Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    Víte, co je nudnější než hrát No Man's Sky? Dívat se, jak No Man's Sky někdo hraje. Chápu, že jste tenhle gameplay nejspíš nakonec museli zařadit, ale teď, kdy už to mají všichni zájemci stokrát nakoukané, je tahle postkoitální podívaná na milióntou identickou planetu a milióntou identickou činnost na ní i mimo ní děsná otrava. Celej Gamesplay vystihuje jedna věta jen mimochodem vyřčená Pavlem Dobrovským během hraní: „Já to tedy jako vodtěžim, i když to nemá smysl“.

    Vydržel jsem deset minut, pak jsem začal skákat jak anonymní bezpohlavní astonaut s prdícím polštářkem místo jetpacku, až jsem po daších deseti minutách úryvků dorazil do konce.

    Hlavně se už prosím nevracejte k nějakým pomluvám, co kdo říkal nebo sliboval před vydáním, a jak to nakonec dopadlo. Taková s hrou nesouvisející trapnost, kterou si v podstatě hráči sami zavinili svou bujnou fantazií. To se pro server formátu Games nehodí. Nevadí, že o tom vůbec nepíšete, stačí, když zmíníte, jak o tom všichni ostatní píšou neobjektivně, dezinformativně a celkově blbě. Radši nám povězte, co na hru říkali třeba vaši grafici na cigáru. To je takové hezké, nekonfliktní téma.

    No Man's Sky je zajímavá jen ze dvou důvodů: technologií, již snad někdo v budoucnu dokáže zapracovat do smysluplného zážitku, a kontroverzí, kterou vzbudil megahypetrain a výroky tvůrců. Z té by si měli vzít ponaučení hráči a hlavně herní novináři. Pokud by ovšem o ní byli minimálně schopni aspoň normálně informovat.
    • Meow
      Víte, kdo je hloupější než Jim Sterling? Ten, kdo ho sleduje.
      • MickeyMutant
        Jima Sterlinga nesleduju, ale kdybych měl víc času, tak ho asi sledovat budu. Považuju ho za inteligentního člověka s dobrými postřehy a jeho emo styl mě nerozrušuje o nic víc než jeho soukromý život. Takže vůbec.
    • Salamou nebo nekdo kdo snedl neci hov...? :pppp hhh vis co je nudnejsi? cist tyhle trapny zvasty :p Lidi na to koukaj na twitchi atd pac se jim to libi NE pockej oni na to koukaj protoze??? protoze je to pro ne vetsi nuda nez pro toho kdo to hraje???? LOOOOL Nevim no hraju to kdyby me to nebavilo hrat to nebudu.... co clovek to jina chut. Nevim co se tady dokola resi hhhh
      • Lidi koukaj na twitch aby se přesvědčili, jestli je hra opravdu tak špatná jak se řiká ne? Jestli Sean Murray opravdu lhal o většině featur atd.
        • hh presne na twitchi to vede, i sam bratr ackoli mu hra nechodi vydrzi na to kouka thodiny. Tady jsou fakt vidlaci neskutecny... jen hejt. nelibi se nehraj to.. co je na tom tezkyho? libi se ti tak to hraj. Ale tady jsou jen chytrolini co kydaj hnuj na neco a sami nevytvorili ani prd..
    • Divat se jak to hraje polacek #fixed
    • Problem je ze pises o dezinformacich a sam jen prikladas pod kotel. Je tak tezky pochopit ze ta hra pro plno lidi smysl ma, vcetne toho tezeni? To co Dobrous rekl je kravovina na entou.
      • MickeyMutant
        Stvořili jsme pro tebe vesmír!

        Je to nekonečné, úžasné místo, kde se můžeš vydat doslova kamkoliv a dělat tam, co se ti zlíbí. A víš, jaké povolání jsme ti vybrali? Horník! Tu máš kutací pistolku a budeš těžit a ničit a ničit a těžit všechno, kam až oko dohlédne. Tak si nahrabeš na výrobu dílů, ze kterých vyrobíš další díly, kterými opravíš stroje, které oživí další stroje, které pohání tvou vesmírnou loď. Mezitím budeš doplňovat skafandr a loď nezbytnými surovinami. Ale neboj, prvky se válí všude kolem. Stačí je jen rozložit na atomy a vytěžit.

        A zrovna v okamžiku, kdy se ti z toho kutání začnou dělat mžitky před očima, budeš připravený na cestu. Zaklapneš nad sebou kokpit a hurá dobrodružství naproti. Ocitneš se ve volném prostoru a už můžeš svobodně letět dočista libovolným směrem. Zapneš hyperpohon a za pár minut se koridorem ustupujících hvězd dostaneš do neuvěřitelně vzdáleného exotického systému. Uvidíš planetu a přistaneš. Systémy podpory života hlásí příjemných 19 stupňů Celsia a výhled do krajiny je božský.

        Ale dost kochání, není času nazbyt, práce nepočká. Hybaj ven, nezapomeň kutátko a makej. Jsi přece horník, kdo je víc?
        • No a pak ma ta hra mit nejakej uspech kdyz se kolem ni motaj takovyhle kkti jako tady Mickey Mouse *1*
          • Ty očividně nezvládáš, když ti někdo sahá na hračku. Chování malého děcka. *7*
            • Tak NMS neni zrovna moje oblibena, to na Skyrim, to bych teprve vyskocil z kuze :)

              PS: neber to tak vazne, bude ti lip ..
  • Povim Vam malou radu. NIkdy nekupujte hru predem, pokud to udelate, nebrecte ze tam neco chybi.
    Kdyz uz neco kupuju, tak pockam az se na steamu vybuduje nejake hodnoceni.

    Muze byt i spatne a hra me muze bavit, to je na me, ja si proste prectu cca 10 hlavnich recenzi a z nich uz vetsinou vim, co je tam za problem, anebo treba ze hra je vyborna.

    Tohle jsem nekoupil specialne protoze autori jsou evidentne lhari. To nemam rad. Jestli to tu nekomu nevadi a hra ho bavi, tak muzu jenom gratulovat.

    Ja jsem si misto toho koupil za 10e minulej tejden Empirion. Presvedcily me prave recenze na steamu.
    A bavim se u toho skvele
  • Jinak bych teda chtel napsat ze pan hlavni vyvojar lhal a lhal a lhal. Staci si poslechnout par rozhovoru... Jestli kecal bedome to tezko rict. Hype jsme si "udelali" sami (a zahranicni herni novinari "profesionalove" nam s tim velmi aktivne pomahali) ale pan vyvojar si vzdycky rad prilozil pod kotel dalsi lzi nebo mlzenim.
    • Ty jsi nekde slysel nebo cetl ze by nekdo z vyvojaru rekl ze slibuje ze to tam bude? Asi ne co, oni jen prezentovali hru, co tam stihli udelat je uz vec jina, ale nic nikomu neslibovali, to ze jsi ty videa a rozhovyry vzal jako slib ze to tak na 100% bude je tvuj problem a naivnost.
      • Co je tohle za zhulená logika? Čím si to ten fousatej hipík z Hello Games zasloužil, že jeho velkohubost každý omlouvá, ignoruje a stahuje vinu na sebe či lidi kolem? Podle mě by měl Murray dostat lepáka a lidi jako ty taky. Lži na regulérních prezentacích NMS jsou na zcela bezprecedentní úrovni, to není marketing, to není malý tým, to je demence.
      • To jestli lhal vubec nesouvisi s tim jestli neco slibuje nebo ne. Navic nemel vubec problem lhat a mlzit doslova az do posledni chvile.
        • Vubec lhat nemusel, proste v dobe kdy to rikal si skutecne myslel ze to tam muzou/stihnou dat. Ja myslim ze to jestli hracum neco slibil nebo je podstatne, brat prezentaci nehotove hry jako slib je proste naivnost a pitomost. V pripade NMS to vypada ze hodne hracu si mysli ze vyvoj hry funguje zpusobem ze se vyvojar postavi pred pocitac, oblikne si habit a kouzelnickou cepiic, zatoci hulkou a je hotovo vse tak jak rikal.
          • Taronyu
            Potom by ale nebol problém sa postaviť pred hráčov a povedať na rovinu, tak viete, toto sa nám tam dať nepodarilo, toto sme nestihli atď. Navyše ho usvedčujú tweety s 10. augusta v ktorých zas len mlžil a zblbol ešte aj herných novinárov, ktorí si stále mysleli, že hrá ma mulťák, len mali problém na servery a tak sa hráči nevideli. Čo je somarina, pretože keď si No Man Sky zapneš, tak sa na žiaden server nepripájaš. Hra neodosiela žiadne packety, môžeš ju hocikedy zapauzovať, čo by bolo nemožné, ak by si bol online na servery. Jediné, čo sa uploaduje sú objavy na nejaký ich databázový server. Jeden majú pre PC a jeden pre PS4 a tam sa to zdieľa medzi ostatných hráčov. To je celý online obsah hry. No to mu nebránilo posielať tweety o tom, ako je nadšený, ako sa dvaja hráči našli.

            Mimochodom, poďme sa nad tým trošku logicky zamyslieť. Vravel, že sa dvaja hráči môžu stretnúť, ale keďže je ten vesmír obrovský, tak je šanca skoro nulová. Na multiplayer potrebuješ vynaložiť ďalšie náklady. A teraz táto malá firma, chcela rozbehať mulťák, keď šanca jeho využitia bola takmer 0? To nikomu už vtedy neprišlo ako totálny bullshit? A žeby to Sean Murray dobre vedel a kecal? *7*
            • Ta hra se pripojuje na naming servery, a stejne tak se muze pripojit ve chvili kdy pristenes na planete kde je jeste nekdo. je stejne nevim proc kolem toho multaku delaji vsichni takovej problem, sance je stejne skoro nula ze nekoho potkas a maximalne by ses nekde docetl ze nekde dva hraci potkali. A co by ste tam jako delali ve dvou? kazdej pojmenoval pulku planety, nebo spolu tezily matros? To zni fakt jako neskutecna zabava a rozhodne by se jim vyplatilo kvuli tomu nacpat do hry dalsich par milionu jen proto aby se nejaky dva pitomci spolu mohli koukat na hvezdy:) Dela z komara velbloud..pac je desna zabava obvinovat vyvojare a bejt videt.
          • Nelhal protoze to neslibil a nemohli to tam stihnout dat.... WOW!

            Skoda jen ze nikdo v te dobre krome neho vlastne netusil co v te hre uz vlastne je nebo neni :D
        • stejně jako lhal CDP do posledního dne své kampaně na Zaklínače 3. Musíš si zvykat :)
          • O tom bych se rad dozvedel vic... ja mel pocit ze jediny v cem CD projekt "lhal" bylo ze grafika se mezi prvnim prezentovanym videem a vydanou hrou se zmenila grafika (svetlo, barvy apod.).
            Nevzpominam si ze by v rozhovoru mesic pred vydanim slibovali featury ktere tam nakonec nejsou.
            • jak jinak. Všichni kritici Zaklínače je jeden člověk. Všichni mají Zaklínače rádi jenom jeden se s tím nemůže vyrovnat. Nenech se vysmát trolle *15*
            • Wazza = Femto. Ten vždy nas*re svůj komplex ze Zaklínače do každé diskuze.
            • Jak jinak, CDP totiž vůbec nelže, nebanuje, nemaže vlákna.

              Tady nějaké jedno přežilo:

              http://forums.cdprojektred.com/threads/53171-When-will-the-lies-end?s=7ee07a0658637a8be4af463ef0446077
            • jistě, takže je to jen v tvé hlavě, přesně jak jsem předpokládal *4*
            • nemám, hledat nebudu, těch slibů o příchodu herního Krista v podobě Zaklínače 3 bylo tolik, že by to vydalo na knihu, pokud si to neuvědomuješ, tak jsi asi fanboy :)
            • a máš link na článek nebo interview kde to říkali? takhle to může být dost pŕekroucený a vytržený z kontextu, tak raději zdroj plz
            • tak neslibovali živý svět? Ten svět na mě působí dost mrtvě, NPC má jen pár skriptů po mapě, většina NPC nerefkletuje dění, co se děje, Marigold má pořád ty samé hlášky, člověk by čekal, že se něco změní, po konci hry či během hraní a ono ne, on pořád říká ty tři věty, válka absolutně nefunguje atd. Těch slibů, co tam není, je samozřejmě více, ale to si samozřejmě zaklínačská ovečka nepřipustí .)
            • Zaklínač měl nakonec všechno co CD Projekt slíbil, No Man Sky nemá skoro nic z toho co slíbili, jen slepec nebo hlupák nevidí ten rozdíl
            • řešilo se to pár dní, teď je všichni plácají po zádech, jak jsou skvělí, jak nemají žádnou ochranu, a že tak bojují proti pirátům, jo ta stejná firma měla u dvojky tak agresivní DRM, že to žralo 15 FPS a museli to odstranit, ta stejná firma, která posílá Němcům dopisy, že je žalují o nějaké tisíce dolarů za zpirátění jejích hry.

              No a když se zeptáš průmerného herního ovčana na nejlepší herní firmu, automaticky odpoví CDP a poplive EA a UBI *3* Tak trochu ironie, ne?

              Herní business je jeden z mála odvětví, kde je nějak už automaticky povoleno lhát zákazníkům, už jsem si na to zvykl, rozhodně to není pozitivum, ale brečet na forech je už jaksi nuda.
            • No zrovna za downgrade se ale na CD projekt snesla slusna vla kritiky a rozhodne to nebylo tak ze by nad tim vsichni mavli rukou a nechali to bejt. Navic grafika u Witchera 3 byla nadherna i po vydani.
            • do posledního dne tvrdili, že žadný downgrade neproběhl, naprostá lež viz. jiná struktura textur od poslední E3(ne te první), pak tvrdili, že optimalizace na konzolích bude kompletně fantastická a udrží 30 FPS, těch 30 FPS drží až po 20 záplatách, Vanilla běhala klidně i v 15 FPS...

              Tady jeden z mnoha důkazů: https://postimg.org/image/k127jokf3/

              Pak jsou tu takové ty nepěkné věci jako mazání celých vláken na jejich forum, když lidi psali, že ten quest jak Geralt zachranuje čaroděje, nedává vůbec smysl a poškozuje lore.

              Všude je něco, je to business :)

              Jenom je sranda, že CDP se pořád daří držet ta maska užásnáků před ovečkami.
  • eStar
    Video od Angry Joa. Moc zajímavá je část mezi desátou a osmnáctou minutou která se zaměřuje na lži Seana Murraye.

    https://www.youtube.com/watch?v=uTTPlqK8AnY
    • Tak hlavní otázkou je, kolik těch "lží" tu hru opravdu kazí? Jinými slovy jak moc by ta hra byla když by je splnil? Například se dělá obrovská vědo z toho, že tam měl být online. Ale ten ohlášený online měl být velmi vzácnou záležitostí. S tím, že většina hráčů by na někoho jiného nikdy nenarazila. ostatní možná někdy někde jednou.... takže když by tam ta funkce byla, stejně by se pro nás asi nic nezměnilo ne? Přesto se z toho dělá událost, jak když by někdo zrušil online ve WoWku. Prostě se tu ty "problémy" hrozně okatě nafukují a přehánějí.
      • Ve hře původně měly být portály, co by sloužily jako waypointy mezi planetama, ale uplně by stačilo, kdyby hra neměla tak debilni interface a šly tam hledat planety podle jména např.
        • A s těma portálama je jakej problém? Podle infomací před vydáním měly být ve hře portály. Ale jejich využití mělo být záhadou, kterou bude muset komunita rozluštit a nebude to úplně snadné a hned. Jak to vypadá ve finální hře? Portály tam jsou (stačí zagooglit - najdeš screeny i videa). Jen nikdo zatím neví jak je aktivovat? Čím se to tedy liší od slibů?
          • Podivej se na to video !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Ne, neni to záhadou, je to v jednom videu, týpek vleze do portálu a vyleze na jiný planetě, klasický teleport, systém waypointů, který by usnadnil vracet se na navštívené planety a tedy i kontakt s ostatními hráči, ale bez mp stejně nemá smysl se kamkoliv vracet, takže jsou teď už zbytečné
            • eStar
              Iggy: Tvoje příspěvky jsou úplně zcestné a to jen kvůli tomu že sis nenašel ani těch 10 minut na to aby ses na to video kouknul, nebo alespoň na tu část co jsem doporučoval.
            • Ok... A problém je tedy kde? že portály hráči našli, ale ještě neví jak je aktivovat. Což bylo ohlášeno předem, že aktivovat je nebude jednoduché?
              Jako jedna věc je, když lže o něčem co tam pak není. Druhá věc je, když si někdo zjistí jen poloviční informace a pak je z toho zklamaný.
      • Zrovna multiplayer je z tech veci to nejnafouklejsi a zaroven snad to nejmin dulezity... mozna by ses na to video mohl podivat.
    • Jj par takovejch videi ktery ukazujou jak ten pan nepokryte lze a lze a lze uz je ale prej je to v poradku protoze to tak nemyslel a hraci si za to muzou sami.
      • vždyť lhali celé 4 měsíce před vydáním, to nemohli tušit, jak bude hra ve finále vypadat *1*
        • ako by povedal Polacek "musis to vnimat aj casovo". to co povedal pred takou dlhou dobou uz neplati! :D
        • eStar
          Největší sranda je že dokonce i ty trailery kterými se chlubili jsou úplně mimo a ukazují věci které ve hře aktuálně nejsou.
          • Ale on přece nikdy nelhal, podívej se na Gamesplay...
            • nebo fightclub, tam polacek pomalu dela stojky na hlave, kdyz slysi neco o nesplnenych slibech v nms
  • Když hra stojí 60E tak se od ní většinou očekává více než ukázali v No Man's Sky, to je důvod toho rozruchu kolem. Kdyby stála 20E, tak by se stím lidi smířili líp.
    • kdepak, nejvetsi trolling je od lidi co hru nemaji. jen tak ciste ze sportu, proste se neco deje tak se pridaj, hlavne mladosi. je to neco takoveho jako kdyz by nekde byla demonstrace greenpeace a kolem sla banda vyrostku a jelikoz tam rve tisic lidi tak se proste jen tak s prrdele pridaj. Skutecne serioznich a rozumnych argumentaci ohledne NMS je jako safranu. Samo cena je pro cloveka co se proste spletl a z leknuti hypem hru koupil vysoka, ale pro lidi co NMS hraji kazdy den a bavi je to, je ta cena uplne v pohode.
      • Flasháku, ty a tvoje přirovnání sou horší a horší. Skoro jak ten generovanej vesmír v NMS. Furt z tebe padaj jedny a ty samý srágory.
      • jako vždy jsi mimo
  • Taky má někdo ten pocit jako kdyby hrál zabugovanou a nedodělanou betaverzi?
  • Neuvěřitelná kravina.

    To co nakecali zde zdaleka není. Seká se to na PC, nelze tam nic nastavit a je to ošklivé. Hlavně to je stejné! K čemu x planet, když jsou skoro stejné a dělá se tam to samé. Do toho divné ovládání lodi a tak dále.

    Neuvěřitelně odfláknutá práce.
    • A k tomu ta cena :D
  • Máte strašně nesladěný mikrofony. Jeden řve, druhej není slyšet.
    • ravux
      Jo, to me taky sralo. Koukal jsem na to vecer, zena uz spala. Mel jsem to stazeny tak, abych nerusil. Hra a Polacek byli slyset tak akorat, Pavel vubec. Kdyz jsem zesilil Pavla a pak promluvil Petr, hrozne to rvalo. Mozna by mohli vyhlasit sbirku na zvukare, nejakeho brigadnika z nejblizsiho gymplu aspon. Rad prispeju.
  • lies lies tell me sweet sweet lies
  • polacek uplne mimo
    • Zdar, nejsi ty nějakej nevybouřenej ? Zasoulož si taky někdy, svět hned pŕestane být tak černobílej, uvidíš lol . *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit