cheat_additem 05 a v inventáři si ho vezměte. Sice na vas npc nijak nereagují, jen po pár ranách zhebnou. Taky tam jsou zatím jen dva typy úderů, zkrátka to není ještě hotové.
  • Těžko říct, kdy si místní osazenstvo uvědomí, že toto je jen tech-demo, které kromě grafiky přírody nemá s finálním produktem nic společného? Do hry dali jen věci, které chtějí prezentovat. Nejsou tam zatím souboje, koně, hrady a vlastně vůbec nic. Copak někdo může být tak hloupý, že si myslí, že takhle bude vypadat celá hra? Viděli jste vůbec videa z prototypu hry? Dejte si po čuni.
    Ona se zase jen projevuje česká povaha. Všude po světě se to chválí, jen na games.cz se do toho kope, protože si Vávra dovolil kritizovat vlhký sen místní spodiny.
  • Drzim Vavrovi palce, projekt je urcite originalny no myslite ze to nebude trochu nuda?
  • Svými herními mechanismy nebyl Skyrim nijak významnou hrou. Naopak byl o dost zjednodušenej oproti Oblivionu a navíc i questy byli kratší, i když uznávám že poutavější (ale to nemělo nic společnýho s hratelností, ale spís s produkční kvalitou). Graficky byl Skyrim moc hezky udělaný a šlo tam toho spoustu dělat, ale to byl ve své době i Oblivion.
  • Nezdá se mi, že rozumíš tomu, co je to ALPHA. Ber to tak, že v tuhle chvíli je hra zhruba rok před vydáním a ty se jim koukáš pod pokličku. Jestli si myslíš, že Skyrim byl rok před vydáním o mnoho lepší, dodělanější, nebo míň zabugovanej, tak evidentně nechápeš jak se dělají hry.

Měl jsem možnost si vyzkoušet jak vypadá první zaklínač zhruba půl roku před vydáním a můžu ti říct, že se to příliš nepodobalo nakonec vydané hře. A hle, konečná hra, i když měla svoje problémy, byla nakonec božská.
  • Člověče, ty jsi ale kolosální kokůtek
  • To proste nema chybu. Lide, kteri tak maximalne po sobe splachnou toaletu, ale uz nejsou schopni pouzit stetku na odstraneni hoven, tady budou porad neco vykrikovat. Ze to je nedodelane, ze tam jen jeden ukol, ze to a ze to.
    Lidi, az neco takoveho, treba jen vzdalene, vytvorite, tak teprve muzete na p.Vavru snaset nejakou kritiku. Do te doby radeji zavrete ty vase smradlave rypaky a bezte si hrat piskvorky nebo lode.
  • Ty jsi celkem dobry MIMON. To, ze hraji technologickou ALFU, ti asi nedoslo . Vrat se radeji k piskvorkam a lodim. Tam muzes delat rozumbradu. *8*
  • :-D Vzal jsem dva zavináče.... můžu si dát zavináče do ruky? :-D
  • Morrowind, Oblivion = Wolfenstein 3D
    Skyrim = Doom 2
    Teď se zeptej sám sebe v čem byl D2 revoluční oproti W3D a znáš odpověď na svoji (trollovací?) otázku.
  • V čem byl prosímtě Skyrim revoluční? Byl to v podstatě jen zjednodušenej Morrowind s více polygony, větším rozlišením textur a více efekty.
  • wenceslaus
    Oblivion 2... pradon... Skyrim byl revolucni?
  • Skyrim byla ve své době kurevská revoluce ve světě RPG her, můžeš být hater jaký chceš ale to je prostě fakt. Chyby tehdy opravovaly patche, hlavně ale Bethesda to dělala poctivě, měla placené betatestery a ne miliony oveček které hru zdarma otestují a pak hodí hlášení na fórum. Co má být revolučního v KC? Že tam nebudou draci? Že tam budou fungující hajzly? Super.. jediné co mě napadá je ten jejich údajně revoluční combat systém, na kterém pracují od roku 2012 asi taky nebude nic tak extrovního když nejsou schopní ho ukázat jako funkční prototyp (klidně i s bugy) v alfa verzi. Navíc Skyrim vyšel rovnou jako hotová hra tak mnoha lidem mohla spadnout čelist, což se u KC stát nemůže, když nám nejprve ukazují grafiku a modely (rekvizity), postavy (herce), prostředí (kulisy) a až bude jeviště připravené, tak tři dva jedna - zde vám předvádíme divadýlko, zde máte příběh, bavte se. Je to strašně vykonstruované a na tohle hra nakonec dojede. Jako vytvářet v alpha a beta verzích příběhové questy a dávat je veřejně testovat, to je silná káva.. Chápu že kickstarter spustili kvůli Bakalovi, aby se přesvědčil zda sypat další finance, ale proboha proč early access? PROČ? Proč nemohli bakerům slíbit za rok za dva HOTOVÝ první akt? Myslím že Vávrovi se líbil model Star Citizenu, jenže to je úplně jiný typ hry, tam průběžné testování fungovat bude, v případě KC to dojebe jakoukoliv snahu vyprávět příběh & vybudovat atmosféru.
  • 2/5 za snahu *3*
  • Vídeň sotva. Tipoval bych Kutnou Horu nebo jiné tehdejší město.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit