Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eStar
    Iggy: Tvoje příspěvky jsou úplně zcestné a to jen kvůli tomu že sis nenašel ani těch 10 minut na to aby ses na to video kouknul, nebo alespoň na tu část co jsem doporučoval.
  • Taronyu
    Mám v Elite cez 300 hodín a nuda nikde *7*
  • hh presne na twitchi to vede, i sam bratr ackoli mu hra nechodi vydrzi na to kouka thodiny. Tady jsou fakt vidlaci neskutecny... jen hejt. nelibi se nehraj to.. co je na tom tezkyho? libi se ti tak to hraj. Ale tady jsou jen chytrolini co kydaj hnuj na neco a sami nevytvorili ani prd..
  • Presne Elite je totalni zabita nuda, pokud mam srovnavat co me bavi vic tak NMS vede jednoznacne nad mrtvym chudym Elite. I ve stavu kdy NMS vysel bavil jsem se a stale jeste bavim vic nez u Elite. Muzete hejtovat jak chcete komu se hra libi tomu je vas hejt uplne ukradenej. Ano zpackali to ale uprimne sjem to cekal podstatne horsi... pokdu budou pridavat obsah .. jedine dobře. CO si budem povidat Elite je šedá zdlouhavá nuda a pristani na mrtve planete je spatnej vtip... co se tyka zabavnosti NMS vede a rikejte si co chcete.
  • Ok... A problém je tedy kde? že portály hráči našli, ale ještě neví jak je aktivovat. Což bylo ohlášeno předem, že aktivovat je nebude jednoduché?
    Jako jedna věc je, když lže o něčem co tam pak není. Druhá věc je, když si někdo zjistí jen poloviční informace a pak je z toho zklamaný.
  • Myslím, že někteří si nechají rádi kadit na hlavu. her co nesplnily sliby bylo vícero, ale marně přemýšlím, která to dotáhla na úroveň NMS, možná Fable, ale to je Molyneux level masterclass buls*tting a Peťa za to taky schytává hate doteď. Chyba byla, že nejednali s hráči na rovinu, kdyby se Murray postavil jako chlap a jasně řekl "máme zpoždění, nestíháme, chybějící featury co znáte z trailerů dodáme v dlc, zatim vydáme co máme" hned by schytal menší hate.. a indie hra se má prodávat za indie cenu, pokut hře napálíš AAA cenu, musí počítat s tím, že ji lidi budou tak měřit
  • Samozřejmě, že se to "někomu" líbí. Ne každý má potřebu hned své dojmy ventilovat světu. Kdyby hra přišla na Kickstarter s tím, že bude všechny ty věci obsahovat v den vydání a nebylo tomu tak, neřeknu ani popel. Takto se ale vytahují různé roky staré rozhovory a pak se z toho dělá, jaký že je to skandál. Osobně bych řekl, že museli udělat značné kompromisy v tom, co ve finálním produktu bude, aby stihli datum vydání. Asi chyba, že raději hru neodložili, nepokračovali ve vývoji, případně hru nevydali v jakémsi předběžném přístupu, což by ale možná ztratilo kouzlo chtěného objevování neznámých světů. Ta komunikace mezi vývojáři a hráči zakulhala. Ostatně, je to snad jediná hra, která nesplnila očekávání? Mě se jen zdá, že jako nezávislá hra bez nějakého pevného základu se do ní snadno kope.
  • Pokazde se vyroji milion fanboyu co maji predobjednano a nejsou schopni priznat, ze vyhodili prachy za podprumernou hru. Clovek by cekal, ze kdyz je to tak super hra tak budou hrat a oni misto toho obhajuji hru v diskuzich .....
  • Podivej se na to video !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Je dobře, že se podvody a lži vytahují na světlo a hráči nejsou jen ovce, co si nechají kadit na hlavu, aspoň někteří ne, někomu se to evidentně i líbí *4*
  • Proč mají všichni potřebu neustále něco "dokazovat"? :)
  • Ne, neni to záhadou, je to v jednom videu, týpek vleze do portálu a vyleze na jiný planetě, klasický teleport, systém waypointů, který by usnadnil vracet se na navštívené planety a tedy i kontakt s ostatními hráči, ale bez mp stejně nemá smysl se kamkoliv vracet, takže jsou teď už zbytečné
  • A s těma portálama je jakej problém? Podle infomací před vydáním měly být ve hře portály. Ale jejich využití mělo být záhadou, kterou bude muset komunita rozluštit a nebude to úplně snadné a hned. Jak to vypadá ve finální hře? Portály tam jsou (stačí zagooglit - najdeš screeny i videa). Jen nikdo zatím neví jak je aktivovat? Čím se to tedy liší od slibů?
  • Ve hře původně měly být portály, co by sloužily jako waypointy mezi planetama, ale uplně by stačilo, kdyby hra neměla tak debilni interface a šly tam hledat planety podle jména např.
  • Zrovna multiplayer je z tech veci to nejnafouklejsi a zaroven snad to nejmin dulezity... mozna by ses na to video mohl podivat.
  • Tak hlavní otázkou je, kolik těch "lží" tu hru opravdu kazí? Jinými slovy jak moc by ta hra byla když by je splnil? Například se dělá obrovská vědo z toho, že tam měl být online. Ale ten ohlášený online měl být velmi vzácnou záležitostí. S tím, že většina hráčů by na někoho jiného nikdy nenarazila. ostatní možná někdy někde jednou.... takže když by tam ta funkce byla, stejně by se pro nás asi nic nezměnilo ne? Přesto se z toho dělá událost, jak když by někdo zrušil online ve WoWku. Prostě se tu ty "problémy" hrozně okatě nafukují a přehánějí.
  • Mozna ciste teoreticky a dost nepravdepodobne, bych jeste videl sanci, ze na konzole casem vyjde SQ42 pokud se jim ta hra povede. Ale u samotneho SC je to temer vyloucene...
  • S módy je to samozřejmě jiná liga.
  • ako by povedal Polacek "musis to vnimat aj casovo". to co povedal pred takou dlhou dobou uz neplati! :D
  • ale Polacek by ti vysvetlil ze nikto nic nesluboval a sean murray nic take nepovedal. na vine su hraci. :D a hra je zevraj dobra :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit