Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme The Dark Mod a Thiefa s HD texturami
28.12.2013 | Pavel Dobrovský
162 příspěvků
-
Pavel je vybornej proste :D..
-
Ja teraz idem Thief: Gold, som este nehral tie pridane levely tak som zvedavy.
-
Kdysi jsem na téhle hře odrovnal monitor Targa 17palců. Smrtící kombinací pro monitor bylo Ctrl-S a Ctrl-L tzn. quick save a quick load *1* Obrázek menu byl totiž 800x600 a hra byla 1024x768 a monitor těžce nesl přepínání rozlišení při načítání. A že toho načítání byly mraky!!
Targa bylo vůbec takové neštěstí, nakonec jsem dostal zpět peníze a vyměnil je namístě za LCD -
pav-le--ne-mů-žeš-to-ješ-tě-víc-sla-bi-ko-vat?
-
-
Neprud a radsi si sezen nejakej nepouzivanej nick, nebo se zase budu muset zacit prihlasovat...
-
-
Při tom nahánění, strážným v temné chodbě v darkmodu, vedle mě praskla PET láhev a skoro jsem se podělal.
Pokud jde o video, střih a živé vsuvky mezi gameplayem dobré. Děláte to po svém, alespoň se lišíte. Taky je fajn, že se dozvím o té hře něco, co jsem předtím nevěděl. -
Supr video, víc takových.
Příště ale kdyžtak netočit ve tři ráno :)) -
-
at si to toci kdy chce
-
-
Zpočátku jsem si říkal bože to snad ne, neb na lets playe fakt nejsem, ale nakonec dobrý. Uchopil jsi to pěkně Pavle. Díky.
-
Ony se nějak v tom HD modu upravovaly i zvuky? Já jen že mi připadají naprosto stejné, jako v původním Thiefovi. Ostatně rozdíly v dopadech kroků na dlažbu a na koberce byly přece základem tutoriálu :)
Jinak se mi to líbilo, klidně bych to dal delší, i když sem, tam věcnější komentář ke konkrétním aspektům hry, by taky neuškodil. -
A jak jste byli proti let's playům..
Ano, stačí video nazvat "GamesPlay" a hned tu máme nový formát :D Tohle přece není let's play voe. *7* -
-
rozdiel je v tom ze to hra normalny dospely clovek a nie 13 rocny blbecek so snapbackom hrajuci minecraft
-
-
16 minut není letsplay, ale spíš videorecenze. Buď to dělejte pořádně, nebo to přenechte těm, kdo v tom jsou již zběhlý a mají o čem mluvit a ukazovat i přes jednu hodinu čistýho času a navíc dokážou online zapojit diváky (hrej).
-
-
kdo ma na to koukat na hodinovej lets play... to uz si to radsi zahraju, myslim, ze zrovna stopaz je rozumna
-
-
Ne kazdej nakupuje na torrentech nebo ma tolik penez, aby si mohl bez rozmysleni koupit kazdou hru, ktera vyjde. Hodinovy letsplaye (jako jsou treba na hrej.cz) sleduju pravidelne a uz jsem diky nim koupil dve hry, ktery by me jinak asi nezaujaly a nekolikrat jsem diky nim usetril, protoze jsem naopak zjistil, ze by me hra, kterou jsem chtel puvodne koupit, vubec nebavila. Ja u letsplayu vecerim a piju kafe, takze ztrata casu sledovanim neni zadna ...
-
-
Tak se tam zase vrat, tady neotravuj. *3*
-
Je to dobrý. Kdyby natočili standartní Lets play, šli by sami proti sobě, protože zrovna dnes jsem rozbalil Level 234, kde je redakční komentář na toto téma a jsou dost proti tomu. Takže už z principu Lets play video nemohli udělat. Tohle je povedený kompromis.
-